Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadakinin içinde mavileride var diye hoşuma gitmedi pekOrtadakinin deseni güzel ama arkadaki de canlılık katar sanki
Dolaplar düz olduğu için ara taşı biraz hareketli olsun dedim kötümü durur acaba kafam karıştıBu kadar desen göz yorar daha sade birşeyler seçin bence
Zevk meselesi bu aslinda siz sevdiyseniz ve böyle hoşunuza gidecekse kullaninDolaplar düz olduğu için ara taşı biraz hareketli olsun dedim kötümü durur acaba kafam karıştı
Tezgah çimstone olucak hepsi düz düz olunca orta taş birax desenli olsun dedim ama kararsız kaldım baktığım diğer taşlarda çok parlaktı beğenemedimAra taşı tezgahın devamı yapıyorlar o da çok güzel oluyor.
Bunlardan biri olacaksa sütlü kahve olan daha iyi
Güller de sıkabilir galiba zamanla.Şimdi bana senin ara taşın nasıl deme de ufacık ufacık kalebodur gibi krem , bi de çiçek var.Bakınca moralim bozuluyor 10 sene önce seçilmiş ellemedim ben de ,bizim değilTezgah çimstone olucak hepsi düz düz olunca orta taş birax desenli olsun dedim ama kararsız kaldım baktığım diğer taşlarda çok parlaktı beğenemedim
Dolaplar düz olduğu için ara taşı biraz hareketli olsun dedim kötümü durur acaba kafam karıştı
Haklısınız burda çok karışık duruyo ama renk uyumu da yok sanki gri dolaba mavi ne alaka benim renk tonları hemen hemen aynı olduğu için belki biraz daha iyi durur şansımaEki Görüntüle 2288492
Buda desenli bir model ve ne kadar karışık duruyor mutfak.sizce de öyle degil mi ?
Olabilir tabiHaklısınız burda çok karışık duruyo ama renk uyumu da yok sanki gri dolaba mavi ne alaka benim renk tonları hemen hemen aynı olduğu için belki biraz daha iyi durur şansıma