Kontakt Lens renkli lens

daraban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
20
0
Arkadaşlar tekrardan renkli lens almaya karar verdim,buğday tenliyim sizce ne renk almalıyım ? daha önce esmeralda almıştım ama çok yeşil oldu daha elamsı bir yeşil yada mavimsi bir yeşilin yakışacağını düşünüyorum.Yalnız lensin çok çarpıcı aynı zamanda çok doğal durmasını istiyorum.Solotica hariç lens markası ve renginde tavsiyelerde bulunabilir misiniz ?

tanita tikaram ya da rainbow markalarının yellow (giallo) lensleri gözün rengini çok açmıyor ama çok doğal duruyor. çok koyu kahve rengi gözlerimi derin derin bakan bir elaya çevirdi. sizin gözünüz ne renk bilmiyorum ama bu lensler doğallık için çok uygun.

Gözlerim benim de koyu kahve benimde istediğim aslında ela gibi bir renk,tanita tikaramı bende duymuştum ama gözlerimin ben yeşile dönük bir ela olmasını isiyorum yani tam olarak koyu kahve gözde ne renk duruyor bu giallo ?

sanırım giallo olmaz o zaman. hani bazı insanlar vardır göz renkleri kahve mi ela mı pek anlaşılmaz, ama ışıkta, denizde rengi açılır. bu tam olarak öyle bir etki bırakır. doğallıkta üstüne yok ama istediğiniz gibi yeşile dönük değil gerçekten. soloticadan şaşmayın derim. hidrocor serisine bir bakın. bunlar en opak yani en kapatıcı renkli lensler. boyaması da damarlı değil. uygun bir de makyajla oohhh sizden güzeli yok :))) soloticanın fiyatı kalitesine az bile.

bunlar da fikir olsun diye. freshlook pure hazel ve green.
$Fotoğraf0255.jpg
$Fotoğraf0256.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0244.jpg
    $Fotoğraf0244.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 256
  • $Fotoğraf0251.jpg
    $Fotoğraf0251.jpg
    176,2 KB · Görüntüleme: 208
Freshlook hazeli beğendim çok doğal duruyor gerçekten ama yeşile dönük bi ela istiyorum soloticaya tekrar bakiim en iyisi ama bence denildiği kadar doğal değil cevaplarınız için teşekkürler bu arada.

aRKADAŞLAR DİĞER MARKALAR NEYSE AMA tanita tikaram kesinlikle almayın hayatımda bu kadar kötü bir renk görmedim

X