• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk renk ojeler..

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
0
İstanbul
Bu blog sitesinde tam bir oje çılgını olan Öykü adlı arkadaşımızın oje koleksiyonunu görebilirsiniz. Kaç tane ojeye sahip olduğunu ve bir rengin kaç tonunda ojeye sahip olduğunu şiddetle merak ediyorum. Her renkten, mavisi, yeşili, sarısı, turuncusu, simlisi, matı, şahane şeyler var. Mutlaka bakmalısınız...kaydirigubbakcemile4

bende bloğunu izlemeye almıştım aylar önce hep takip ettiğim bi sayfadır kendisi süprizzzzz

mathildaa, nasıl şahane şeyler var ama değil mi :) Hele o tırnaklar o yeşiller, kahveler bayıldım diyebilirim resmen. Ki öyle kahverengi, yeşil falan hayatta sürmüşlüğüm yoktur ama Öykü arkadaşımızın blogunda görünce içim gittiii...

Ben blog adı da vermiştim adres olarak hatta görüntülenmişti de neden böyle oldu anlamadım :S yoksa dediğiniz gibi blog sitesinin adı olmadan çok anlamsız kalırdı benim şu yazdıklarım... Neyse ki arkadaşlarımız yardımcı olmuşlar

Tamam şimdi anladım ben başlıkta da blog adresini girmiştim, içerikte de yazmıştım fakat silinmiş onlar, sanıyorum yönetim tarafından... Şu anda konu başlığında "Renk renk ojeler" yaıyor fakat bu benim açtığım bir başlık değil, mesajdan da verdiğim blog adresi silinmiş. Fakat bilemediğim nokta şu ki bu sitede onlarca web ya da blog adresi verilirken bu niçin silinmiş :) Neyse bilen bir arkadaşımız aydınlatır sanıyorum beni...

Back