resim ekledim 21.gün....albümlerde...

woooooow süpper görünüyor, güle güle kullan sekerim. darsisi benim kücültme ameliyatimin basina...
Nasil iyi hissediyorsundur simdi degil mi? Ayyy ne güzel

tatlım Gayet güsel görünüyor güle güle kullan süper olmuş...

canım harikasın :) sütyenin de yakıyor ortalığı valla :) kime oldun ameliyat. yuvarlak mı?

dekoltesi çok hoş.21.ci güne nazaran böyleyse bikaç ay sonrasını düşünemiyorum bile.bayanssulusmile

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun gögüslerinizin daha önceki halini bilmedigimden bu resimdekine göre çok dik ve ben estetigim diye bagırıyo yanlış anlamayın sakın ya göçzüm alışkın degil ondan yada yeni die daha gülegüle kullanın önemli olan sizin içinize sinmesi

merhaba

öncelikle çok geçmiş olsun.
kas üstümü oldunuz?
sanki çok belli silikon olduğu

teşekkür ederim, kas altı,çok normal belli olması çünkü daha çok yeni gün geçtikçe farklılaşıo hala ödemler var onlar geçtiğindede resimler koyacağım...

21. günde neden balenli sütyen giydinnn, çok sakıncalı cnmmm:1shok:

evet bende errye katılıyorum en az 1.5 -- 2 ay sporcu kullanman gerekıyo..bunu kullandınmı sekıl almasında problem olur.sporcular sekıl almasında cok etkılı ve sıkı bır sporcu suttyenı kullan bencee..

evet bende errye katılıyorum en az 1.5 -- 2 ay sporcu kullanman gerekıyo..bunu kullandınmı sekıl almasında problem olur.sporcular sekıl almasında cok etkılı ve sıkı bır sporcu suttyenı kullan bencee..

gizeml , canım yine ben :KK3: canım benim artık son haftalarım ameliyat olmam icin.son arastırmalarım.( bayramdan önce olmus ve iyilesmis olmam lazım ) canım,senin yuvarlak protez high profil ya, bu arkadaşımızınki gibi mi şekli ?

yok artık kullanabiliorum kızlar o gün ölesine taktım yarın 1 ay olacak bugün son kontrolüm vardı herşey yolunda=)

gizeml , canım yine ben :KK3: canım benim artık son haftalarım ameliyat olmam icin.son arastırmalarım.( bayramdan önce olmus ve iyilesmis olmam lazım ) canım,senin yuvarlak protez high profil ya, bu arkadaşımızınki gibi mi şekli ?

hayır canım benım bole durmuyo daha dogal cunku ust kısmı kas altında yanı dual plan oldugu ıcın bole degıl... msn yaz ben sana yollayayım benım fotoları bı fıkrın olur kı benımkı 100 cc daha fazla arkadasınkınden..375 cc hıgh profıl yuvarlak..sana tek tavsıyem damla dusunme ve moderate veya low proofıl kullandırma..hıgh profıl olsun kı ılerıye dogru daha fazla buyukluk saglıyo hıgh profıl dıgerlerıne goere..

X