Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk uyumu...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
evet canım kahve ve turkuaz uyumunu buara herkes çok konuşuyor. Aslında kahverengine bi çok renk tatlı uyum sağlıyor, mesela yeşil, pembe, turuncu gibi..

evet ya bidaha evimi dosersemm cok iyi dusunerek dosiycem :27:

Canım sana cvp yazmıştım 2.sayfada ona bakar mısın bi? Orda cvp vermiştim :44:

Sen Sitede Değildin Gördüm.. :9:
Renklere Takılma..
Beğendiğim Spor Modeller Var Onları Göstereyim Sana.. :34:
$Picture 2.webp$Picture 3.webp$Picture 4.webp$Picture 5.webp$Picture 6.webp

Canım salon için, gri tonları-beyaz- siyah tonları dogru yerlerde kullanılırsa harika oluyor
Beyaz kapılar, gri kombinli koltuklar, kırlentler desenli (koltukta asla beyaz önermem ya sürekli kirlenir korkusu) simli perdeler, yine modern simli asimetrik desenli gri bir kaç renk tonlamalı halı ile süper olur.

Canım salon için, gri tonları-beyaz- siyah tonları dogru yerlerde kullanılırsa harika oluyor
Beyaz kapılar, gri kombinli koltuklar, kırlentler desenli (koltukta asla beyaz önermem ya sürekli kirlenir korkusu) simli perdeler, yine modern simli asimetrik desenli gri bir kaç renk tonlamalı halı ile süper olur.

Desen Hariç.. :9: Kesinlikle Katılıyorum.. :13:
Modası Geçmez ve Her Renkle Kombine Edilebilir.. ( Kırlent, Minder )

turkuaz ve kahve bu ikili renge bayılıyorum

lila pembe gri

kırmızı siyah

Sen Sitede Değildin Gördüm.. :9:
Renklere Takılma..
Beğendiğim Spor Modeller Var Onları Göstereyim Sana.. :34:
Eki Görüntüle 388421 Eki Görüntüle 388422 Eki Görüntüle 388423 Eki Görüntüle 388424 Eki Görüntüle 388425

Hmm pardon o zaman :9:
Modellere bakarken renklere takılmıyorum zaten canım kombin düşünürken renklere takılıyorum :10:
Modeller güzelmiş ama ben deride sevmiyorum pek. Ayrıca en son iki resimdekiler çok ince ve basit gibi görünüyo.
2.resimde ki siyahın modelini beğendim :17:

Son düzenleme:
Hmm pardon o zaman :9:
Modellere bakarken renklere takılmıyorum zaten canım kombin düşünürken renklere takılıyorum :10:
Modeller güzelmiş ama ben deride sevmiyorum pek. Ayrıca en son iki resimdekiler çok ince ve basit gibi görünüyo.
2.resimde ki siyahın modelini beğendim :17:

Peki Ev Kendinizin mi ?

Peki Ev Kendinizin mi ?

Bi erkek kardeşi (18) olduğu için pek kendimizin diyemem fakat kira vermiycez ama ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için kendimize ev almayı düşünüyoruz. Kısaca anlıycağın ev kayınvalidemlerin canım oturmamız için bize verdiler.​

hmm bir resim öğretmeni olarak ben kırmızı-siyah-beyaz-gri tonlarına bayılıyorum güzel bir kombin yapıldıkça benim salonumu öyle kombinlemiştim istersen albümümden bakabilirsin :34: sonracığıma kahve rengi çok sevmesemde kahve düşünüyorsan turkuaz mavisiyle oldukça yakışıyor griylede düşünebilirsin turkuaz rengini :34: griyle pembe çok hoş duruyor ayrıca dekorasda :34: şimdilerde nar çiçeği rengi çok hoş oluyor bunu siyah beyazla nar çiçeğini kombin edebilirsin veya gene siyah beyazla fuşya pembesin kullanabilirsin :34: bu arada canım koltuk seçerken kumaşını tay tüyü kaplatmayı düşün bi çok iyi oluyor leke tutmuyor hemen sildimmi geçiyor su geçirmiyor alta benim koltuklarım çok rahatım o yönden :34::46:

Bi erkek kardeşi (18) olduğu için pek kendimizin diyemem fakat kira vermiycez ama ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için kendimize ev almayı düşünüyoruz. Kısaca anlıycağın ev kayınvalidemlerin canım oturmamız için bize verdiler.​

Ev Kendinizin İse..
Beğendiğiniz Oturma Grubu v.s.
İnternetten Çıkışını Al..
Götür Mobilyacıya Yapsın Evinin Ölçüsüne Göre Diyecektim..
Hem Daha Uygun Fiyata, Hem de Evine Cuk Diye Oturur Yapılan Eşya.. :34:

altın sarısı tonları beyaz - siyah mor pembe ve beyaz banyo da mavi tonları hoş duruyor
siyah ve beyaz haricinde değişik tonları da kombinleyebilirsiniz dergilerden fln ilham alabilirsiniz :54:

Eğer salon (misafir odası) için soruyorsan diğer odalarda kullandığın renklerden farklı olmalı ona göre değişir...Eğer boşver onları direk söyle salonda beğendiğin renk uyumlarını diyorsan hemen sıralayayım

1- Siyah-Beyaz-Gümüş
2- Siyah-Beyaz-Kırmızı
3- Kahve-Krem-------(Kahve/Beyaz)
4- Beyaz-Turkuaz (ama yoğunluk beyaz olcak)

onların dışında (kahverengi-turkuaz) ikilisini çok beğeniyorum fakat salonda değil oturma odasına olabilir yine oturma odası için = kırmızı-beyaz (az miktarda siyah)----------mor-beyaz

YATAK ODASI = mor-beyaz--------beyaz gümüş

MUTFAK = kırmızı beyaz metalik gri-----------

KORİDOR (ANTRE) = mor-beyaz----------------kahve krem--------------gümüş rengi

BANYO = turkuaz

yerinizde olsam siyah kirmizi beyaz kombininden uzak dururdum, o kadar cok kisiyi kullanmaya basladi ki artik cok siradanlasti...
o kadar sahane renk kombinleri var ki dekorasyon sayfalarina girince cok güzel fikirler edinebilirsin
benim evimde beyaz ve turkuaz agirlikli... vede cok güzel yakisti, hosuma gidiyor... biraz soguk bi havasi var ferah ve ic acici...

griye her renk yakisir, cok asil ve sakin bi renk... yanina her rengi kombin edebilirsin...

Back
X