P petiburi ł☺ṽ℮ ẘḯтн @ʟℓ ☺ḟ ƴøυ Kayıtlı Üye 29 Aralık 2012 36 0 86 İstanbul 5 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi petiburi #1 Herkese merhaba :))) Ben saç uçlarıma renkli balyaj yapmak istiyorum renkli boyaları nereden bulabilirim acaba??? (kalıcı boya )
Herkese merhaba :))) Ben saç uçlarıma renkli balyaj yapmak istiyorum renkli boyaları nereden bulabilirim acaba??? (kalıcı boya )
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 5 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi petiburi #2 petiburi .!.: Herkese merhaba :))) Ben saç uçlarıma renkli balyaj yapmak istiyorum renkli boyaları nereden bulabilirim acaba??? (kalıcı boya ) Genişletmek için tıkla... kuaför malzemeleri satılan yerden..adana da oturuyorsan keskinler ticaretten istediğini bulabilirsin..büyük saat civarında
petiburi .!.: Herkese merhaba :))) Ben saç uçlarıma renkli balyaj yapmak istiyorum renkli boyaları nereden bulabilirim acaba??? (kalıcı boya ) Genişletmek için tıkla... kuaför malzemeleri satılan yerden..adana da oturuyorsan keskinler ticaretten istediğini bulabilirsin..büyük saat civarında
P petiburi ł☺ṽ℮ ẘḯтн @ʟℓ ☺ḟ ƴøυ Kayıtlı Üye 29 Aralık 2012 36 0 86 İstanbul 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi petiburi #3 Sementaa .!.: kuaför malzemeleri satılan yerden..adana da oturuyorsan keskinler ticaretten istediğini bulabilirsin..büyük saat civarında Genişletmek için tıkla... Kusurabakma geç cevap verdim ama malesef adanada oturmuyorum ve buralarda pek fazla rastlamıyorum
Sementaa .!.: kuaför malzemeleri satılan yerden..adana da oturuyorsan keskinler ticaretten istediğini bulabilirsin..büyük saat civarında Genişletmek için tıkla... Kusurabakma geç cevap verdim ama malesef adanada oturmuyorum ve buralarda pek fazla rastlamıyorum