Ben inanıyorum canım bıngıl bıngıl, lömbür lömbür, hoppidi hoppidi, zıp zıp oynayan memelerin olacakamin inşallah o zaman benden mutlusu olmaz özellikle kendi kabullenemediğin vücudunu başkasıyla paylaşma düşüncesi çok kötüydü. istediğim kadar büyük olmasa da göğüslerim var artık ahh bir de yumuşasa
Canım seninkiler muhteşem yaaaaaaSence benimkiler ne kadar ayrık
Canım sütyenli var, zaten onda da belli tahta olduğumCanım sen ameliyat için gün aldın mı birde fotolarını görebilir miyim
Ay canım benim ağzından bal damlıyo. Çoğu kişi bana gerek yok diyor ama bende burada güzel sonuçları görünce yaptırmak istiyorum. Taktım işte bir kere. Dünyaya bir kere geliyoruz. Aklımda kalmasın. Daha çok zamanım var beklemek çok sıkıcı. İnşallah bende yaptırınca güzel sonuçlarımı paylaşırım.Canım seninkiler muhteşem yaaaaaabenim o kadar olsa yaptırmam biliyor musun Şekli harika , ayrık hiç değiller Eğer silikon kesin yaptırcam diyorsan , kesinlikle yuvarlak taktır. Muhteşem olur
Senin ne istediğin önemli tabii kiAy canım benim ağzından bal damlıyo. Çoğu kişi bana gerek yok diyor ama bende burada güzel sonuçları görünce yaptırmak istiyorum. Taktım işte bir kere. Dünyaya bir kere geliyoruz. Aklımda kalmasın. Daha çok zamanım var beklemek çok sıkıcı. İnşallah bende yaptırınca güzel sonuçlarımı paylaşırım.
Şimdi tam olarak dik, kemik görüntüsünü kamufle eden ve birleşik orta büyüklükte yuvarlak ve doğala çok yakın memeleri istiyorum. Çok muSenin ne istediğin önemli tabii kibence de gerek yok ama, sen üstlerde de dolgunluk istiyorsun anladığım kadarı ile. O zaman cancaazım , yuvarlak bi İMPLANTLA muhteşem seksi memelerin olur
Bebişko sen gün aldın mıSenin ne istediğin önemli tabii kibence de gerek yok ama, sen üstlerde de dolgunluk istiyorsun anladığım kadarı ile. O zaman cancaazım , yuvarlak bi İMPLANTLA muhteşem seksi memelerin olur
Canım 22 Temmuz'da , Ankara'da Volkan Tayfur a olacağım inşallahBebişko sen gün aldın mı
Bebişko korkacak biley yok ben daha önce burun ameliyatı oldum zaten narkozu alınca bişey hissetmiyosun. Hatta kafan biraz güzel oluyorCanım 22 Temmuz'da , Ankara'da Volkan Tayfur a olacağım inşallahkorkudan ölmezsem
Volkan bey in sonuçlarını bende beğenitorum aklımdaki bir isimde o. Fiyat ne söylediCanım 22 Temmuz'da , Ankara'da Volkan Tayfur a olacağım inşallahkorkudan ölmezsem
merhaba izlediklerimden yalnız sen çevrimiçisin de ameliyat olalı bir hafta oldu resim koyucam nereden konuyorAynen öyle aslında.şimdi önceden memesine imrendiğim arkadaşlarım benim memelere imreniyor:))
Canım solda en üstte, 3 çizgi var alt alta. Orada albümleri tıkla, foto ekle diyor.merhaba izlediklerimden yalnız sen çevrimiçisin de ameliyat olalı bir hafta oldu resim koyucam nereden konuyor
ekledim teşekkürlerCanım solda en üstte, 3 çizgi var alt alta. Orada albümleri tıkla, foto ekle diyor.
Canım 10000 koltukaltı kesisi, 7000 memealtı . Biraz çok gibi ama çok güven verdi bana. Şnşallah yanılmamVolkan bey in sonuçlarını bende beğenitorum aklımdaki bir isimde o. Fiyat ne söyledi
hahaha:)))) yemin ederim çok komiksin hahaha:)))bak şimdi yawmutluluk2015 ve C cerendeniz in beyinlerini ( yazdıklarını) yanyana koydum bilin bakalım hangisinin beyni mercimek kadar çıktı. duydum cerendeniz dediniz doğru :))))
iftar saati yaklaşıyor ey yüce rabbim biz şeytanları ramazan ayında zincirledigini biliyoruz ama biri kaçmış sanırım. tövbe yarabbim.
salakça buluyosun da burda ne arıyosun be kızım mal mısın sen ? bu sözümden sonra burda akıbetim ne olur bilmem ama hakkaten malsın..
ay zoruna gitmiş saçmalamis iyice:))) bu kadar saçma kelimeleri ilk defa bir arada gördüm ne dedi şimdi bu değişik:)))) sinir olma sakinnn Relax canimm ben senin gibi boş bir insana sinir oluyor muyum nooo:))bak şimdi yawmutluluk2015 ve C cerendeniz in beyinlerini ( yazdıklarını) yanyana koydum bilin bakalım hangisinin beyni mercimek kadar çıktı. duydum cerendeniz dediniz doğru :))))
iftar saati yaklaşıyor ey yüce rabbim biz şeytanları ramazan ayında zincirledigini biliyoruz ama biri kaçmış sanırım. tövbe yarabbim.
salakça buluyosun da burda ne arıyosun be kızım mal mısın sen ? bu sözümden sonra burda akıbetim ne olur bilmem ama hakkaten malsın..
kızlar ,, makul fiyatta iyi bi dr tavsiye edebiliyormusunuzCanım seninkiler muhteşem yaaaaaabenim o kadar olsa yaptırmam biliyor musun Şekli harika , ayrık hiç değiller Eğer silikon kesin yaptırcam diyorsan , kesinlikle yuvarlak taktır. Muhteşem olur