Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Renksiz kına kullanan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kelebek1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
69
0
36
- Yurtdışı
merhaba kizlar, ya aranizda kina deneyen varmi?

bu saclari baya baya kalinlastirio hani baya baya dolgun gösterio =) kiz kardesim kullanior onunki gercekten cok güzel görünüyo...

ve bende biraz netden arastirdim gercektende saclari dolgunlastrior, yaglanmasini giderio ve saglikli gösterio
deneyen varmi aranizda?:18:

bu konu hakkında bende net bilgiye ulaşamadım eğer boya amaçlı kına ise aman uzak durmalı saçdan çıkmaz bilmez bende renksiz hani nasıl bakım yağı sürüp 30 dk sonra yıkıyoruzya bunun gibi olmasını isdiyorum saçda renk değişikliği yapmıcak ama kına olacak kokusuda hoş suyla macun yapılıp besleyecek ama asla renk vermicek sanırım yok sinamekinin olduğunu yazan arkadaşlarımız var o konu hakkındada bilgim yok ama ben bu ürünü isdiyorum eğer varsa

ben yurtdisinda yasiorum burdaki türk marketlerde dandik kina var renkli ... ezcaneden aliniormus o bizim dedigmiz renkisiz kina, belki türkiyedeki eczanelerdende alinir..?!
ama saclari besliormus gercekten, sari saclar icin pek uygun degilmis rengi degistire bilirmis =)

deneyen varsa haber verin kizlar yaa... =)))

kizkardesimin saclari cok azdi simdi mübarek nicole scherzinger gibi ama o siyah kullanior

kızlar benim saçım koyu kestane. bugüne kadar hiç boya ve kına vs. sürmedim. saçım ince telli ve yağlı. kınanın bunlara faydası olduğunu duydum, mutlu oldum:) ama doğal rengimden memnunum o yüzden korkuyordum boyamaya. rengi değişmesin istiyorum, yani renk tonu açılmasında sakınca yok ama kızıl rengi sevmiyorum o yüzden. zaten esmer olduğum için bana yakışmaz. kısacası kınaya ne katabilirim renginde fazla bi değişiklik veya kızıllık-koyuluk olmaması için??

yardımcı olabilecek kimse yok mu:)

Salam. Qizlar men bakudenem yeni uye oldum bura. Az maz turkce biliyorum. Diziler var olsun))))) haa gelelim kinaya. Brn bakude iyran marketleri var ordan renksiz kina aliyorum kullaniyorum. Hem salikli yapiyo. Parlatiyor rengini hic acmiyo ve uzatiyor saclari. Yaniki cok guzel. Wimdilerde sac uzatmaq derdindeyem. Yaqlar. Kina falan yapiyorumki uzansin. Ins uzanir. Kalinliqi falan iyi sacim cok havali. Belime kadarda uzatsam hic derdim olmaz. Twk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…