- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
koalina bu gözler seninmi aşık oldum galiba
Ahaha benim evet teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koalina bu gözler seninmi aşık oldum galiba
Mel degisiklik yapmaz ki koyu kahve gözde. Oyle belli olacak birsey yaratmaz. Baska renk olsa tamam derim. Ama soloticalar uzun kullanıma elverişli degıl. Sabahtan aksama kadar taktığında batma yapıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim gözlerim mavi-yeşil orijinal. Balkan göçmeniyiz. Ben beğeniyorum kendi gözlerimi ama bana sanki insanların çoğu kahverengi seviyor gibi geliyor. Bazen ben de kahverengi lens mi taksam acaba diyorum. Gözlerimde bozukluk yok çok şükür niye takayım diyorum sonra. İnternette okuyorum, yok mavi göz çok itici falan, sinsi insanların gözü, yok renkli gözlerin nazarı değer, yok pigment eksikliği, hastalık falan yazmışlar, üzülüyorum o zaman. Sonuçta Allah bizi böyle yarattı, insanlar önyargılı bakıyor. Bana renkli göz güzel geliyor, özellikle kızlara çok yakışıyor bence.
Gözlerin çooookkkkk güüzel yaaaa. Bayıldımm.
Konuya gelirsek;
Renkli lens bence çok itici. Oldukça çirkin görünüyor. Ne olursa olsun belli ediyor kendini o yapaylık.
Ama ille de kullanırım diyorsan mel doğru tercih olur. Kimse de hayal kırıklığına uğramaz merak etme.
En başından anlarlar zaten lens olduğunu çünkü. :)
Benim arkadasim gozleri siyah, mel kullaniyor, belli oluyor yesil duruyor bariz :) Onda batma da yapmiyormus
Ama o begendigin kadinda lensli, gayet hos durmus iticilik yok
Neredeyse solotica nin kullanmadığım rengi yoktur. Her sürekli kullananda bunu söyler. Uzun süreli takmada rahatsızlık verir solotica. Sabahtan aksama kadar takılacak bir lens değildir benim icin.
Ve mel de acik kahve yapar bazen ela yapar. Yesil yapanını hic gormedim. Belki arkadasınızın rengi farklidir. Bir araştırın isterseniz nette videolarda. Asyalı kızların kapkara gözlerinde ki mel rengini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burda lens satici bi kadin var, gozleri koyu kahve, takmis gostermelik olarak yesil olmus iste, ayni sekilde soloticanin facebook sayfasinda siyaha yakin gozlu bi kadin takmis meli o da yesil olmus. Acik kahve yaptigini gormedim ama sen bulursan atabilirsin.
Ben solotica'nın mel adlı yeşil lensini almak istiyorum, doğal duruyor arkadaşlarımdan gördüm, ama ne biliyim yeni bi ortama da giricem, üniversiteye, 1 yıl boyunca kullanıcam ama insanlar onu çıkardığımda hayal kırıklığına falan uğrarlar mı yada ne biliyim samimiyetsiz durur mu?
Gerçek göz rengim siyah, ve gözlerimde bozuk numaralı alıcam yani.
Bide o kadar para vericem ya kayma yaparsa, renk olmazsa diye korkuyorum. Fiyatını bile tam olarak bilmiyorum.
Sizce almalımıyım? İtici olur muyum kullanırsam? Aranızda kullanan var mı? :26:
175-200 civarı yıllıklar...
ben bu bölümden araştırarak almıştım lensimi
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=652
bana da ela göz güzel gelmiyor, gerçi bazısı güzel oluyor, kahverengi sıradan ama bazı kahverengi gözler var güzel bakıyor, ama bazısı da çok boş bakıyor. Ben kızlara yakıştırıyorum renkli gözü, ya da etrafımda öyle gördüğüm için hoş geliyor bana. Neyse canım, önemli olan sağlıklı gözlerimiz olsun, mutlulukla gülsün.Bemde maviyi begenmiyorum zevk meselesi o ama uzulme ya takma insanlari
meli 1 sene kullanmıştım öyle aman aman bir değişiklik yapmıyor. yalnız ne kadar doğal olsa da belli oluyor lens olduğu. öyle diğer lenslerdeki ölü balık görüntüsü yok bunda. fiyatı en son 175 civarıydı. benimkiler şöyleydi gözlerim açık kahve... siyah rengi daha az açabilir