Zamanında 70 kilolardan 60 kilolara inmek için forumlar açıp yarışmalara katılırken , üzerinden geçen 10-15 sene üzerine yap boz diyetler ile hem motivasyonumu hem de metabolizmamı aşırı yordum.
Bugün itibari ile Renovafood'dan aldığım d-tox paketlerini uygulamaya başlıyorum. 5 ve 30 günlük paketleri arka arkaya yapıp sonuç paylaşacağım.
Boyum 172 - yaşım 37
D-tox 5 days
1. Gün 14.03.2025 -- 92,3 kg
2. Gün 15.03.2025 —90,8 kg
D-tox 5 days hazır paket bir detoks uygulamasıdır.
İçerisinden çıkan ürünler süt,yoğurt,kefir ile karıştırılarak tüketilmektedir.
Sitesini incelediğiniz zaman bir çok kullanıcının -4-5 kg verdiği gözlemlenmiş. 5 gün için sadece kilo güncellemesi yapacağım.
D-tox 30 tek öğün tüketilen bir üründür ve diğer öğünler istenildiği gibi besleniliyor. 30 güne geçtiğim zaman günlük menü ve kilo değişimi paylaşıyor olacağım.
Zamanlama harika bayramdan sonra bende alacağım sarı paketten var 30 tane gerçi :) Memnun kalırsanız ben de kullanacağım Sizi de tebrik ederim eksileriniz bol olsun
Zamanlama harika bayramdan sonra bende alacağım sarı paketten var 30 tane gerçi :) Memnun kalırsanız ben de kullanacağım Sizi de tebrik ederim eksileriniz bol olsun