Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fuşya ve yeşil, gri ve hardal sarısı, turkuaz ve kahve,beyaz ve mor siyah ve altınsarısı, da nerde kullanıcana da bağlı bence :)
benim evimde salonum beyaz- mürdüm gayet hoş gözüküyo koltuklarım beyaz perdem japon perde iç stor yana açılıo beyaz, kanatları mürdüm rengi yemek masam beyaz sandalye beyaz bde bank var o mürdüm çok iç açıcı ferah ferah:)) giyinme odam pembe aynama kadar:)) oturma odam kıpkırmızı köşe koltuklu zebra perdeli
Mürdüm - Beyaz uyumu çok güzel canım beğendimönerin için teşekkür ederim. Mutfak dolaplarınız ne renk peki? :26:
mutfak dolablarım kahve tutma yerleri metalik gri dur resim bulabilrsm ekliyim tatlm salonu falanda:)
Siyah Beyaz Her Yere Uygun Renklerdir..
Ara Renk Olarakta Füme..
Mesela, Bu Sorduğunuz Renkleri Nerede Kullancaksınız ?
Mutfakta mı ? Salonda mı ? :26:
bnce süper olur hatta 2sini birlikte kullanEki Görüntüle 387948 Eki Görüntüle 387949
Evin güzelmiş çokta büyük ferah güle güle kullan canım. Alla huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize.
Evet 2sini bir kullanmayıda düşündüm. Zaten dolaplarımı nar çiçeği yaptırsamda tek renk kombin yaparsam eşya halı perde falan boğar ek renk olarak krem düşünmüştüm yanına. :44:
Mutfakta nar çiçeği yada krem düşünüyorum.
Oturma odası içinde kırmızı - siyah - beyaz kombin etmeyi düşünüyodum ama çok sık kullanıldığı için kararsız kaldım.
Yatakodasını siyah beyaz alıcaz büyük ihtimal çünkü tahta renklerinden pek hoşlanmıyorum yatakodasında..
Banyoma gelince çamaşır makinem kırmızı rengi bordoya yakın o yüzden orayıda ona göre kombinlemeyi düşünüyorum.
Aslında kafama en çok takılan Oturma odam ve mutfağım. Renklerine karar veremiyorum :44:
aynen cnm kremle kombn yap salonunu nasıl düşünüosun oturma odanı falan
buda gynme odam:)))Eki Görüntüle 387989 Eki Görüntüle 387990
Sizde Benim Gibi Mobilya Renginden Hoşlanmıyorsunuz..
O Yüzden Benim Evim A'dan Z'ye Siyah ve Beyaz..
Mutfak & Banyo Dahil Olmak Üzere..
Oturma Odanız Büyük mü ?
Oturma Grubu mu ? Köşe Koltuk mu Düşünüyorsunuz ?