Resime göre fikirlerinizi rica edıyorum kızlar

Bence salon için de güzel, oldukça modern olur. Ama boş bir duvara boydan boya yapmak fazla gelebilir. O yüzden ya konsolun olduğu duvara ya da tv ünitesinin duvarına yapılabilir. Bir de tam duvardan duvara değil de duvarların bitişinden Bi 50-100 cm önce bitirilmiş aynalar daha iyi duruyor. Yine duvardan duvara izlenimi veriyor ama bir yandan da çerçeveli gibi.

Eki Görüntüle 1720469 Eki Görüntüle 1720470
Haklısın canım. Bırde konsol kullanmıcam dedıgınız gıbı 50 cm uzunluğunda sadece masanın uzerıne gelecek sekılde nasıl olur.

Bence salon için de güzel, oldukça modern olur. Ama boş bir duvara boydan boya yapmak fazla gelebilir. O yüzden ya konsolun olduğu duvara ya da tv ünitesinin duvarına yapılabilir. Bir de tam duvardan duvara değil de duvarların bitişinden Bi 50-100 cm önce bitirilmiş aynalar daha iyi duruyor. Yine duvardan duvara izlenimi veriyor ama bir yandan da çerçeveli gibi.

Benim dediğimde bu şekilde kare değil ama dikdörtgen baklava dilimli aynalar konsolun veya masanın üzerinde çok hoş duruyor.

Benim dediğimde bu şekilde kare değil ama dikdörtgen baklava dilimli aynalar konsolun veya masanın üzerinde çok hoş duruyor.
Katılıyorum. Bunlar gıbı mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 68
Aynen bu şekilde mesela ilk fotoda ki ayna biraz daha uzun olabilirdi enine. Karışık ama modern duruyor:KK51:

Aynen bu şekilde mesela ilk fotoda ki ayna biraz daha uzun olabilirdi enine. Karışık ama modern duruyor:KK51:
Haklısınız. Daha uzun olmak koşuluyla guzel duranılır. Fıkırlerınız için cok tesekkurler bıraz daha netlestı kafamda

Kendine boy aynasında deil dev aynasında bi bak gibi olmuş :)) ama çok güzel bu şekil gerçektende

Bir de ben deprem anında falan düşer diye tırsarım. Ya da ne bileyim oynar yerinden falan. Bendeki teorilerde yani pes :KK70:

X