Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk konusunda yardım?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bwnce mor guzel aldigim duyumlara gore mavinin modasi cabuk geciyor ama morun hoc bizaman gecmezmis ben mor begemiprum kenarlarini beyaz yada kremler kombine ederseniz daha hos duracaktir yastiklarini ise mor beyaz lila seklinde kombine edebilirsiniz daha hos ve naxik gpzukecektir

Bu arada murdum rengine ne dersiniz kremle kombine edebilirsiniz hem salon hemde gunluk oda konseeptine uyacaktir murdum lila cok uyumlu olur ona gore aksesuarlqrida yastiklarinida kombin edebilirsiniz

Ozaman ıkı büyük koltuk patlament dıger ıkı berjerde ekru olsun evet tam beyazla bas edemem. Pekı son bır soru o tekliler ve yastıklar cicekli olsa olurmu yoksa bu modele hıc cıcek katmayayımmı?
Ay hayir sakin cicekli bi desen kullanma tatlim oturma odan olsa belki diycem ama salonda aslaaaaa bak emin ol o ciceklilerin modasi gececek hem de basit duruyor tatlim aklindan cicekliyi tamamen sil derim ama yine de tercih senin kuzum[/QUOTE]
Tamamdırr cıceklılerı kafamdan sılıyorum ay cok tesekkur ederım en azından kafamda belirli bi model olustu cok sagol

Bu arada murdum rengine ne dersiniz kremle kombine edebilirsiniz hem salon hemde gunluk oda konseeptine uyacaktir murdum lila cok uyumlu olur ona gore aksesuarlqrida yastiklarinida kombin edebilirsiniz

Morda guzel ama soyle bı durum var benım mutfagım fusya olacak oyuzden o tonlar olması sıkabılır heryer cıvıl cıvıl olur dıye eledım yoksa morda harika durur. Ama dedıgım gbı fusya pembe mor murdum kırmızı bordo vs bu tonları eledim salonda degısık bı renk gormek acısından cok teşekkür ederim

Peki bütün koltuklar parlament olsa bogarmı zaten koltukların kasası beyaz bırde dıkkat ettıysenız buyuk koltukların ıcınden beyaz seritler gecmis. Sadece yastıklar beyaz olur. Yada ıkı buyuk mavı teklıler acık renk mı olmalı illa

Ay hayir mutluluklarkli bi desen kullanma tatlim oturma odan olsa belki diycem ama salonda aslaaaaa bak emin ol o ciceklilerin modasi gececek hem de basit duruyor tatlim aklindan cicekliyi tamamen sil derim ama yine de tercih senin kuzum
Tamamdırr cıceklılerı kafamdan sılıyorum ay cok tesekkur ederım en azından kafamda belirli bi model olustu cok sagol [/QUOTE]
Sen de sagol kuzum insallah evin cook guzel olacak simdiden mutluluklar dilerim

Anldm aslinda oyle ise haklisin benim salonum altin sarisi acik renk yani yeni oturma grubu aldim oda oturma odasinda murdumu tercih ettim guzel oldu ayni murdum morvtarzi renkler varsa skabilir ozaman ack renk tercih etmelisin

mesela murdum dedigim renk karar seninnn cnm resim attim

Anldm aslinda oyle ise haklisin benim salonum altin sarisi acik renk yani yeni oturma grubu aldim oda oturma odasinda murdumu tercih ettim guzel oldu ayni murdum morvtarzi renkler varsa skabilir ozaman ack renk tercih etmelisin
Mürdüm harıka gercekten:) mutfagım fusyalı olmasaydı kesınlıklr o ton yapardım renk skalası cok hos o tonların:)sende gule gule otur inş

Çiçek deseni benim hoşuma gitmedi ne bileyim eski basma kumaşlara benzettim :) Daha güncel spor desenli çiçekli kumaşları var araştırabilirsin. Birde küçük çiçekli desenler algıyı dağıtmıyor, daha derli toplu duruyor. Şimdiden güle güle kullan.

Tsk ederim cnm dahaaa iiiyileri senn plsnnn nisanlisin sanirim allah tamamina erdirsin ins
Evet nısanlıyım ama gelin olamadan bunalıma gırcem ne gıcık ıslermıs ya aman mobılyam aman kınalıgım ama organıze aman hangı kuafor bıde benmı boleyım bılmıyorum herkez hemen karar veriyomu yoksa bendemı anormallık

Tesekkür ederim fıkrınızı degerlendırecegım ama sanırım cıceklerden vazgectım sagolun

Yok cnm o herkeste oluo bnde oleydimm o gunlerde geciyo ama tatliii telaslar iste cok heyacanli oluo o telaslar ama iyi karar verki mobilya konusunda evlendkten snra keskelerin olmasin kir goturen birenk olmasi daha iyi olur eee evlenince illaki coluk cocuk olacak cnnmm allah kavustursunnn biannn once kuzum

Cok haklısın yahu rahatladm vallaa:) aynen ıyı dusunup karar vermem lazımkı pısmanlık cekmıyım bakalım artk kısmet kuzum

Hayalindeki oda hangi renk tonlarinda olmali.simdi kaliteli bir gorunum yakalamak istiyorsan kesinlikle duvardan haliya perdedn aksesuarlara kadar uyumu yakalaman lazim..diyelim ki mavi sectin..parlement e en iyi gidicek renkler gumus, beyaz fume siyah gibi renkler olabilir.tamami parlement olabilir.ama illaki farkli karisik olsun istiosan sakin ama skin cicek bocek olayina girme..perdelerini dusun..mesela perdelerin cicekliyse koltukta cicek olmaz.karman corman gorunecek.mutlaka diger esyalarinida dusun..yasam uniten varsa, halinin desenleri..bunlar cok ama cok onemli..cicek yerine asimetrik motifler olabilir tekliler..

Okadar kafam karısıyokı anlatamam su mobılyayı alıpta ilerde pişman olmak istemiyorum. Parlament mavısı olsa bogarmı bogmazmı odayı. Yada butün koltuklar mavı olsa olmazmı.cunku tekliler acık renk olursa krem kırık beyaz gbı nasıl basederim kir tutmazmı.kafamda deli sorular:) cıcektnde vazgectım burdakı arkadasların tavsıyesıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…