Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaResimdeki kızılı nasıl elde edebilirim?
meraba arkadaslar resimdeki bellanın kızılıgını nasıl elde edebılırım.onunkı haff guneste turuncumduda kacıo. bnm suankı sac rengım kızıl ama baya bı koyyu kızıl.yardımlarınız ıcın cok teskur
meraba arkadaslar resimdeki bellanın kızılıgını nasıl elde edebılırım.onunkı haff guneste turuncumduda kacıo. bnm suankı sac rengım kızıl ama baya bı koyyu kızıl.yardımlarınız ıcın cok teskur
öncelikle senin saçın koyu görünüyo burdan onu bi kere yavas yavas acman lazım duyduguma gore 9luk oksidasyon kremıyle acabılıyorlarmıs ben denemedm sadece duydum.ben mavi-siyahdan kızıla döndüm cok zor oldu ama dönebildim yavas yavas actım saclarımı ılk kuaföre gıttım acıcıyla actılar daha sonra evde en acık kızıla boyadım tam 3.boyamam oldu ancak ust tarafları dondu oda tam ıstedıgım renkde degılım hala sende önce acıcaksın sonra istediğin renge donceksın tabi bu sadece benim fikrim kolay gelsin