Kontakt Lens Renkli lens nasıl durur merak edenlere resmini bu siteye yükle seç renleri gözüne süp

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
Freshlook

BU SİTEYE KAYDOL FASLA SÜRMÜO 2DK BİLE DEĞİL RESMİNİ YÜKLÜOSUN PC DEN ORDA FRESHLOOK LENLERİ SEÇİOSUN GELİO GÖZÜNE RENKLER İSTERSEN O RESMİ BİLGİSAYARINA KAYDEDİYORSUN:d:d:d::dd::d:d:):):):)::)):):

konuya bakan çok olmuş ama yorum yapan olmamış beğenmedinizmi yoksa

hiç lens kullanmadım ama eğlenceliymiş denemek teşekkürler

o görüntüleri bilgisayara kaydedebiliosunuz resmine daha fazla şey yap die bi yer olcak oran bende çok eylendim yaparken kaydettim eşime gösterdim hangisi die:)

çok süpermiş ben de böyle bişey arıyordum. çok eğlenceli. paylaştığınız için teşekkürler

Bende deneyip eşime gönderdim

Ama ben seni doğal seviyorum dedi :26:

buldum sonunda..vampir gibi oldum :)) eğlenceliydi,teşekkürler ...

Freshlook <--- bu yazıya tıkla sonra renk sütüdyosuna tıkla hady başlayına tıkla bi sayfa açılıyor üstte kaydol var ordan kaydolup bağlan diosun sonra email ve şifreni giriyosun kaydolurken verdiğin şifre email girdikten sonra hoş geldin diyor hady başlayına tıkla sonra fotoğrafınızı yükleyin diyor yükle gözün nasıl fotoda onu işaretliyorsun sonraki adın göz bebeğin fotoda nasl öle sonra renkleri tıklayıp gözlerin renkli oluyor basit hiç bilmeyenler için yazdım bunu

hep doğal seviorum derler :) bence değişim gerekli hersaman kendimise bile ii gelir

bu arada üye olmadan deneyemiosun üyelik çok basit mail adresini bide şifre giriosun o kadar dı sanırım 3 veya 2 soru cvplıyosun mailine bişi gelmio yani onay kodu vs bunları yapar yapmaz hemen üyelik gerçekleşio giriosun anında

Naçizane bir şey söylemek istiyorum..Bu marka lensler pek kaliteli değil..Bu nedenle hem lens olduğu hemen belli oluyor,hem de insanın gözlerini bir tuhaf gösteriyor...Ben başka marka lens denedim ve aldım..Aradaki fark bariz belliydi....Ucuz olan lensler pek iyi olmuyor açıkçası........

Yaklaşık 6 yıldır renkli lens kullanan birisi olarak lens alacaklara tavsiyem freshlook veya bausch&lomp marka lensleri tercih etmesinler.Bu ürünler çok duyulmuş ama bu en iyisi oldukları anlamına gelmez.Elegance diye bir marka var,öneririm..Ben şuan elegance sky blue 3 kullanıyor..Çok memnunum..
Lens olduğu diger markalardaki kadar belli değil,batma yapmıyor gözümde,hatta unutuyorum lensmi vardı gözümde diye:) Ve gözünüzden birşey pörtlüyor gibi durmuyor,diğerlerinde öyle oluyorda genelde:)))

bende freshlook aldım gecen ay yeşil doğal duruyordu hee bu arada pahalı ucus die walla güsellik öle çok paralarla olmak zorunda deil insanlar kısıtlı bitçelerlede pek çok şey yapabilir kendine mesela ben öle pahalı şeylere pek bakmam acırım o paraya ucuzuda olmalı kaliteli olan .ucuz ve kalitelisine bakarım her zaman mesela bazıları şu dergilerden pahalı göz kalemleri alır benmki 1buçukytldir çokta güseldir kime tavsiye ettiysem çok beğenerek kullandı aldı parfümüm 5tldir 40tl olanla bi farkı yok çokta kalıcıdır ben parayı sokakta süpürmüyorum ben yiyceme neden el yesin deilmi freshlook ucuzdu aylık lensi 40 tl di aldım ilk gün biraz zorluk çektim çünki normalde sadece numaralı b&L kullanıyorum renkli numaralı biras tuhaf geldi ertesi gün alıştı gözüm ama aylık renkli lenslerde hava aldırma oranı düşük yıllıklar gibi deil bu yüzden kuruluk oluyor sürekli takmada numaralı oldundan sürekli takmalıyım mesela 3-4 gün ara vererek takıyorum şefafla dönüşümlü

Canım işte hiç birimiz parayı sokakta bulmuyoruz ama freshlook un hemen hemen bir çok lensini denedim..Hepsi de pörtlek duruyor..Hiç biri doğal durmuyor malesef..Ucuz diye kalitesiz mal almaktan başka bir şey değil...Keşke ucuz olduğu kadar kaliteli de olsaydı...Diğer lensi denediğinde aradaki kalite farkı bariz belli oluyor...Herkesin kendi seçimi tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…