- 9 Ekim 2010
- 61
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler,gizli hatun ne kadar süre oldu bilmiorum ama zamnla birleşeceğinden emin olabilirsin tabi sütyenle mümkün..
fotoyu site imha etti=)
evet, dr'u netleştirdiğim anda sorun kalmayacak aklımda. maddi olarak bir sıkıntı yok, yeterki başım ağrımasın herşey iyi olsun ve dert çekmiyim operasyondan sonra istiyorum. bir daha aynı şeyleri yaşamak pişman olmak istemiyorum. o yüzden dr ve burdaki arkadaşların paylaşımı önemli benim için.
Kafana yatan,işte budur dedigin bir doktor olursa benimle paylaşırmısın,bende karar veremiyorum çünkü.Özellikle350cc ye okey diyebilecek bir doktor arıyorum ben,çünkü bu zamana kadar gittigim bütün doktorlar en fazla 300cc dediler.Genelde 275cc filan öneriyorlar.Ben ameliyattan sonra,yani ödemler geçtikten sonra bir hüsran yaşamaktan korkuyorum.Çünkü dolu dolu istiyorum gögüslerimi.Bu gidişle yurtdışında olucam ameliyatımı.boshayallersmile
Gerçi isterse 400'ü vaad etsinler ameliyatta kesi açıldıktan sonra vücud kaç cc'lik silikonu alırsa o olur. Dr'a kalmış bir şey değil bence. Ama şu Amerika'daki dr'ların taktığı cc boyutlarını duyunca inanmakta zorlanıyorum o haberlere. Kendim yaşadım gördüm çünkü olmayınca olmuyormuş işte
Ya Arzumcum, 300 diyorsa bütün drlar sen nerden bulcaksın 350ye okey diyip seni ameliyata alacak dr'u. Bulursan ve 2-3 ay sonra memnun kalırsan halınden Nolurrrrr o doktorun adını ver de benım gıbı 300 cc taktırıp memnun olmayanlar çıkmasın. Hatta ben ilerde 2.yi düşünüyorum senin bulacağın dr'a olurum yerimseniben