Evet bende öyle düsünüyorum çiçeklilerin bi süre sonra modası kalkar ama parlament hem sade hem şık. Tesekkür ederimÇiçekli mobilyayı çok basitleştiriyor, sade ve şıklık uzun süre modasını korur ve daha asil
Sanırım herkez mavıden yana cok teşekkür ederimMavi ve beyaz çok şık durur. :)
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle oturun:)
Cok tesekkür ederim beyazla kombınlersem sanırım daha güzel duracak sagolun:))Cicekli sakin dusunme hem basit hem de bekirli bi sure sonra sıkar yani mavi cok hos bence hatta turkuaz da cok guzel durabilir beyazla kombinlersen simdiden guzel günlerde kullanin
Cok tesekkür ederim beyazla kombınlersem sanırım daha güzel duracak sagolun:))
Cok tesekkür ederim beyazla kombınlersem sanırım daha güzel duracak sagolun:))
Turkuazı sevmıyorum oyuzden parlament istedımAma tatlim mavinin bu tonu degil de biraz daha turkuaza dõnen tonunu tercih et koltuklarini da tam beyaz degil de ekru gibi yaptir perdeleride turkuaz vizon damask desenli secersen bence cok guzel olur ama perdelerde de cicekli desen dusunme bence
Tamamen beyaz olmaz sanki belirli bi sure sonra bogucu gelebilir bence koltuklar ve kirlentler beyaz olsun ama bembeyazi kullanmak zor olmaz mi bence biraz ekru tonlarinds yada krem gibi dusun bembeyaz koltuklarda hali da ton olarak tutturmak zor olur gibi ama tabi senin begenmen cok daha onemli tatlim[/QUOTE][QUOTE="tombuldut, post: 38895104, member: 64165boğucukuazı sevmıyorum oyuzden parlament istedımpeki bu parlamentte butun koktuklar parlament yastıklar beyazmı olsun. Yoksa teklilerle yastıklarmı beyaz olsun. Cıceklıde gıtmez sanırım
Pardon tamamen parlement demek istedim ozur dilerim[/QUOTE]Tamamen beyaz olmaz sanki belirli bi sure sonra bogucu gelebilir bence koltuklar ve kirlentler beyaz olsun ama bembeyazi kullanmak zor olmaz mi bence biraz ekru tonlarinds yada krem gibi dusun bembeyaz koltuklarda hali da ton olarak tutturmak zor olur gibi ama tabi senin begenmen cok daha onemli tatlim
Ozaman ıkı büyük koltuk patlament dıger ıkı berjerde ekru olsun evet tam beyazla bas edemem. Pekı son bır soru o tekliler ve yastıklar cicekli olsa olurmu yoksa bu modele hıc cıcek katmayayımmı?[/QUOTE]Pardon tamamen parlement demek istedim ozur dilerim
Hayatim bir tasarimci olarak ben .. Eger mor dersen biraz agir ama zengin durur..ancak zamanla alisirsin ve bayar..yesile sakin bulasma derim..zor bir conseptir uyumlu renkler sinirlidir..kesinlikle mavi derim.zaten bu tarz koltuklar cok moda ve kendini gosteren renk sax mavi mor ve benim sana baska bi tavsiyem turkuaz..dehset duruyor..Kızlar mrb koltuklarda renge karar veremedım parlament mavısı var aklımda birde yeşilve mor ıkılısi. Salon ayrı gunluk oturma grubum ayrı olmayacak. Tek bıyer olacak oyüzden basit kalsın ıstemıyorum Eki Görüntüle 1375188 bu örnek bı renk birde mor yesil var o da şu şekılde örn bulamadm Eki Görüntüle 1375190 Eger mor yesıl olursa buyuk koltugun bırı yesıl dıgerı mor olacaktı. Teklılerde ortadakı gbı çiçekli. Ama sonradan parlament mavısı daha kullanıslı geldı halı ve perde secımındede sıkıntı cekmem dıye dusundum sızce hangisi