Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu renk evime gelse...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Benim takım da bunun biraz koyusu..
Ben renkli yastıklar aldım :) Biraz renklendirmek adına..
İşe yarıyor bilgin olsun..

Hatta bellonada şuanda 10 liraya yastıklar var:) Ama indirim sadece buradaki mağazaya özel midir bilmem.

Şimdi de duvara tablo düşünüyorum..

Zamanında rengarenk almadığıma pişman oldum. Ama ben de 1 yıl 3 aylık evliyim. Daha eskimeden yenilerini almak da akıl kârı değil..

Dekorasyondan çok anlamam.
Hatta ben de konu açmıştım :)
Ama hala sadece bakıyorum,emin olup da dokunamadım odama.. :S
Kiracı olmanın etkisi büyük çok haklısın...

Ben kahverengine bayılırım. Hele açık mavi, pudra, açık yeşil tonlarıyla..
Koltuklarının kenarındaki çizgilere en çok bu renk minderler yakışır diye düşündüm.

Bir kaç renk kullanırsan buradaki gibi, bayağı renk gelir evine :)
Mutlulukla eskit eşyalarını

Bence tv ünitesi birleştirin köşeleri güzel büyük ağaç çiçekler koyun. Duvarlar çok boş kesinlikle tablo ve bir iki yerde raf uygulanabilir. Haliniz da çok cansız daha dinamik bi hali iyi olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm koltuk takimini galeri irfandan mi aldin bende bu takimi begenmistim. Nasil kullanisli mi rahat mi ? bilgi verirsen çok sevinirim

tv ünitesini kesnlikle birleştirin bence; köşelere de büyük yeşil (ağaç) çiçekler. orta sehpa ve birkaç canlı renkte aksesuarla yeterince renkli ve şık olacaktır.

Üniteni tekrar bir araya getirirsen bence daha iyi olur özelliği kaybolmuş. Onun dışında renk uyumunu sevdim. iyi günlerde oturmanı diliyorum.

Bence evin şık olmuş ama dediğin gibi biraz renk gerekiyor. Elinden dikiş geliyormuş, ne güzel... Ben olsam evin boş bir köşesine yerlere koymak için renkli büyük yastıklar dikerdim, yere atardım. Yanına da ikeada kocaman fenerler var yere koymalık, onlardan koyardım... Duvara renkli büyük dikdörtgen kanvas tablo alabilirsin. İmkanın varsa fon perdeni koyu bordo yaptırabilirsin... Üniteni birleştirip ortaya bir orta sehpa alabilirsin, onun üzerine de tatlı biri örtü eve sıcak bir hava katabilir... hatta ben olsam üçlü koltukları tablo koyduğun duvara ve camın önüne alırdım. boş kalan karşı duvara da tv ünitemi koyar, şu anki tv ünitenin olduğu duvara da teklilerimi koyardım...

Aslında salonun çok büyük ve kullanışlıymış canım :)

Bir de halıları düz değil de çapraz koymak evin havasını değiştiriyor, ve bence kesinlikle sarı ışık kullanmak eve çok sıcak bir hava katıyor, tabi bir de köşeye lambader...

Güle güle otur canım :)

duvarlardan birine duvar kağıdı düşünebilirsin, koltukların vizon rengi vizon ve turkuaz bence birbirine çok yakışıyor koltuklarına turkuaz yastıklar alabilirsin

evet kesinlikle katılıyorumm duvarın birine turkuaz tonlarında duvar kağıdı yapıp bi kaç tane dekarosyonunda da turkuaz renk tonlarını kullanırsan çok hoş olurr..

yaa evet çok yeniler o yüzden değiştiremiyorum
daha k,rlenmediler bile
Cnm koltuk takimini galeri irfandan mi aldin bende bu takimi begenmistim. Nasil kullanisli mi rahat mi ? bilgi verirsen çok sevinirim

canım kusura bakma uzun süredir uğrayaöadım siteye bazı sıkıntılarım vardı
ben başka bi mağazadan aldım
koltuklar özel üretimmiş kaplatmaya karar verdiğimde öğrenmiştim
ben çok memnunum aslında şekilleri çok hoş
benim tek sıkıntım renkleri
bu arada galeri irfan hakkında olumsuz yorumlar duymuştum malının arkasında durmuyor diye
bilgin olsun canım
Üniteni tekrar bir araya getirirsen bence daha iyi olur özelliği kaybolmuş. Onun dışında renk uyumunu sevdim. iyi günlerde oturmanı diliyorum.
teşekkür ediyorum
ünitemi bi araya getirdim fakat hala renk konusunda bi gelişme yok
bazı sıkıntılarım oldu bebeğimi kaybettim
o yüzden uğrasamadım
bu aralar değişikliğe başlayacağım inş

öncelikle çok geçmiş olsun
benim oturma odamda bu tonlarda ben perdelerle halı ve kırlentlerle renk verdim
perdelerim krem stor üzerine kahve desenli zebra ve turkuaz ip perde seçtim fon olarak
halım sanat halının turkuaz krem kahve tonlarında packvork halı deseninden ve krlentlerimide perdecimden fon perde kumaşından turkuza çiçekli diktirdim lambamda turkuaz camlı sende tüm koltukları değiştirene kadar bir ip perde ve halıyla işi halledebilirsin

Rengarenk kirlentler, renkli hali ve perde yapmalısınız bence. Güle güle oturun

kahveli mintyeişili yahut kahve turkuaz bu iki tondan kullan mutlaka çok farklı bir hava katacaktır.. Aradaki kahve çizgileri de göze batırmaz.. Tv üniteni birleştir bence, ve unitenin olduğu duvara duvar kağıdı yaptır.. Mint yeşili yahut sade bir turkuaz tonda.. Sadece duvarda o kısıma yaptır diğerleri beyaz kalsın ki oda daha ferah dursun bence.. bir kaç ufak aksesuarla da tamladın mı bitmiştir bence.. :)
Sadece tonlar çok yakın ve zıt değiller seni bu sıkmış.. Hatta kahve- toprak rengi - bakır kızıl renk- yahut kavun içi tonları da kullanabilirsin aynı sekilde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…