- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
benimde su aralar kahve rengi ve turkuaz hosuma gidiyor :26:
evet canım kahve ve turkuaz uyumunu buara herkes çok konuşuyor. Aslında kahverengine bi çok renk tatlı uyum sağlıyor, mesela yeşil, pembe, turuncu gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde su aralar kahve rengi ve turkuaz hosuma gidiyor :26:
evet canım kahve ve turkuaz uyumunu buara herkes çok konuşuyor. Aslında kahverengine bi çok renk tatlı uyum sağlıyor, mesela yeşil, pembe, turuncu gibi..
Renkte Mutabık mıyız ? :26:
Canım salon için, gri tonları-beyaz- siyah tonları dogru yerlerde kullanılırsa harika oluyor
Beyaz kapılar, gri kombinli koltuklar, kırlentler desenli (koltukta asla beyaz önermem ya sürekli kirlenir korkusu) simli perdeler, yine modern simli asimetrik desenli gri bir kaç renk tonlamalı halı ile süper olur.
Sen Sitede Değildin Gördüm..
Renklere Takılma..
Beğendiğim Spor Modeller Var Onları Göstereyim Sana..
Eki Görüntüle 388421 Eki Görüntüle 388422 Eki Görüntüle 388423 Eki Görüntüle 388424 Eki Görüntüle 388425
Hmm pardon o zaman
Modellere bakarken renklere takılmıyorum zaten canım kombin düşünürken renklere takılıyorum
Modeller güzelmiş ama ben deride sevmiyorum pek. Ayrıca en son iki resimdekiler çok ince ve basit gibi görünüyo.
2.resimde ki siyahın modelini beğendim
Peki Ev Kendinizin mi ?
Bi erkek kardeşi (18) olduğu için pek kendimizin diyemem fakat kira vermiycez ama ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için kendimize ev almayı düşünüyoruz. Kısaca anlıycağın ev kayınvalidemlerin canım oturmamız için bize verdiler.
Kızlar mutfak için mürdüm rengini çok beğendim.
Mürdüm - Beyaz
Eki Görüntüle 389442 Eki Görüntüle 389444
waayy seni wayy hemen yetistirmisin buraya :86:
Heheyetiştirmek demesek şuna paylaştım sadece
![]()
Önce beğendimi sana söylüyorum tatlım onayını almadan hareket etmiyorum görüyosun dimi![]()