• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk tavsiyesi istiyorum

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
hazal kaya nın saç rengi hakkında fikri olan var mı?içerisinde kızıllık ve bakırlık olmayan bir renk tavsiye edebilirmisiniz.

hazal kaya bir ara siyaha boyatıyordu saçını daha sonra kendi saçının üstüne çok hafif sarı gölgeli kullandı şu anki saçı kendi saç rengi diye biliyorum.
ten rengi göz rengi saç tipi de önemli saç rengi konusunda siz tavsiye istemişsiniz ama hiç bir bilgi vermemişsiniz ? :26:

$KarlaSpice01.jpg

kendi sacına ısıltı katmıs qbi.) cözülmicek bir renk deqil.

''Televizyon Gazetesi’nin yaptığı habere göre Hazal Kaya, Mahidevran Sultan’ın Arnavutluk Sarayı’ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan’a hayat verecekmis''

hazal kaya bir ara siyaha boyatıyordu saçını daha sonra kendi saçının üstüne çok hafif sarı gölgeli kullandı şu anki saçı kendi saç rengi diye biliyorum.
ten rengi göz rengi saç tipi de önemli saç rengi konusunda siz tavsiye istemişsiniz ama hiç bir bilgi vermemişsiniz ? :26:

canım beyaz tenliyim,göz rengim kahverengi,saçlarımda sarı boya var ferihada hande rolünü oynayan kızın saç renginin 2 ton açığı.

Eki Görüntüle 228387

kendi sacına ısıltı katmıs qbi.) cözülmicek bir renk deqil.

''Televizyon Gazetesi’nin yaptığı habere göre Hazal Kaya, Mahidevran Sultan’ın Arnavutluk Sarayı’ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan’a hayat verecekmis''

canım aşk-ı memnu da son bölümlerde boyamıştı.bu dizideki renk daha hoş görünüyor sanki bir doğallık var gibi geldi bana.

Back