Resime göre fikirlerinizi rica edıyorum kızlar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
Kızlar salona boydan boya ayna dusunuyorum bur duvarı. Ne dusunuyorsunuz ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 590
Ben beğenmedim pek
Mekanı büyük göstermek için iyi olabilir ama karışık geldi bana...

Kaldığımız bir otelde yatak başının arkası komple bronz aynaydı. Çok güzel duruyordu. Bir daha ev yaptırsam mutlaka bir yerde kullanırım. Ama resimde eklediğin çok küçük parçalar. Görüntü rahatsız edebilir. Biraz daha büyük parçalardan yaptırmanı öneririm.

Ben beğenmedim pek
Mekanı büyük göstermek için iyi olabilir ama karışık geldi bana...
Evet haklısın eve derınlık katıyor . Ama uzun donemlik olacagını dusunursek sıkılırmıyım dıye dusunuyorum

Kaldığımız bir otelde yatak başının arkası komple bronz aynaydı. Çok güzel duruyordu. Bir daha ev yaptırsam mutlaka bir yerde kullanırım. Ama resimde eklediğin çok küçük parçalar. Görüntü rahatsız edebilir. Biraz daha büyük parçalardan yaptırmanı öneririm.
Salon için nasıl olur szce. Bnde yatak odası otel dekorasyonunda gordum

Kızlar salona boydan boya ayna dusunuyorum bur duvarı. Ne dusunuyorsunuz ?
En sevdiğiiimmm...benimde çok hayal ettiğim bir şey zira aynaları çok severim hele bu duvar aynalarının muhteşem bi havası oluyor bana göre yani. Eve derinlik ve aydınlık katar bence şahane olur değişik bir esinti girer evinize Hoppa

En sevdiğiiimmm...benimde çok hayal ettiğim bir şey zira aynaları çok severim hele bu duvar aynalarının muhteşem bi havası oluyor bana göre yani. Eve derinlik ve aydınlık katar bence şahane olur değişik bir esinti girer evinize Hoppa
Bende sızın gbı dusunuyorum ama kararsz kaldım

Tüm duvar güzel durmuyor.
Ama klasikkonsolun üstüne dikdörtgen bir sekilde hoş olabilir.

Bence guzel durur, ev kocaman durur.
Tabi eve girenleri kapidan giriste hemen uyarin derim; aksi taktirde elde var bir adet kirik ayna+ kafasi kan golune donmus hastanelijk bi misafir + o kanlari yerlerden temizlemesi gereken konu sahibio_O.

Saka bi yana gercekten dikkat edin. 3 hafta once kuzenim gelinlikle evden cikarken.
Teyzem uzuntusunden dalginliktan git, Apartmanin cam kapiyi acik san, cama tosla.
Eve geldiki ´ teyze kasinin ustundeki o misket ne ya?´ diyodum tam. Olayi anlayana kadar.
4 gun sonra yine gordum, acile gitmisler o ayni gece. icten kanama yapmis gozunun etrafi en siyahindan mosmor olmustu. Gelen gecen sormaya korkuyordu ne oldu diye, feci dayak yedi kocasindan sanmislar.

Bence guzel durur, ev kocaman durur.
Tabi eve girenleri kapidan giriste hemen uyarin derim; aksi taktirde elde var bir adet kirik ayna+ kafasi kan golune donmus hastanelijk bi misafir + o kanlari yerlerden temizlemesi gereken konu sahibio_O.

Saka bi yana gercekten dikkat edin. 3 hafta once kuzenim gelinlikle evden cikarken.
Teyzem uzuntusunden dalginliktan git, Apartmanin cam kapiyi acik san, cama tosla.
Eve geldiki ´ teyze kasinin ustundeki o misket ne ya?´ diyodum tam. Olayi anlayana kadar.
4 gun sonra yine gordum, acile gitmisler o ayni gece. icten kanama yapmis gozunun etrafi en siyahindan mosmor olmustu. Gelen gecen sormaya korkuyordu ne oldu diye, feci dayak yedi kocasindan sanmislar.
Gece gece felaketlerle olaydan sogudum canım tesekkurler:):):)

Salon için nasıl olur szce. Bnde yatak odası otel dekorasyonunda gordum
Bence salon için de güzel, oldukça modern olur. Ama boş bir duvara boydan boya yapmak fazla gelebilir. O yüzden ya konsolun olduğu duvara ya da tv ünitesinin duvarına yapılabilir. Bir de tam duvardan duvara değil de duvarların bitişinden Bi 50-100 cm önce bitirilmiş aynalar daha iyi duruyor. Yine duvardan duvara izlenimi veriyor ama bir yandan da çerçeveli gibi.

image.png
image.png

X