renkli mutfak ürünleri ?

ayca shn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
179
26
28
İyi günler ben çeyiz için renkli mutfak ürünleri dusunuyorum. İşte pembe tava tencere vs. Bunları kullanan var mi kullanisli mıdır. Birde internette bu renklerde mutfak ürünleri satan siteler biliyorsaniz paylaşabilir misiniz

Kullandığın ürünün rengi kulanışlılığını artırmaz ya da azaltmaz. Malzeme önemli.

Tantitoni çok renkli oraya bakabilirsin. İnternette de morhipo ve markafonide ev ürünleri kampanyaları oluyor onları deneyebilirsin. Bernardo sürekli kampanya yapıyor takip etmeni tavsiye ederim. Evlenirken bir yemek takımı ve çatal bıçak seti almıştım harcadığım paranın yarısı kadar hediye çeki vermişlerdi. Bütün mutfak eşyasını o hediye çeki ile tamamladım.

Renkli urun heryerde var illa internete gerek yok..
benim butu mutfak aksesuarlarım, (tencere, çaydanlık,tost makinem,....) herşey kırmızı..
aynılarının pembesi de var mavisi de..
çok da rahat bulunur

Bende ceyizimde kirmizi tencereler falan almistim ta o zaman cok guzeldi kaliteli gibiydi ama kullandiktan sonra anladim cok kotu olduklarini. Dogru durust kullanmadan hepsini attim normal kaliteli tencereler aldim.
Bence fincan, kahve setleri, kahvalti takimlari gibi seyleri renkli alabilirsin ama tencelereleri normal al derim ben.

Anladım tesekkur ederim

Çoğu şeyi gidip görerek al canım. İnstagramda bir çok sayfa var ama emin ol dışardadaha ucuz. Pembe karaca tencere takımından çok memnunlar. Ben schafer dan kırmızı tencere almıştım çizilti kırmızı çaydanlık aldım bernardodan oda rezil oldu bilginie.

Anladım cok tesekkur ederim

Tantitoni en kazık ürünleri içeren bir mağazadır. Ama bak instagramda mugtasarim diye bi sayfa var çok orjinal tabak bardaklar var fiyatıda çko uygun eevlendiğim halde alışveriş yaptığm sayfa.
Dediğiniz yere de bakayım tesekkur ederim

bence renkli ürünlreçok güzel kullanımı zor olsa da al hevesin kalmasın ben öyle yaptım rengarenk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…