• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Renkli Bindallı

sutluturkkahvesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
220
39
98
Eki Görüntüle 179309 $Bindallım1.jpg

Renkli bindallı seven arkadaşlara... Elindeki kınayı daha önceden hint kınasıyla dövme biçiminde yaptırmış olmalı.

Kınan yakılırken oynamaya yetişemeyebilirsin ama, sen en iyisi önceden tek eline böyle yaptır, kına esnasındada diğer eline normal yaktırırsın. =)

ahh ahh böyle kına yakan birini bulsam boşver oynamayı kına olsun yeterki nişanım da bende çok seviyoruz çünkü:9::9::9: ablam yapabilir ama o da kınanın kokusunu bile istemiyo yapmaz bende kendime yapamam başkası olsa yaparım ama kendime çok sağlıklı olmaz yine olmazsa kınada normal yaksınlar evde şırıngayla şekil yapayım sade istemiyorum çünkü:9::9:

ahh ahh böyle kına yakan birini bulsam boşver oynamayı kına olsun yeterki nişanım da bende çok seviyoruz çünkü:9::9::9: ablam yapabilir ama o da kınanın kokusunu bile istemiyo yapmaz bende kendime yapamam başkası olsa yaparım ama kendime çok sağlıklı olmaz yine olmazsa kınada normal yaksınlar evde şırıngayla şekil yapayım sade istemiyorum çünkü:9::9:

E madem öyle çok basit, tam olarak böyle bir modeli bulabilir misin bilmiyorum ama aktarlarda veya kına satan yerlerde falan bol çeşitli desenlerde kına için kalıp bulabilirsin.
Hani çoluk çocuğun defterlerine yapıştırılan etiketler oluyo ya onun gibi bişi, eline yapıştırıyosun açıkta kalan kısımların üzerine kınayı sürüyosun normal şekilde, tuttuğuna inandığın vakit çıkarırsın şekilli çiçekli böcekli olur kınan. :1:
Özel bir yetenek gerekmediğinden kınanı kim yakarsa yaksın gayet güzel duracaktır.
Ben merakımdan eyüp sultan meydanındaki dükkanların birinden almıştım,ikili olarak 3-4 tl gibi bi fiyattı, hem el hem ayak için modeller mevcut.:1:

nerden aldın kaça aldın canım cok güzelmiş ya

Yok almadım daha çokkkkkk var nişanlı bile değilim henüz =)
Yalnız bu modeller bursa da lal nakış diye bir firmadan netten buldum bende, kiralama 200tl satışını yapmıyorlarmış, her modelden tek bir tane varmış,kısmetse kendime de ordan kiralarım vakti zamanı gelince. Şehirdışına da kiralıyorlar ama velakin çok önceden haber vermek gerekiyormuş, çok talep varmış

E madem öyle çok basit, tam olarak böyle bir modeli bulabilir misin bilmiyorum ama aktarlarda veya kına satan yerlerde falan bol çeşitli desenlerde kına için kalıp bulabilirsin.
Hani çoluk çocuğun defterlerine yapıştırılan etiketler oluyo ya onun gibi bişi, eline yapıştırıyosun açıkta kalan kısımların üzerine kınayı sürüyosun normal şekilde, tuttuğuna inandığın vakit çıkarırsın şekilli çiçekli böcekli olur kınan. :1:
Özel bir yetenek gerekmediğinden kınanı kim yakarsa yaksın gayet güzel duracaktır.
Ben merakımdan eyüp sultan meydanındaki dükkanların birinden almıştım,ikili olarak 3-4 tl gibi bi fiyattı, hem el hem ayak için modeller mevcut.:1:

canım ben ist.da değilim ablam orada ama bebeği var gidemez düğüne kadar bahsettiğin kalıpları biliyorum haberdarım şu an yada kınaya kadar bende ist gelemeyeceğim için elle yapılacak mecburen ondan şırıngayla yaparım dedim burada da bulabiir miyim bilmiyorum :31:

verdiğini adresi buldum iletişime geçtiim maleseef :(((( il dışı olmuyrmuş ve de zaten o tarihlerde de düğün sezonu olduğu için uygun değilmiişş:((((((((( heveslenmiştim

Hadi yaaaa
Sıkışık ve çok talep olduğundan öyle demişlerdir belki.
Kiralayan kadın il dışına da gönderdiklerini fakat önceden haber vermek gerektiğini yoğunluk olduğunu falan söylemiş zamanında, öyle okumuştum.

Back