- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
Canım bak şimdi de , aynı başlıkla başka bi resim var. Profesyonel bi manken poz vermiş bence kk koyuyor bu resimleri .Haklisin olabilir ama cok igrencc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bak şimdi de , aynı başlıkla başka bi resim var. Profesyonel bi manken poz vermiş bence kk koyuyor bu resimleri .Haklisin olabilir ama cok igrencc
Canım bak şimdi de , aynı başlıkla başka bi resim var. Profesyonel bi manken poz vermiş bence kk koyuyor bu resimleri .
şunu buraya yazan kadar salakça olamaz benceBi kadın niye memesini buyuturki çok salakca :)
Bir kadının kilo alamaması daha da salakça anladın mı tatlım Senin nasıl kilo alamama problemin varsa, bizim de sorunumuz bu, öyle senin yaptığın gibi balık yağı da fayda sağlamıyor bize. Biraz anlayış lütfen.Bi kadın niye memesini buyuturki çok salakca :)
Kilo alamama kilolu olmak bir problemdir saglik acisindan bence sen memeni buyutecegini beynini biraz büyüt:)) meme büyütmeyi cidden aşırı salakca buluyorum amaç ne bırakın sizi kocaniz küçük memeli sevsin yani nolmus bu ne ozguvensizlik :))Bir kadının kilo alamaması daha da salakça anladın mı tatlım Senin nasıl kilo alamama problemin varsa, bizim de sorunumuz bu, öyle senin yaptığın gibi balık yağı da fayda sağlamıyor bize. Biraz anlayış lütfen.
Birde ezik ezik profilime bakmış ya He canım buldun mu açık bravo sana aferinn :))) ama valla hiç tinlamadim açıkçası böyle ezikce şeylere başvurma bidaha :))Bir kadının kilo alamaması daha da salakça anladın mı tatlım Senin nasıl kilo alamama problemin varsa, bizim de sorunumuz bu, öyle senin yaptığın gibi balık yağı da fayda sağlamıyor bize. Biraz anlayış lütfen.
Ah küçüğüm büyü de gel burası kadınlar kulübü 6-12 yaş OYUN KULÜBÜ değilBirde ezik ezik profilime bakmış ya He canım buldun mu açık bravo sana aferinn :))) ama valla hiç tinlamadim açıkçası böyle ezikce şeylere başvurma bidaha :))
Birde ezik ezik profilime bakmış ya He canım buldun mu açık bravo sana aferinn :))) ama valla hiç tinlamadim açıkçası böyle ezikce şeylere başvurma bidaha :))
Bir zamanlar ben de kilo almak için çok çabaladım, yani o durumu ve psikolojiyi çok çok iyi biliyorum. Bu sağlık sorunu ama o değil demişsin. Yanılıyorsun, sağlık sadece fiziksel bir şey değildir. Psikolojik sağlık diye de bir şey var.Kilo alamama kilolu olmak bir problemdir saglik acisindan bence sen memeni buyutecegini beynini biraz büyüt:)) meme büyütmeyi cidden aşırı salakca buluyorum amaç ne bırakın sizi kocaniz küçük memeli sevsin yani nolmus bu ne ozguvensizlik :))
Bu forumda, binlerce üye, binlerce de sorun var.Kimi kocasından, kimi burnundan, kimi kilosundan, kimi maddi sıkıntılarından, kimi sen gibi zayıflığından( ki ben yıllarca okulda leylek, safinaz, kürdan bacak denmiş biriyim zayıflığım ve uzun boyumdan dolayı ) kimi de bizler gibi MEMESİZLİĞİNDEN dertli....BIR ERKEĞI DÜŞÜN MEMELERI OLSUN, ne acı di mi? BIR KADINI DÜŞÜN ERKEK GIBI MEMELERI OLMASIN? Işte bu da çok acı. O yüzden yaşamayan bilemez.Bu duruma salakça demişsin. DEME.... Sadece anlayış, empati kurmanı isteriz.Bu sana son cevabım canım, öyle " ezik" lafları fln , çok çirkin .Kilo alamama kilolu olmak bir problemdir saglik acisindan bence sen memeni buyutecegini beynini biraz büyüt:)) meme büyütmeyi cidden aşırı salakca buluyorum amaç ne bırakın sizi kocaniz küçük memeli sevsin yani nolmus bu ne ozguvensizlik :))