- 6 Temmuz 2017
- 7
- 3
- 27
- Konu Sahibi Buussrraab
Merhabalar öğrenciyim çarşaflarımı domestosla yıkasam olur mu ve havluları, havlulardaki kirler çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz elimde bulunan domestos dağ esintisi yeşil şişedeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkliler solar canim ama.Merhabalar öğrenciyim çarşaflarımı domestosla yıkasam olur mu ve havluları, havlulardaki kirler çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz elimde bulunan domestos dağ esintisi yeşil şişedeki
Yok beyaz değil ama açık renkliRenkliler solar canim ama.
Beyaz mi esyalarin?
Beyaz değiller ama böyle atınca temizlenmiyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordumRenklilerin boyasi atar kotu olur beyazsa cok fazla asiriya kacmadan dök sonra cabuk yirtiliyorlar
Kosla Wanish var ya,pembe plastik siseli.Lekelere ondan dokup makineye de ilave edebilirsin.Yok beyaz değil ama açık renkli
Domestos ondan iyi, tavsiye ederim.Kosla Wanish var ya,pembe plastik siseli.Lekelere ondan dokup makineye de ilave edebilirsin.
En iyi çözüm bence o renklilerde.Tertemiz oluyor.
Biraz geride kaldim kabulDomestos ondan iyi, tavsiye ederim.
Hele direkt uygulamada hafif bir ovalamayla tüm lekelere elveda
Yumuşatıcı gözünde çamaşır suyu kullanıyorum ben çok açık renkli çarşaf havlu vesayre için sıkıntı yaşamadım hiç ama çok fazla koymaMerhabalar öğrenciyim çarşaflarımı domestosla yıkasam olur mu ve havluları, havlulardaki kirler çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz elimde bulunan domestos dağ esintisi yeşil şişedeki
Benim malum daha kurtulmama 2 sene falan var.Biraz geride kaldim kabul
Cocuklar büyüyünce lekeden kurtuldum haliyle,meyve lekelerinden gina gelmisti,kosla sisesine sarilasim geliyordu teşekkür icin
Çok teşekkürlerDomestosun çamaşır leke çıkarıcıları var.
Açık renkliler için mavi, renkliler için mor renkte bir şişesi var, onlardan edinin leke falan kalmıyor.
Aman diyeyim normal domestosu dökmeyin çamaşırlara, mahvolurlar.
Çok teşekkürlerKosla Wanish var ya,pembe plastik siseli.Lekelere ondan dokup makineye de ilave edebilirsin.
En iyi çözüm bence o renklilerde.Tertemiz oluyor.
Evet bende biraz koydum hiçbir sorun olmadıYumuşatıcı gözünde çamaşır suyu kullanıyorum ben çok açık renkli çarşaf havlu vesayre için sıkıntı yaşamadım hiç ama çok fazla koyma
Sorma,o guzelim giysiler bir lekeyle nasilda cirkin görünüyor:)Benim malum daha kurtulmama 2 sene falan var.
Keşfedene kadar aldığım güzelim kıyafetler, ev giyimine dönüştü hep.
Ama bir buldum ki yapıştım
Şişe şişe stokluyum.
Hatta kosla ile temizleyemediğim mahvolan bir gömleğimi bile seneler sonra kurtardım.
Asrın icadı:)
Aynı markanın klozet kireç sökücüsü de var, tatile giderken sifonum basılı kalmış ve malum görüntü!
O ürünü aldım, 30 dk sonra eser kalmadı.
Üzerinde çelik ve metallere kullanmayın yazıyormuş, okumadan lavabo ve bataryasına da döktüm, resmen çelik gitti paslı bir şey oldu.
Artık ne koyuyorlarsa içine, bayağı cinayet silahı teşkil edilecek bir ürün herhalde
Aaa bak az önce çamaşır sererken aklima geldi.Keten masaortumde kuf izi var,nemli kalmis az bir yeri kirli kutusunda,noktaciklar olmus,yikasam da azaldi ama gecmemisti.Benim malum daha kurtulmama 2 sene falan var.
Keşfedene kadar aldığım güzelim kıyafetler, ev giyimine dönüştü hep.
Ama bir buldum ki yapıştım
Şişe şişe stokluyum.
Hatta kosla ile temizleyemediğim mahvolan bir gömleğimi bile seneler sonra kurtardım.
Asrın icadı:)
Aynı markanın klozet kireç sökücüsü de var, tatile giderken sifonum basılı kalmış ve malum görüntü!
O ürünü aldım, 30 dk sonra eser kalmadı.
Üzerinde çelik ve metallere kullanmayın yazıyormuş, okumadan lavabo ve bataryasına da döktüm, resmen çelik gitti paslı bir şey oldu.
Artık ne koyuyorlarsa içine, bayağı cinayet silahı teşkil edilecek bir ürün herhalde
Olur bence.Aaa bak az önce çamaşır sererken aklima geldi.Keten masaortumde kuf izi var,nemli kalmis az bir yeri kirli kutusunda,noktaciklar olmus,yikasam da azaldi ama gecmemisti.
Ona da faydali olur di mi,deneyeyim bir ara
Alayim bari bulunsun,akmaz kokmaz çürümezOlur bence.
Benim beyaz tshirtlerim çocuklara yemek yedirirken bilimum yemek lekesi olmuş, farkında değildim.
Salça, dondurma, meyve lekesi falan yani bayağı berbat olmuş
Açık renkli olanı direkt lekeye döktüm, elimle biraz çitiledim.
Sonra makinaya öyle ıslak attım, üzerine biraz yine döküp çalıştırdım.
Vallahi aldığım günden daha beyaz çıktı.
Kosla bu kdr etki etmiyor, bir sarartı bırakıyordu.
Onlara bari kimyasalın babasını değdirmeyin.Merhabalar öğrenciyim çarşaflarımı domestosla yıkasam olur mu ve havluları, havlulardaki kirler çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz elimde bulunan domestos dağ esintisi yeşil şişedeki
Çok az kullandım bir sorun olmadı teşekkürlerOnlara bari kimyasalın babasını değdirmeyin.