Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi saniye yanlış kişiye yazdım üstteki iletiyi.... gizem sana şunu dicektim''hayır canım benım bole durmuyo daha dogal cunku ust kısmı kas altında''bu nedemek bi açarmısın???üst kısmı neresi oluo anlamış değilim
Benim direkt kas üstü 300 cc, dual plan falanda değil hemde hiiç meme dokum yoktu ama üstte çıkıntı olmadı. damla gibi duruyor. anadan doğma böyle gibiyim. keşke bende resim ekleyebilsem ama nişanlım resmini gönderirsen oraya buraya hakkımı helal etmem dedi
Eki Görüntüle 57511 resim eklemeye çalıştım olduğumu bilmem.benimkiler buna benziyor.
acayım canım yanı dual plan oluyo..kasın kesılıyo ve protezzın ust kısmı kasın altında kalıyo ve gerısı kasustunde..bu teknıgın amacıda ust kısımda daha dogal bır gorunum elde etmek..portakal gıbı durmasını engellemek ..gogus dokusu hıc olmayanlara ve buyuk ısteyenlere genlde bu teknıgı uyguluyolar...ıstersen nnete dual plan dıe yaz daha aydınlatıcı acıklamalar bulabılırsın..
ayrıca senınkıler guzel olmus.. begenmedım demedım.. sadece benımkılerın ust kısımları senınkı gıbı degıl kasın altında kaldıgı ıcın daha dogal bır gorunum verıyo..