• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk nasıl durmuş? (yardım)

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Kızlar uzun bir işlemden sonra saçlarımı siyahtan bu renge çevirdim.Ama saçımda sanki bir iki renk var.Bugün bazı yorumlar aldım canım sıkıldı.Siyah saçın bana daha yakıştığını bu rengin yakışmadığını söylediler birde size sormak istedim.Saçımın rengi nasıl olmuş ?
p9200048.jpg

Canım moyolu diye sildim ne olur ne olmaz ilkten düşünemedim koydum rica etsem sende silermisin.Güzel yorumun içinde tşk ederim :)

ya ama sımdı resımden resımede farkedebılıyor..
sıyah guzeldır renklı gozu daha da on plana cıkarır ama sahsen ben cabuk sıkılıyorum... :1no2:

bı ozellıgı yokmus gıbı gelıyor bı ıkı aydan sonra.. sen sıkılıyormusun bılemem... belkı bu yenı boyadıgın halınle fonlu guzel bı pozun olsa onu daha cok begenıcektık ama bu sıyah saclı resmınde saclarında fon var uzun ve pozunda cok hos bunlar ınsanı yanıltabılıyor o yuzden... a.s

bende begendimm gayet dogal ve hoş duryor..kaşlarının rengini falna iyi ayarlamışsın:)

ya ama sımdı resımden resımede farkedebılıyor..
sıyah guzeldır renklı gozu daha da on plana cıkarır ama sahsen ben cabuk sıkılıyorum... :1no2:

bı ozellıgı yokmus gıbı gelıyor bı ıkı aydan sonra.. sen sıkılıyormusun bılemem... belkı bu yenı boyadıgın halınle fonlu guzel bı pozun olsa onu daha cok begenıcektık ama bu sıyah saclı resmınde saclarında fon var uzun ve pozunda cok hos bunlar ınsanı yanıltabılıyor o yuzden... a.s

Ya aslında bende çok kararsız kaldım bir beğeniyor birde beğenemiyorum.Bunun nederi birazda kuaförümün beceriksizliği oldu çünki saçta iki,üç ton farkı var.Başka fotolarımda var onları da koyabilirim.Tenim beyaz olduğu için açık rengi kendime yakıştırıyorum ama sizin fikirlerinizde benim için önemli :)

canım bu renk seni 3-4 yaş büyük göstermiş
siyah daha güzel bence bu arada gözlerin harika nazar değmesin...

Ya aslında bende çok kararsız kaldım bir beğeniyor birde beğenemiyorum.Bunun nederi birazda kuaförümün beceriksizliği oldu çünki saçta iki,üç ton farkı var.Başka fotolarımda var onları da koyabilirim.Tenim beyaz olduğu için açık rengi kendime yakıştırıyorum ama sizin fikirlerinizde benim için önemli :)

Canım beyaz tene ve renklı goze bence gıtmeyecek renk yok.....

Hepsı alısmaya baglı sadece.. o acıdan sanslısın... sacınn tepesı daha acık olmus evet ama o zamanla ıkıncı boyamaya oturacak bırsey... cok aman aman durmuyo topalyınca fılan farkedılmez..

Bırde bu sacın fonlu olsa emınım cok daha guzel olucaktır fon sacı tamamen ayrı boyuta tasıyor nedense :)

eğer illaki bu rengi kullanacaksan seviyorsan kızılı
biraz daha koyu ama belli olan tarzda bir kızıl kullanmanı ve
saçlarını kestirmeni tavsiye ederim
bu renk gözlerini ortaya çıkartmış gibi dursada esasen gözlerin zaten farkedilmeyecek gibi değil bu renkte açık olduğu için beğenmememin nedeni gözler ayrı bir insana saçlar ayrı birine ait gibi durmuş bakıldığında bir bütünlük olmuyor...siyah bundan daha çok yakışmış ama siyahı kullanmakda zordur...yüz şeklin çok güzel olduğu için ensende ve çok tarz bir şekil vermeni tavsiye edecem...
biraz daha bundan koyu tek renk kızılla
ensede tarz bir kesimle yüzün ve gözlerini çekici ve bebeksi her ikisinide yakalayacağın bir şekil verebilir, yüzüne bakıldığında bütününde bir uyum oluşturabilirsin canım..elmacık kemiklerin hoş çünkü
lütfen kızma aynısını kız kardeşim siyahta yapmıştı benim saçlarım doğuştan siyah olduğu için özenmişti onunda yüzüne baktığımda dağınık bir yüz görmüştüm uyumsuz yani bütünde güzellik ve uyum olmayınca kaşa göze elmacık kemiklerine burna ve dudakların güzelliğine ayrı ayrı bakmak gerektiğinden onunda 1 ay önce kendine uyan bir renge boyattım şimdi oda memnun yeni haliyle ne demek istediğimi anladı..lütfen ama moralin bozulmasın tatlım dediklerimden lütfen...

ıki günm oldu saçlarımı boyatalı.Oryalle açtılar ve boya sürdüler.Şimdi tepesi daha açık olduğu için acaba diyorum evde iki kutu boya alsamda kendim tekrarmı boyasam.Saçım zarar görücek diye korkuyorum.Şimdiye kadar saçımın canlı halini görenlerde genelde orta yaş ve üzeri bayanlar oldular onlarda çok yadırgadılar.Kendi yaşıtım olanlar il dışında onlara da gösteremedim.Çok kararsızım :))

Back