• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renklerin İsimleri?

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
Kızlar tecrübelerinize dayanarak s,zden yardım istiyorum. Evde saçımı boyıcam. Aşağıda koyduğum resimlerdeki saç renklerine hangi boya yada boyalarla ulaşabilirim. Yardım edebilir misiniz? Yada kuaförde mi boyatmalıyım. En azından renklerin isimlerinden bildiklerinizi yazar mısınız?

1.
gisele-bundchen-resimleri-8.jpg

2.
rd0ksi1l71t4hna1fr8bbfw9.jpg

3.
bal-kopugu-9.jpg

4.
bal-kopugu-5.jpg

5.
bal-kopugu-6.jpg

Son düzenleme:
canım renklerle ilgili tam bilgim yok ama genelini evde kolaylıkla elde edebilirsin ama eğer içlerinden birini tercih edeceksen 3 numaralı resimdeki saç çoooookkk güzel,ayrı bi havası var :16:

bunların hiç biri tek renk değil.balyaj var hepsinde.bu renkleri elde etmen zor.kuaföre direk git istediğin rengin resmini göster yanlış anlaşılma ihtimalini de ortadan kaldırmış olursun.

bunların hiç biri tek renk değil.balyaj var hepsinde.bu renkleri evde elde etmen zor.kuaföre direk git istediğin rengin resmini göster yanlış anlaşılma ihtimalini de ortadan kaldırmış olursun.

3 numara çok güzelmiş cidden ama kendi saç rengin ne şimdi pat diye bu kadar açmakta zor ne olursa olsun...yazan arkadaşlara katılıyorum.kuaföre git öyle yaptır saçını.
ben hep özendiğim renkleri boya kutularına bakarak kafamca renkleri karıştırarak aldım ama hep hüsran :27: bakır isterken koyu kızıl çıktı mesela saçım o derece yani :52: ama kuaförde de istediğim her renge ulaştım.bence kuaföre git.hangisi bana yakışır de sor yaptırıver sonra :1:

cnm bencede kuaföre gitmelisin, 4 numaradaki renge yakın bi renk yapmıştım ben bir kere fındık kabuğuydu adı sanırım ama fotodaki düz tek renk değil.

saç rengim kumral ama yazın uçlara doğru biraz sarardı. kuaföre gidiy yaptır. bu arada fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar. kuaföre gidiyim en iyisi. 3. resmi yaptırıcam. peki fiyatları ortlama ne kadar.

Back