Kontakt Lens Renkli lensin artilari eksileri-en kaliteli buldugunuz lens marka-modelleri

neyzentevfik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
72
2
Arkadaslar ben lens amak istiyorum. Ama goz sagligimi bozmasin diye en kalitelisini almak istiyorum. Dogal da durmali tabi. Kullananlara soruyorum, hangilerini tavsiye edersiniz ? Simdiden tesekkurler ;-)

Arkadaslar ben lens amak istiyorum. Ama goz sagligimi bozmasin diye en kalitelisini almak istiyorum. Dogal da durmali tabi. Kullananlara soruyorum, hangilerini tavsiye edersiniz ? Simdiden tesekkurler ;-)

merhaba ben de 4 yildir lens kullaniyorum hemen hemen her markayi denedim en cok gercege yakini solotica 1 yildan fazla oldu cok guzel ve kaliteli dogal duruyor yarin solotica esmeralda ismarladim insallah bende guzel durur

merhaba. 8 senedir lens kullanmaktayım, öncelikle marka kadar lens temizliğine, kullanılabilirliğini aşmama gibi faktörlerede dikkat etmelisiniz. Renkli lens markalarına gelince.. Freshlook damarları, çabuk yırtılması gibi eksilere sahip kendi göz rengim koyu kahverengi ve asla gözümde açık duran bir tonuna sahip olamadım.. B&L ise ilk bi kaç ay kesinlikle lens yapışıyor ayırırken ise yırtılma ihtimali çok yüksek, tonları açık dursada renk yapaylığı ve yine damarlar ön planda.. kullandığım bu markalardan memnun kalan muhakkak ki vardır ancak ben ne yazıkki memnun kalamadım hiç. son olarak solotica topazio sipariş verdim, umutlarım yüksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…