benim saçlarımda kaynak var bir türlü uzamıyo oval bi yüz şeklim var uzaması için kaynaklarımı cıkartmam lazım ama bide sacım çok kotü tandı kurudu kendine gelmesi lazım kısa kestircem ama değişik birşey istiyorum gerçek saçlarım omuzlarıma değiyo . alta resmimi koydum yüzüme göre değişik saç modeli önerirmisiniz kısa (normal saçlarım hafif dalgalıdır) ;
Canim yuz un guzel masallah, ben son zamanlarda Gokselin yeni sac kesimini cok begeniyorum, kullanimi nasil rahat olur mu bilmiyorum ama cok havali baka bakalim belki sende begenirsin kestirir kestirmez gorelim
canım bence yüz hatların çok güzel ve nu hatlara kısa kut kesim güzel olur ensesi açıkta kalan küt model sana çok yakışır bence öyle kestirmelisin merakla bekliyoruz yeni imajını hayatım hadi bakalım kolay gelsin :)))
canım bence bu modelden çok viktoria beckham modeli var o daha şık ve daha güzel bence ona bir bak istersen benim çok hoşuma giden bir model tavsiye ederim arka kısım daha kısa ve daha kullanışlı gibi geliyor bana
bencede güzel olmuş bu model biraz daha uzasın çok daha güzel durucak bende o modelde kestirmiştim çok hoş oluyo... güle güle kullan yeni şaçlarını cnm
kendi halinde dalgalı bırak canım madem uzatmak istiyorsun bundan sonra bakım yapar uzatırsan ve düzleştiriciden uzak bir şekilde sağlıklı uzun saçların olur. model de yüzüne yakışmış güle güle kullan