Resim(siz)li Konular

evet konu başlığının yanına resimler kaldırıldı yazılabilir...
böylelikle boşa girilmemiş olur...
zaten forumda sürekli moderetör var... resimleri kaldıran moda bildirir... konu başlığının yanına böyle birşey yazılabilir...

Süper fikir ben ciddi olarak yok şu nişan resmim kaldıralım yok bu düğün resmim kaldıralım mesajlarından sıkıldım. Çekinceniz varsa yayınlamayın lütfen.

Konuyu sildiğimizde sizinde mesajlarınız siliniyor sonrasında sizlerden bana tepki geliyor neden mesaj sayım azaldı diye ama konu sahibi konuyu sildirmiş. Mesajınız askıda kalsın seçeneği yok ki : (

evet kazen abininde dediği gibi konu silindiği zaman mesajlarda siliniyo =( Aslında eklenen fotoğraflar kaldırılmasa ? gerçekten bu problem var merak edip konuya bakıyoruz fotoğraflar uçmuş ..............silinmiş hoş olmuyor :umursamaz:

bak bu konuda haklısın yine
ben emek sarfedip yazıyorum sonra bakıyorm ki mesajlarım silinmiş
binlerce mesajım bu şekilde gitti

giden gitmiştir
bugün bunlara bir çözüm bulmak gerek emeklerimizin çöpe gitmesi hiç hoş olmuyor çünkü
konuyu açtığı zaman başına
sileceğim yazmayın diye belirtse arkadaşlar
bizlerde emek sarfedip yazmasak

hadi sana kolay gelsin yine önermek bizen çözüm senden
iki ucu ..... değnek birilerimiz mutlu olacak birilerimiz mutsuz yeni çözümünle:jeyyar:

katılıyorum bnece cözüm bu ve ufak bı onerım alıntı baska sıterle yapılamıyo bızdede boyle olsa kazen bey?
cok basıt bısekılde uye olup fotoyu almak 1 sanıyeye bakar..

cnm ozmanda selam bolumune gıt 2 3 gun h.g yaz 200 mesaj dolar

evet ınsan uzuluyo emek verıp yazıyo sonra yazdıklarından eser kalmıyo hayal gıbı ..bıde soz ucar yazı kalır derler!!! napalım bızde yorum yapmayalım nasıl olsa sılıncekse yazdıklarımız...

iyi de mesaj sayımız azalsa ne olacak ki, hem site de biraz rahatlar bu konular giderse. sonuçta fotograf olan konulara evet çok güzelmiş, çok hoş çıkmışsınız falan yazılıyor genelde, öyle içeriği çok zengin mesajlar yazılmıyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…