Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
resim ekledim 21.gün....albümlerde...
- Konu Sahibi bade82
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?teşekkürler,gizli hatun ne kadar süre oldu bilmiorum ama zamnla birleşeceğinden emin olabilirsin tabi sütyenle mümkün..
ya yok damlalar bırlesmıyormus oyle okuyorum burdan hep. 6. haftam bıttı bıtecek ama hala desteklı sutyen takamadım. yenı sutyen aldım ama desteksız. altları dolgun ya damla dıye desteklıler acıtıyor ve yerınden kıpırdamıyorlar . moralım sıfır burada yuvarlak yaptıranların memnunıyetını gordukce
fotoyu site imha etti=)
nasıl olmuş merak ettim ama site imha etmiş baari görseydim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
evet, dr'u netleştirdiğim anda sorun kalmayacak aklımda. maddi olarak bir sıkıntı yok, yeterki başım ağrımasın herşey iyi olsun ve dert çekmiyim operasyondan sonra istiyorum. bir daha aynı şeyleri yaşamak pişman olmak istemiyorum. o yüzden dr ve burdaki arkadaşların paylaşımı önemli benim için.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
evet, dr'u netleştirdiğim anda sorun kalmayacak aklımda. maddi olarak bir sıkıntı yok, yeterki başım ağrımasın herşey iyi olsun ve dert çekmiyim operasyondan sonra istiyorum. bir daha aynı şeyleri yaşamak pişman olmak istemiyorum. o yüzden dr ve burdaki arkadaşların paylaşımı önemli benim için.
Kafana yatan,işte budur dedigin bir doktor olursa benimle paylaşırmısın,bende karar veremiyorum çünkü.Özellikle350cc ye okey diyebilecek bir doktor arıyorum ben,çünkü bu zamana kadar gittigim bütün doktorlar en fazla 300cc dediler.Genelde 275cc filan öneriyorlar.Ben ameliyattan sonra,yani ödemler geçtikten sonra bir hüsran yaşamaktan korkuyorum.Çünkü dolu dolu istiyorum gögüslerimi.Bu gidişle yurtdışında olucam ameliyatımı.boshayallersmile
Kafana yatan,işte budur dedigin bir doktor olursa benimle paylaşırmısın,bende karar veremiyorum çünkü.Özellikle350cc ye okey diyebilecek bir doktor arıyorum ben,çünkü bu zamana kadar gittigim bütün doktorlar en fazla 300cc dediler.Genelde 275cc filan öneriyorlar.Ben ameliyattan sonra,yani ödemler geçtikten sonra bir hüsran yaşamaktan korkuyorum.Çünkü dolu dolu istiyorum gögüslerimi.Bu gidişle yurtdışında olucam ameliyatımı.boshayallersmile
Ya Arzumcum, 300 diyorsa bütün drlar sen nerden bulcaksın 350ye okey diyip seni ameliyata alacak dr'u. Bulursan ve 2-3 ay sonra memnun kalırsan halınden Nolurrrrr o doktorun adını ver de benım gıbı 300 cc taktırıp memnun olmayanlar çıkmasın. Hatta ben ilerde 2.yi düşünüyorum senin bulacağın dr'a olurum yerimseniben
Gerçi isterse 400'ü vaad etsinler ameliyatta kesi açıldıktan sonra vücud kaç cc'lik silikonu alırsa o olur. Dr'a kalmış bir şey değil bence. Ama şu Amerika'daki dr'ların taktığı cc boyutlarını duyunca inanmakta zorlanıyorum o haberlere. Kendim yaşadım gördüm çünkü olmayınca olmuyormuş işte
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Gerçi isterse 400'ü vaad etsinler ameliyatta kesi açıldıktan sonra vücud kaç cc'lik silikonu alırsa o olur. Dr'a kalmış bir şey değil bence. Ama şu Amerika'daki dr'ların taktığı cc boyutlarını duyunca inanmakta zorlanıyorum o haberlere. Kendim yaşadım gördüm çünkü olmayınca olmuyormuş işte
ızzmırde cenk tokatı tavsıye ederım..kendısı vucut yapın elverrdıgı surece buyuk kullanmaktan cekınmıyo..benım omuzum genıs gogus kafesımde genıs derımde elastık ve ustelık hıc meme dokum yokken 350 sola 375 safa hıgh profıl yuvarlak yerlestırdı ve gercekten ısını bılıyo..bana bu boyuttan kucuk koysa benı memnun etmesdı acıkcası..ben 500 cc kullandıgı hastasını bıle gordum..oda oncekı protezlerını cıkartıp 500 cc koydurmustu..kadına cok abrtı olur demıs ama ozellıkle ısteyınce ve kadınında vucut yapısı uygun olunca 500 cc yı kullanmıs..
bana amellyat oncesı 325 e 350 yapcaktı amelıyatta deneme protezlerıyle denemıs ve begenmemıs daha buyugunu yapmıs ama bende belırtmıstım buyuk ıstedıgımı..
ben sıze tavsıye ederım ha ıstanbuldasınız zor olacak belkı ama sonucun guzel olcagından emınım..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ya Arzumcum, 300 diyorsa bütün drlar sen nerden bulcaksın 350ye okey diyip seni ameliyata alacak dr'u. Bulursan ve 2-3 ay sonra memnun kalırsan halınden Nolurrrrr o doktorun adını ver de benım gıbı 300 cc taktırıp memnun olmayanlar çıkmasın. Hatta ben ilerde 2.yi düşünüyorum senin bulacağın dr'a olurum yerimseniben
Tmam okey,bulmayı bekliyorum zaten,bulursam sana haber veririm canım..