• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli Tırnak Folyoları

rmakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
14
0
0
Denizli
artık düz renk ojeler beni kesmeyince yeni kullanmaya başladığım tırnak folyosu uygulamalarımı sizlerle paylaşmak istedim:87: sizinle kullandığım folyoların fotoğraflarını paylaşacağım:34:

Eklentiler

• $_MG_5871i.jpg
    $_MG_5871i.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 90
güzellermiş uygulamaları nasıl acaba nerden bulabilirim ben de bunları ? bir de fiyatları ne kadar

çok güzellermiş canım nerden bulabilirim yalnız ben konyadayım internetten sipariş verebileceğimiz bi site varmı?

leke kesinlikle kalmadı bende:34: ılık suda 10dk kadar beklettiğin zaman elinle soyup çıkarabiliyorsun.

ben mesela bir kaç tırnağıma uygulayıp diğer tırnaklarıma folyolardaki renklere yakın oje sürüyorum. böylece kullanım süreside uzamış oluyor:34:
folyoyu uyguladığınız tırnağınıza parlatıcı sürerseniz tırnak da kalma ömrünü de uzatabilirsiniz:61:

ben kendi kullanıp beğendiğim bir ürünü paylaşmak istedim sadece
hatta bu da kendi elimdeki uygulaması (biraz bulanık oldu ama)
$foto 006.jpg

evet kızlar...sizce tek tırnagıma folyo yapıp diğer tırnaklarıma yakın renkte oje mi sürsem güzel olur yoksa hepsine folyo mu yapsam?:44: yorumlarınızı bekliyorum:97:

$foto 015.jpg

evet kızlar...sizce tek tırnagıma folyo yapıp diğer tırnaklarıma yakın renkte oje mi sürsem güzel olur yoksa hepsine folyo mu yapsam?:44: yorumlarınızı bekliyorum:97:

Eki Görüntüle 237479

herikiside güzel olur
misal dügün vs agir kiyafet giydiginde sadece yüzük parmagina folyo yaparsin

spor giyimde tirnaklar daha cok ön planda olsun diye komple folyolayabilirsin

bu arada koyu mavi cok güzel durmus:69:

değişik bir bakış oldu seninkiside canım:44: ama doğru sölüyorsun öyle yapılabilir önümüdeki günlerde farklı bir rengini denemeyi düşünüyorum onuda paylaşırım:34:
bu arada teşekkürler canım mavi ojeler için:93:

ben ne zamandır bunlara bakıyordm acaba nasıl durur diye sonunda birilerinin ellerinde görmek süpeeerrr oldu:66: harika görünüyorlar hemen benimde olmalı. en kısa zamanda alıp deneyip bende paylaşıcam:75:

Bu konuda kullanıcı adının altında reklam amaçlı uyelik yazan kişiler aynı kişidir ne yorumlarına ne de konularına itibar etmeyın.

Back