Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk uyumu...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
Arkadaşlar sizce hangi 2 veya 3 renk birbiriyle çok uyumlu ? En çok sevdiğiniz ve yakıştırdığınız renk hangileri? Fikirlerinizi yazarsanız hepimiz için faydalı olucaktır.

fuşya ve yeşil, gri ve hardal sarısı, turkuaz ve kahve,beyaz ve mor siyah ve altınsarısı, da nerde kullanıcana da bağlı bence :)

Şahsen en beğendiğim uyumlardan gri ve pembe..
Ve yeşil kahveyi de beğeniyorum..
Sonra mor - siyah olabilir.
Siyah-Beyaz-Kırmızı üçlüsüde hoş ama artık çok sık kullanılmaya başladı.
Kahverengi - Turuncu yada Kahverengi - Pembe..
Aklıma başka gelmiyo kızlar. En beğendiğiniz renk kombinlerini yazar mısınız? Ev kombinimi ne renk yapsam karar veremedim henüz :44:
Önerisi olan, zevkine güvenenler yok mu? :38:

lacivert-beyaz-kırmızı en beğendiğim renk kombini:)
üçünün bulunduğu çizgili tshirtler vazgeçilmezlerim almadan geçemiyorum:16:

fuşya ve yeşil, gri ve hardal sarısı, turkuaz ve kahve,beyaz ve mor siyah ve altınsarısı, da nerde kullanıcana da bağlı bence :)

Tatlım komple ev kombini hepsi için ayrı fikirler verebilirsiniz. Ev tadilat olucak ve eşya alıcaz. Renklere bi türlü karar veremiyorum. Mutfak, Oturma odası en çok düşündüğüm. Yatak odasını ve banyoyu daha çok düşünmedim. En önemlisi evin misafir geldiğinde ve normal günlerdede en çok kullanılan yeri oturma odası olduğu için orayı en çok düşündüm. Bi karar versem renklere ona göre alıcam eşyalarımı. Kırmızı- siyah-beyaz kombinlerini de seviyorum aslında ama çok mu sıradan olur yapsam :44:

Son düzenleme:
benim evimde salonum beyaz- mürdüm gayet hoş gözüküyo koltuklarım beyaz perdem japon perde iç stor yana açılıo beyaz, kanatları mürdüm rengi yemek masam beyaz sandalye beyaz bde bank var o mürdüm çok iç açıcı ferah ferah:)) giyinme odam pembe aynama kadar:)) oturma odam kıpkırmızı köşe koltuklu zebra perdeli

benim evimde salonum beyaz- mürdüm gayet hoş gözüküyo koltuklarım beyaz perdem japon perde iç stor yana açılıo beyaz, kanatları mürdüm rengi yemek masam beyaz sandalye beyaz bde bank var o mürdüm çok iç açıcı ferah ferah:)) giyinme odam pembe aynama kadar:)) oturma odam kıpkırmızı köşe koltuklu zebra perdeli

Mürdüm - Beyaz uyumu çok güzel canım beğendim :34: önerin için teşekkür ederim. Mutfak dolaplarınız ne renk peki? :26:

mutfak dolablarım kahve tutma yerleri metalik gri dur resim bulabilrsm ekliyim tatlm salonu falanda:)

Çok iyi olur canım ya eklersen sevinirim. Merakla bekliyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Ben mutfak dolaplarımı krem yada nar çiçeği yaptırmayı düşünüyorum hoş olmaz mı nar çiçeği acaba? :26:

Siyah Beyaz Her Yere Uygun Renklerdir..
Ara Renk Olarakta Füme.. :34:

Mesela, Bu Sorduğunuz Renkleri Nerede Kullancaksınız ?
Mutfakta mı ? Salonda mı ? :26:

Çok iyi olur canım ya eklersen sevinirim. Merakla bekliyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Ben mutfak dolaplarımı krem yada nar çiçeği yaptırmayı düşünüyorum hoş olmaz mı nar çiçeği acaba? :26:

bnce süper olur hatta 2sini birlikte kullan $309296_10150280596167632_617487631_7813838_4858290_n.webp$295747_10150280596582632_617487631_7813844_4071544_n.webp$309296_10150280596167632_617487631_7813838_4858290_n.webp$295747_10150280596582632_617487631_7813844_4071544_n.webp

