resim ekledim 21.gün....albümlerde...

yuvarlak oldugunu dusunuyorum. sanırım yanılmıyorum. ama kas üstü mü kas altı mı anlayamadım.

yanı cok dogal gelmedıler ama cok da yapay durmuyolar o yuzde anlayamadım kas altı mı degıl mı?

benım 300 cc kas altı damla. ama hıc memnun degılım. cok kücükler. pekı ayrıklıgından memnun musun. benımkıler bırlesmıyor bır turlu. zorluyorum ellerımle agrı oluyor sonra bır kac dakıka.

damla dıye galıba baya ayrık duruyor benımkıler bılmıyorum ama desteklı takamıyorum sertler ve oyle desteklı takayımda hoplasınlar bırlessınler heveslerım suya dustu bıle :KK43:

teşekkürler,gizli hatun ne kadar süre oldu bilmiorum ama zamnla birleşeceğinden emin olabilirsin tabi sütyenle mümkün..

albümlere baktım göremedim yoksa yanlış yeremi bakıyorum ya da silindi mi anlayamadım

teşekkürler,gizli hatun ne kadar süre oldu bilmiorum ama zamnla birleşeceğinden emin olabilirsin tabi sütyenle mümkün..

ya yok damlalar bırlesmıyormus oyle okuyorum burdan hep. 6. haftam bıttı bıtecek ama hala desteklı sutyen takamadım. yenı sutyen aldım ama desteksız. altları dolgun ya damla dıye desteklıler acıtıyor ve yerınden kıpırdamıyorlar . moralım sıfır burada yuvarlak yaptıranların memnunıyetını gordukce

evet, dr'u netleştirdiğim anda sorun kalmayacak aklımda. maddi olarak bir sıkıntı yok, yeterki başım ağrımasın herşey iyi olsun ve dert çekmiyim operasyondan sonra istiyorum. bir daha aynı şeyleri yaşamak pişman olmak istemiyorum. o yüzden dr ve burdaki arkadaşların paylaşımı önemli benim için.

evet, dr'u netleştirdiğim anda sorun kalmayacak aklımda. maddi olarak bir sıkıntı yok, yeterki başım ağrımasın herşey iyi olsun ve dert çekmiyim operasyondan sonra istiyorum. bir daha aynı şeyleri yaşamak pişman olmak istemiyorum. o yüzden dr ve burdaki arkadaşların paylaşımı önemli benim için.

Kafana yatan,işte budur dedigin bir doktor olursa benimle paylaşırmısın,bende karar veremiyorum çünkü.Özellikle350cc ye okey diyebilecek bir doktor arıyorum ben,çünkü bu zamana kadar gittigim bütün doktorlar en fazla 300cc dediler.Genelde 275cc filan öneriyorlar.Ben ameliyattan sonra,yani ödemler geçtikten sonra bir hüsran yaşamaktan korkuyorum.Çünkü dolu dolu istiyorum gögüslerimi.Bu gidişle yurtdışında olucam ameliyatımı.boshayallersmile

Kafana yatan,işte budur dedigin bir doktor olursa benimle paylaşırmısın,bende karar veremiyorum çünkü.Özellikle350cc ye okey diyebilecek bir doktor arıyorum ben,çünkü bu zamana kadar gittigim bütün doktorlar en fazla 300cc dediler.Genelde 275cc filan öneriyorlar.Ben ameliyattan sonra,yani ödemler geçtikten sonra bir hüsran yaşamaktan korkuyorum.Çünkü dolu dolu istiyorum gögüslerimi.Bu gidişle yurtdışında olucam ameliyatımı.boshayallersmile

Ya Arzumcum, 300 diyorsa bütün drlar sen nerden bulcaksın 350ye okey diyip seni ameliyata alacak dr'u. Bulursan ve 2-3 ay sonra memnun kalırsan halınden Nolurrrrr o doktorun adını ver de benım gıbı 300 cc taktırıp memnun olmayanlar çıkmasın. Hatta ben ilerde 2.yi düşünüyorum senin bulacağın dr'a olurum yerimseniben

Gerçi isterse 400'ü vaad etsinler ameliyatta kesi açıldıktan sonra vücud kaç cc'lik silikonu alırsa o olur. Dr'a kalmış bir şey değil bence. Ama şu Amerika'daki dr'ların taktığı cc boyutlarını duyunca inanmakta zorlanıyorum o haberlere. Kendim yaşadım gördüm çünkü olmayınca olmuyormuş işte :KK43:

Gerçi isterse 400'ü vaad etsinler ameliyatta kesi açıldıktan sonra vücud kaç cc'lik silikonu alırsa o olur. Dr'a kalmış bir şey değil bence. Ama şu Amerika'daki dr'ların taktığı cc boyutlarını duyunca inanmakta zorlanıyorum o haberlere. Kendim yaşadım gördüm çünkü olmayınca olmuyormuş işte :KK43:

ızzmırde cenk tokatı tavsıye ederım..kendısı vucut yapın elverrdıgı surece buyuk kullanmaktan cekınmıyo..benım omuzum genıs gogus kafesımde genıs derımde elastık ve ustelık hıc meme dokum yokken 350 sola 375 safa hıgh profıl yuvarlak yerlestırdı ve gercekten ısını bılıyo..bana bu boyuttan kucuk koysa benı memnun etmesdı acıkcası..ben 500 cc kullandıgı hastasını bıle gordum..oda oncekı protezlerını cıkartıp 500 cc koydurmustu..kadına cok abrtı olur demıs ama ozellıkle ısteyınce ve kadınında vucut yapısı uygun olunca 500 cc yı kullanmıs..
bana amellyat oncesı 325 e 350 yapcaktı amelıyatta deneme protezlerıyle denemıs ve begenmemıs daha buyugunu yapmıs ama bende belırtmıstım buyuk ıstedıgımı..
ben sıze tavsıye ederım ha ıstanbuldasınız zor olacak belkı ama sonucun guzel olcagından emınım..

Ya Arzumcum, 300 diyorsa bütün drlar sen nerden bulcaksın 350ye okey diyip seni ameliyata alacak dr'u. Bulursan ve 2-3 ay sonra memnun kalırsan halınden Nolurrrrr o doktorun adını ver de benım gıbı 300 cc taktırıp memnun olmayanlar çıkmasın. Hatta ben ilerde 2.yi düşünüyorum senin bulacağın dr'a olurum yerimseniben

Tmam okey,bulmayı bekliyorum zaten,bulursam sana haber veririm canım..:KK19:

X