solotica diyorum kesinlikle. yillardir baska birsey kullanmadim. su an quartzo, topazio ve mel var bende. mel inanilmaz dogal duruyor ve en sevdigim ozelligi yakindan bakildiginda veya gunes direkt vurdugunda kotu durmayan (hatta cok tatli dogal elamsi bir yesil) tek lens, quartzo acik yesil gosteriyor (koyu renk gozluler icin ideal, cok acik bir renk ve de cok yakindan bakilmadikca cok cok dogal gorunuyor), topazio da idare eder (en az favorim o, turkuaz rengi gibi fakat cok acik ve canli durmadi renk).
tek sorun uzak yerden siparis edilmesi. 2 ay once sonunda duzgun, guvenli ve hizli bir site buldum tam 6 gunde lenslerim geldi. normalde uzun sure bekleniyor brezilya'da uretildigi icin. turkiye'de sanirim bazi araci kurumlar toptan getirtip satiyor ama benim yasadigim yerde yok bu yuzden kendim siparisimi verdim araya birini sokmadan. isteyen olursa adresi yollar yardimci olurum.
üstten 3cü güzel onun markası ve adı nedir pazartesi veya yarın bende freshlook larımla ışıkta çekip koyarım bu arada buraya resim nasıl ekleniyor bilmiyorum bilen söyleyebilirmi
Solotica Quartzo. Resim eklemek icin " imageshack.us " adresine gidip resmi upload ediyorsunuz, sonra verilen kodlardan forum icin olani buraya kopyaliyorsunuz. Yani en azindan ben oyle yapiyorum baska sekil bilmedigim icin.
BU SİTEYE KAYDOL FASLA SÜRMÜO 2DK BİLE DEĞİL RESMİNİ YÜKLÜOSUN PC DEN ORDA FRESHLOOK LENLERİ SEÇİOSUN GELİO GÖZÜNE RENKLER İSTERSEN O RESMİ BİLGİSAYARINA KAYDEDİYORSUN:d:d:d::dd::d:d:):):):)::)):):