Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk konusunda yardım?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Tombuldut

Emir kipine alerjisi olan o insan.
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.571
9.385
Kızlar mrb koltuklarda renge karar veremedım parlament mavısı var aklımda birde yeşilve mor ıkılısi. Salon ayrı gunluk oturma grubum ayrı olmayacak. Tek bıyer olacak oyüzden basit kalsın ıstemıyorum bu örnek bı renk birde mor yesil var o da şu şekılde örn bulamadm Eger mor yesıl olursa buyuk koltugun bırı yesıl dıgerı mor olacaktı. Teklılerde ortadakı gbı çiçekli. Ama sonradan parlament mavısı daha kullanıslı geldı halı ve perde secımındede sıkıntı cekmem dıye dusundum sızce hangisi

Ayrıca mavıdekı takım örnekti. Köse olmayacak yanı. Sadece renk onemlı benım ıcın suan. Koltuk modelını sectım cunku

aldığınız koltukların ne tarz olduğu önemli mesela buradaki koltuk klasik/romantik tarzda bir koltuk olduğundan buna parlament mavisi daha çok yakışır ama spor/modern tarzdaki koltuklar için yeşil-mor-çiçekli 3 lüsü güzel olur..

sadece renklerden bahsetmek gerekirse de; parlament mavisi çok güzel bir renktir ancak uzun vadede iç karartıcı olabilir.. misafirden misafire kullanılacak bir salon için önerilebilir ama siz devamlı bu koltuklarda oturacaksınız, dolayısı ile çabuk sıkılabilirsiniz..

bu arada çiçekli koltuklar bir kaç yıldır moda ama yakın zamanda demode kalabilirler..o sebeple yeşil-mor-çiçekli 3lüsünü seçmek isterseniz şu şekillerde de yaptırabilirsiniz ;
-büyük koltuklar bir renk(mesela mor) tekli koltuklar bir renk(yeşil) köşe yastıklar da çiçekli..
-ya da büyük koltuklar mor tekli koltuklar çiçekli..
-ya da tüm koltuklar mor sadece köşe yastıklar çiçekli.. gibi,

bu şekillerde hem daha sakin bir görüntü olur hem de çiçekli modası geçerse ya da sıkılırsanız çiçekli olan yastıkları/tekli koltukları değiştirebilirsiniz..

umarım kafanızı daha çok karıştırmış olmam

her halükarda güle güle kullanın.. sevgiler..

Çoook teşekkür ederim fikirleriniz içiin sanırım bu alternatıfler karısında karar verıp secmem lazım:) mobılyanın seklı bı olacak sanırım. Cevabınızın resmını cektım bakar bakar sonuca baglarım sagolun

Çiçekli mobilyayı çok basitleştiriyor, sade ve şıklık uzun süre modasını korur ve daha asil

Çiçekli mobilyayı çok basitleştiriyor, sade ve şıklık uzun süre modasını korur ve daha asil
Evet bende öyle düsünüyorum çiçeklilerin bi süre sonra modası kalkar ama parlament hem sade hem şık. Tesekkür ederim

Cicekli sakin dusunme hem basit hem de bekirli bi sure sonra sıkar yani mavi cok hos bence hatta turkuaz da cok guzel durabilir beyazla kombinlersen simdiden guzel günlerde kullanin

Cicekli sakin dusunme hem basit hem de bekirli bi sure sonra sıkar yani mavi cok hos bence hatta turkuaz da cok guzel durabilir beyazla kombinlersen simdiden guzel günlerde kullanin
Cok tesekkür ederim beyazla kombınlersem sanırım daha güzel duracak sagolun:))

Ama tatlim mavinin bu tonu degil de biraz daha turkuaza dõnen tonunu tercih et koltuklarini da tam beyaz degil de ekru gibi yaptir perdeleride turkuaz vizon damask desenli secersen bence cok guzel olur ama perdelerde de cicekli desen dusunme bence

Ama tatlim mavinin bu tonu degil de biraz daha turkuaza dõnen tonunu tercih et koltuklarini da tam beyaz degil de ekru gibi yaptir perdeleride turkuaz vizon damask desenli secersen bence cok guzel olur ama perdelerde de cicekli desen dusunme bence
Turkuazı sevmıyorum oyuzden parlament istedım peki bu parlamentte butun koktuklar parlament yastıklar beyazmı olsun. Yoksa teklilerle yastıklarmı beyaz olsun. Cıceklıde gıtmez sanırım

[QUOTE="tombuldut, post: 38895104, member: 64165boğucukuazı sevmıyorum oyuzden parlament istedım peki bu parlamentte butun koktuklar parlament yastıklar beyazmı olsun. Yoksa teklilerle yastıklarmı beyaz olsun. Cıceklıde gıtmez sanırım[/QUOTE]
Tamamen beyaz olmaz sanki belirli bi sure sonra bogucu gelebilir bence koltuklar ve kirlentler beyaz olsun ama bembeyazi kullanmak zor olmaz mi bence biraz ekru tonlarinds yada krem gibi dusun bembeyaz koltuklarda hali da ton olarak tutturmak zor olur gibi ama tabi senin begenmen cok daha onemli tatlim

Tamamen beyaz olmaz sanki belirli bi sure sonra bogucu gelebilir bence koltuklar ve kirlentler beyaz olsun ama bembeyazi kullanmak zor olmaz mi bence biraz ekru tonlarinds yada krem gibi dusun bembeyaz koltuklarda hali da ton olarak tutturmak zor olur gibi ama tabi senin begenmen cok daha onemli tatlim[/QUOTE]
Pardon tamamen parlement demek istedim ozur dilerim

Pardon tamamen parlement demek istedim ozur dilerim[/QUOTE]
Ozaman ıkı büyük koltuk patlament dıger ıkı berjerde ekru olsun evet tam beyazla bas edemem. Pekı son bır soru o tekliler ve yastıklar cicekli olsa olurmu yoksa bu modele hıc cıcek katmayayımmı?

Pardon tamamen parlement demek istedim ozur dilerim
Ozaman ıkı büyük koltuk patlament dıger ıkı berjerde ekru olsun evet tam beyazla bas edemem. Pekı son bır soru o tekliler ve yastıklar cicekli olsa olurmu yoksa bu modele hıc cıcek katmayayımmı?[/QUOTE]
Ay hayir sakin cicekli bi desen kullanma tatlim oturma odan olsa belki diycem ama salonda aslaaaaa bak emin ol o ciceklilerin modasi gececek hem de basit duruyor tatlim aklindan cicekliyi tamamen sil derim ama yine de tercih senin kuzum

Bu arada tatlim tasarimcininevi.com diye bi sitede soru cvp seklinde dekorasyon bilgileri var oraya bi goz at istersen güzel bilgiler var belki isine yarar

Hayatim bir tasarimci olarak ben .. Eger mor dersen biraz agir ama zengin durur..ancak zamanla alisirsin ve bayar..yesile sakin bulasma derim..zor bir conseptir uyumlu renkler sinirlidir..kesinlikle mavi derim.zaten bu tarz koltuklar cok moda ve kendini gosteren renk sax mavi mor ve benim sana baska bi tavsiyem turkuaz..dehset duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…