Fotoların çalınma ihmali olduğu açıktır.
Ama insanlar fotoğraflarını paylaşmakta istiyor 2-3 gün tutup kaldırıyorlar. Bunun için kimseyi suçlayamayız bence.
Hiç açtırılmamalı olmaz.
Ama resimler kaldırıldıktan sonra bölüm moduna bilgi verilir konu silinir(ki konu silinmesi yapılmıyor konu taşınır çöpe yada tekrar konulara)
evet yaa ne uyarısı.. onun yerine fotoğrafların kopyalanma olayı ortadan kaldıralabilir coğu yerde var zor bişey olmamalı..
kafamçokkarıştı benim bildiğim buluşma topicine misafirler giremiyor
o yüzden iki topicteki resimlerimizi de silmedik
buluşma topicini de mi görebiliyorlar yoksa
bende bir çözüm aranıyorsa resim eklenen belli başlı bi topic olmalı ve o topicleri üye olmayanlar görmemelibelki kesin çözüm değil ama caydırıcı olacağına inanıyorum
canım çalınırsa o 2-3gun ıcınde de çalınır zaten amaaa:gitme:Fotoların çalınma ihmali olduğu açıktır.
Ama insanlar fotoğraflarını paylaşmakta istiyor 2-3 gün tutup kaldırıyorlar. Bunun için kimseyi suçlayamayız bence.
Hiç açtırılmamalı olmaz.
Ama resimler kaldırıldıktan sonra bölüm moduna bilgi verilir konu silinir(ki konu silinmesi yapılmıyor konu taşınır çöpe yada tekrar konulara)
canım çalınırsa o 2-3gun ıcınde de çalınır zaten amaaa:gitme:
yani bu durumda ben ve benim gibi üye olmayan arkadaşlar göremeyecek mi. peki o buluşmalara gideceğiz mesela. resimlerimiz olacak. ve biz orada olduğumuz halde o konuya yazamayacağız birde. bunu kabul etmem mümkünn değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?