Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk uyumu...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Kızlar mürdüm ve beyaz mutfak dolaplarında çok hoşuma gitti benim. Resmi var bakın isterseniz sizce nasıl duruyo hoş değil mi? :26:

ee kızlar yok mu başka bi önerisi olan zevkine güvenenler nerdeler? :12:

Banyo wc turkuaz mutfak murdum beyaz yada bambu beyaz oturma odasi kahve turkuaz krem yatak odasi mobilya beyaz dekorasyon mor salon klasik olsun dersen gri mor az biraz siyah olabilir

Gri,pembe--kırmızı beyaz---mor beyaz---pembe mor---altın rengi-beyaz---yeşil kırmızı---sişyah beyaz metalik ---fuşya beyaz mor---altın rengi beyaz turuncu---pembe beyaz---gri kırmızı beyaz en sevdiğim kombinlerdir.

canım o renkler kullanacağın yere ve senin hangisini daha çok sevdiğine göre değişir. onun için hazır renk kombinasyonları almak yerine kendi zevkine göre palet oluşturmalısın. şurada nasıl yapılacağını çok güzel anlatmış ben de faydasını gördüm: renk seçimi için ipuçları

en çok beyaz renk yakışır ve ahşap ile beyaz karışımı olan takımlar çok hoş olur asla koyu alma güzel olmaz

benim begendigim renkler pastel... evi daha ferah göstertiyor mesela pembe gri beyaz veya mavi tonlariyla gri beyaz süper uyuyor

ahşap rengi mobilyaya ne renk koltuk,halı,perde önerirsiniz kızlar?

çok açık renk koltuk,halı olmamalı çünkü bebeğim olacak
kullanışlı olsun istiyorum bir de birkaç yıl salonda kullanıp ilerde daha büyük eve geçersek onları oturma veya misafir odasına koyup salona yeni takım almayı planlıyorum o nedenle oturma odası ve salonda ortak kullanılabilecek öneriler olursa sevinirim :40:

Back
X