resim ekledim 21.gün....albümlerde...

bi saniye yanlış kişiye yazdım üstteki iletiyi.... gizem sana şunu dicektim''hayır canım benım bole durmuyo daha dogal cunku ust kısmı kas altında''bu nedemek bi açarmısın???üst kısmı neresi oluo anlamış değilim

geçmiş olsun bade güle güle kullan. ayrıca bende 15 günden sonra balenli taktım doktorum takabilirsin dedi. benim 2. ayım, şu an süperler. senin de 2. ayda daha güzel olur.

bide badecim, benim kasüstü olmasına rağmen daha doğal gerçeken kişiden kişiye ve doktordan doktora değişir o. benim hiç belli değil silikon olduğu.bide 300 cc. o yüzden gizeme bi lafım yok.

bi saniye yanlış kişiye yazdım üstteki iletiyi.... gizem sana şunu dicektim''hayır canım benım bole durmuyo daha dogal cunku ust kısmı kas altında''bu nedemek bi açarmısın???üst kısmı neresi oluo anlamış değilim

acayım canım yanı dual plan oluyo..kasın kesılıyo ve protezzın ust kısmı kasın altında kalıyo ve gerısı kasustunde..bu teknıgın amacıda ust kısımda daha dogal bır gorunum elde etmek..portakal gıbı durmasını engellemek ..gogus dokusu hıc olmayanlara ve buyuk ısteyenlere genlde bu teknıgı uyguluyolar...ıstersen nnete dual plan dıe yaz daha aydınlatıcı acıklamalar bulabılırsın..
ayrıca senınkıler guzel olmus.. begenmedım demedım.. sadece benımkılerın ust kısımları senınkı gıbı degıl kasın altında kaldıgı ıcın daha dogal bır gorunum verıyo..

Benim direkt kas üstü 300 cc, dual plan falanda değil hemde hiiç meme dokum yoktu ama üstte çıkıntı olmadı. damla gibi duruyor. anadan doğma böyle gibiyim. keşke bende resim ekleyebilsem ama nişanlım resmini gönderirsen oraya buraya hakkımı helal etmem dedi:KK43:

Benim direkt kas üstü 300 cc, dual plan falanda değil hemde hiiç meme dokum yoktu ama üstte çıkıntı olmadı. damla gibi duruyor. anadan doğma böyle gibiyim. keşke bende resim ekleyebilsem ama nişanlım resmini gönderirsen oraya buraya hakkımı helal etmem dedi:KK43:

doktorun sana onu uygun gormus ve onu yapmıs...sılıkonların her ınsanda durusu farklıdır bana dedıkı doktorum buyuk protez ıstıyosun ve ben onları dırek kasustune koysam top gıbı durcaklar bole ıstıyosan yapayım ddedı... ddaha dogal dursun ıstıyosan dual plan yapacam dedı bende dual planı sectım ve cokta memnunum..

slm..resimler nerden bakılıyo.ben 2 hafta sonra ameliyat olucam.nebil bozdoğan küçültme ameliyatı .daha önce olan varmı bilgi istiyorum lütfen..

işin acayibi benimkiler damla değil yuvarlak ama böyle:) bende anlamadım ama çok mutluyum.istediğimde buydu zaten :)

Ohh ne güzel tatlım yuvarlak yaptırıp böyle olması Benimkiler Damla Bundan biaz daha Büyük müş ler şimdi Baktım Aynada :)

Ohh ne güzel tatlım yuvarlak yaptırıp böyle olması Benimkiler Damla Bundan biaz daha Büyük müş ler şimdi Baktım Aynada :)

acayım canım yanı dual plan oluyo..kasın kesılıyo ve protezzın ust kısmı kasın altında kalıyo ve gerısı kasustunde..bu teknıgın amacıda ust kısımda daha dogal bır gorunum elde etmek..portakal gıbı durmasını engellemek ..gogus dokusu hıc olmayanlara ve buyuk ısteyenlere genlde bu teknıgı uyguluyolar...ıstersen nnete dual plan dıe yaz daha aydınlatıcı acıklamalar bulabılırsın..
ayrıca senınkıler guzel olmus.. begenmedım demedım.. sadece benımkılerın ust kısımları senınkı gıbı degıl kasın altında kaldıgı ıcın daha dogal bır gorunum verıyo..

dual planı ilk sende duydum ve içime en çok sinen yöntem.canımbenim.inan,ameliyatımı olduktan sonra da seni hiç unutmıcam :1hug:

Canım resimlerine baktım çok güzel olmuş burnunda gösünde sağlıkla kullan:)

ben yenı uyeyım. coğunuzun albumune bakamıyorum. yasaklayabılıyorsunuz sanırım. yada yenıyım dıye bende uyarı cıkıyor :KK43:(( neyse sadete geleyım. canım en son koydugunu cok begendım ama sorum olcak

X