Siyah Beyaz Her Yere Uygun Renklerdir..
Ara Renk Olarakta Füme.. :34:

Mesela, Bu Sorduğunuz Renkleri Nerede Kullancaksınız ?
Mutfakta mı ? Salonda mı ? :26:

Mutfakta nar çiçeği yada krem düşünüyorum.
Oturma odası içinde kırmızı - siyah - beyaz kombin etmeyi düşünüyodum ama çok sık kullanıldığı için kararsız kaldım.
Yatakodasını siyah beyaz alıcaz büyük ihtimal çünkü tahta renklerinden pek hoşlanmıyorum yatakodasında..
Banyoma gelince çamaşır makinem kırmızı rengi bordoya yakın o yüzden orayıda ona göre kombinlemeyi düşünüyorum.
Aslında kafama en çok takılan Oturma odam ve mutfağım. Renklerine karar veremiyorum :44:

Evin güzelmiş çokta büyük ferah güle güle kullan canım. Alla huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize.
Evet 2sini bir kullanmayıda düşündüm. Zaten dolaplarımı nar çiçeği yaptırsamda tek renk kombin yaparsam eşya halı perde falan boğar ek renk olarak krem düşünmüştüm yanına. :44:

Evin güzelmiş çokta büyük ferah güle güle kullan canım. Alla huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize.
Evet 2sini bir kullanmayıda düşündüm. Zaten dolaplarımı nar çiçeği yaptırsamda tek renk kombin yaparsam eşya halı perde falan boğar ek renk olarak krem düşünmüştüm yanına. :44:

aynen cnm kremle kombn yap salonunu nasıl düşünüosun oturma odanı falan

Mutfakta nar çiçeği yada krem düşünüyorum.
Oturma odası içinde kırmızı - siyah - beyaz kombin etmeyi düşünüyodum ama çok sık kullanıldığı için kararsız kaldım.
Yatakodasını siyah beyaz alıcaz büyük ihtimal çünkü tahta renklerinden pek hoşlanmıyorum yatakodasında..
Banyoma gelince çamaşır makinem kırmızı rengi bordoya yakın o yüzden orayıda ona göre kombinlemeyi düşünüyorum.
Aslında kafama en çok takılan Oturma odam ve mutfağım. Renklerine karar veremiyorum :44:

Sizde Benim Gibi Mobilya Renginden Hoşlanmıyorsunuz..
O Yüzden Benim Evim A'dan Z'ye Siyah ve Beyaz..
Mutfak & Banyo Dahil Olmak Üzere.. :34:

Oturma Odanız Büyük mü ?
Oturma Grubu mu ? Köşe Koltuk mu Düşünüyorsunuz ?

Sizde Benim Gibi Mobilya Renginden Hoşlanmıyorsunuz..
O Yüzden Benim Evim A'dan Z'ye Siyah ve Beyaz..
Mutfak & Banyo Dahil Olmak Üzere.. :34:

Oturma Odanız Büyük mü ?
Oturma Grubu mu ? Köşe Koltuk mu Düşünüyorsunuz ?

Evet canım aynen mobilya rengini sevmiyorum.
Ama koltukların kumaşları koyukahve olabilir mesela genelde tahta rengi yada mobilya da o renkleri sevmiyorum.
Siyah Beyaz güzel duruyo aslında kırmızı da bu kombine renk katabilir.

Oturma odam çok ufakta değil çok büyükte değil normal. Ama evim genel olarak pek büyük sayılmaz.
Oturma grubu düşünüyorum canım köşe koltuk değil. Spor tarzı şeylerden hoşlanıyorum. Klasik tarzı pek sevmem.

$Toledo.webp$Fantastik.webp$nehir_y_b.webp$akdeniz_yatak_odasi_takimii.webp
Bu tarzlarda olabilir mesela. Tabi kırmızılı siyahlı takımın teklileri hoş değil. Beyaz koltukların modelini çok beğendim tam benim tarzımda ama rengi kesinlikle başka olmalı. Çocuğum var açık renk kullanmayı düşünmüyorum o yüzden koltuklarda.

benimde su aralar kahve rengi ve turkuaz hosuma gidiyor :26:

Back
X