Resim(siz)li Konular

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.514
11
158
Konu başlığın falancanın nişanı
tıklıyoruz hopppp resim gitmiş
konu ismi filan gün giydiğim elbise bakıyoruz;
konuyu açan arkadaş yazmış:alıntı yapmayın sileceğim
falacalar buluştu tıkladık
eee nerde resimler uçmuş
bu tip konularda resim kaldırılacaksa silinsin
yada hiç açtırılmasın
zaman ve emek kaybıdır bizler için

Fotoların çalınma ihmali olduğu açıktır.
Ama insanlar fotoğraflarını paylaşmakta istiyor 2-3 gün tutup kaldırıyorlar. Bunun için kimseyi suçlayamayız bence.
Hiç açtırılmamalı olmaz.
Ama resimler kaldırıldıktan sonra bölüm moduna bilgi verilir konu silinir(ki konu silinmesi yapılmıyor konu taşınır çöpe yada tekrar konulara)

Son düzenleme:
ben bu tür konuları direkt modlara bildiriyordum. fotolar olmasa da silinmeyeceklermiş konular... hala böyle mi bilmiyorum ama bence bu konuların silinmesi lazım. boşuna yer işgal ediyor.

buluşma fotoğraflarındada herkes daimi kalmasını istemiyor sönmezim. 2 yada 3 gün taş çatlasın 1 hafta. 1 kişi bile çok kalmasın diyorsa, ona hak vermemiz gerekiyor...

Böyle silinmiş resimler yada boş içeriğe sahip konuları kötü içerik butonuna basarak bilgi verdiğiniz anda, bizler zaten gereken müdahaleyi yapıyoruz arkadaşlar.
Zaten bu şekilde resimli konu açıp sonrasında içeriğini silen arkadaşlarımıza, Konu Sorumluları tarafından uyarı veriliyor ve boş içerikli konuları muhakkak anında müdahale ediliyor..
Sizde eğer bu şekilde içi silinmiş ve boş içerikli konuları kötü içerikten bildirirseniz, bölüm sorumlusu ,editör tarafından gereken işlemi yapacaktır.
Sevgilera.s.

Fotoğrafların başka ellere geçme düşüncesi, insanları bu tür bir silme işlemine yöneltiyor...

Aslında başka çözümler bulunmalı...
Mesela fotoğrafları görebilmek için özel bir bölüm uygulaması yapılabilir...

Bu bölümü, yalnızca belirli mesaj sayısına ulaşmış üyelerin görebilmesi; bana uygun bir çözüm gibi geliyor...
En az 200 mesaj yazmış üyelerin görebilmesi, güzel bir uygulama olabilir...

Böylece, daha çok güven sağlanır diye düşünüyorum...
Yeterli olmasa da... fisfisfis​

Buluşma haberi sonrası resimler kaldırıldı diye bir üyeye uyarı cezası verilme hakkı olamaz. Buna katılmıyorum saçma.

evet yaa ne uyarısı.. onun yerine fotoğrafların kopyalanma olayı ortadan kaldıralabilir coğu yerde var zor bişey olmamalı..

ŞenizŞenizŞeniz bende sana katiliyorum....

evet yaa ne uyarısı.. onun yerine fotoğrafların kopyalanma olayı ortadan kaldıralabilir coğu yerde var zor bişey olmamalı..

cnm ama kopyalanma olmasa bile print screen tuşu ile masaüstündeki herşeyin resmini çekip paintte düzelterek fotoyu bi şekilde alabilirler
yinede sakıncalı yani
madem hiç foto konulmasın kaldırılacaksa zemuszemus

kafamçokkarıştı benim bildiğim buluşma topicine misafirler giremiyor
o yüzden iki topicteki resimlerimizi de silmedik
buluşma topicini de mi görebiliyorlar yoksa
bende bir çözüm aranıyorsa resim eklenen belli başlı bi topic olmalı ve o topicleri üye olmayanlar görmemeli
belki kesin çözüm değil ama caydırıcı olacağına inanıyorum

Resim koyup sonra da silmek zaten yasaklandı bildiğim kadarıyla. Nitekim Adıvar da açıklama yapmış. Moderatörlere bildirmeniz yeterli...

Buluşma topiklerine KK'da ki tüm üyeler için foto eklenmiyor zaten, hele ki sevmediğimiz şahsiyetlerin bakması için hiç neyse öze dönelim.

ınsanlar ekleyip zaten kendi arkadaşlarına haber ediyorlar. Çünkü onlar merak ediyorlar.

Daha sonra bakılıp yorumları sohbetleri edilip o özel fotoğraflar kaldırılırsa buna ceza verilemez dedim ben anlama da problem yoksa buraya kadar tamam.

Atıyorum bir görsele yada başka bölüme aç konu içerik boşalt sil bu suç bunu biliyoruz.

Lafım size değil sönmez yanlış anlama olmasın olur mu yerimseniben

Son düzenleme:

yani bu durumda ben ve benim gibi üye olmayan arkadaşlar göremeyecek mi. peki o buluşmalara gideceğiz mesela. resimlerimiz olacak. ve biz orada olduğumuz halde o konuya yazamayacağız birde. bunu kabul etmem mümkünn değil...

canım çalınırsa o 2-3gun ıcınde de çalınır zaten amaaa:gitme:

canım çalınırsa o 2-3gun ıcınde de çalınır zaten amaaa:gitme:

Tabi ki canım ya o da var. Ama süresiz kalması insanı rahatsız ediyor. Beni eder şahsen. O yüzden ben kaldırmalarına karşı değilim demiştima.s.

okypetecm normal üye olanlar görsün ama hiç üye olmayanlar görmesin diyor arkadaş

sönmez haklısın zaman kaybına uğruyoruz
acaba iç sayfalardamı diye bakarken
iyi dilekler ve teşekkürlerle sayfalar sona eriyor
arkadaşlarda haklı kalıcı olmasını istememekte
ortada bir yol bulmak gerekli
düşünüyorumda şöyle birşey olabilirmi
resimler kalktıktan sonra konuya girdiğimiz yerde resim yok gibi
bir yazı olsa yada bir şekil ile ilk sayfaya konsa
kimse zaman kaybına uğramaz sanırım
tabi bunuda konu sahibi sildikten sonra mod arkadaşlara bildirerek yapacaklar
yoksa yine çözüm olmaz

buluşma topiğine misafrler giremiyoor bildiğim kadarıyla
resim konulan özelkkle gelin albümlerii ve bugün ne giydin çek görelim vs... gibi yerlerede misafrler giremsiin
açıkcası bnde sinir oluyoruum giriyorum bi bakıyorum resim silnmiiiş
yada bu resmli yerlerede mi sadece pro üyeler girse:jeyyarkızmayın kızmayın espiriydia.s.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…