- 21 Mart 2013
- 1.514
- 127
- 123
çok şık bir salon olacağına eminim canım inş.koltukların şık zaten sadece renge ihtiyacı varmış şimdiden güle güle kulan:))
çok teşekkür ederim canım güzel düşüncen için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şık bir salon olacağına eminim canım inş.koltukların şık zaten sadece renge ihtiyacı varmış şimdiden güle güle kulan:))
canım çok teşekkür ederim yorumun için
bende şu an kumaş araştırmasındayım
koltukların kolundaki kahveli çizgiler kafamı karıştırıyo biraz
o yüzden yastıklara kullnacağım kumaşlarda kahve rengi de olsun istiyorum
dediğin gibi tablo ve biblolarla da tamamlayacağım inşallah
ben mavili düşündüm turkuaz tonlarında
ama kırmızı da olabilir sen söyleyince hayal ettim de:44:[/QUOTE
Eve gittiğimde kendi koltuklarımın resmini çekip paylaşırım burada o zaman kırmızı ve kahvenin uyumunu daha iyi hayal edebilirsin.ama tabi senin koltuklarda kahve çizgiler oldugundan seninkilerde farklı seylerde kullanılabilir.
duvarlardan birine duvar kağıdı düşünebilirsin, koltukların vizon rengi vizon ve turkuaz bence birbirine çok yakışıyor koltuklarına turkuaz yastıklar alabilirsin
yaa evet çok yeniler o yüzden değiştiremiyorumBenim takım da bunun biraz koyusu..
Ben renkli yastıklar aldım :) Biraz renklendirmek adına..
İşe yarıyor bilgin olsun..
Hatta bellonada şuanda 10 liraya yastıklar var:) Ama indirim sadece buradaki mağazaya özel midir bilmem.
Şimdi de duvara tablo düşünüyorum..
Zamanında rengarenk almadığıma pişman oldum. Ama ben de 1 yıl 3 aylık evliyim. Daha eskimeden yenilerini almak da akıl kârı değil..
canım kusura bakma uzun süredir uğrayaöadım siteye bazı sıkıntılarım vardıCnm koltuk takimini galeri irfandan mi aldin bende bu takimi begenmistim. Nasil kullanisli mi rahat mi ? bilgi verirsen çok sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ediyorumÜniteni tekrar bir araya getirirsen bence daha iyi olur özelliği kaybolmuş. Onun dışında renk uyumunu sevdim. iyi günlerde oturmanı diliyorum.
yaa evet çok yeniler o yüzden değiştiremiyorum
daha k,rlenmediler bile
canım kusura bakma uzun süredir uğrayaöadım siteye bazı sıkıntılarım vardı
ben başka bi mağazadan aldım
koltuklar özel üretimmiş kaplatmaya karar verdiğimde öğrenmiştim
ben çok memnunum aslında şekilleri çok hoş
benim tek sıkıntım renkleri
bu arada galeri irfan hakkında olumsuz yorumlar duymuştum malının arkasında durmuyor diye
bilgin olsun canım
teşekkür ediyorum
ünitemi bi araya getirdim fakat hala renk konusunda bi gelişme yok
bazı sıkıntılarım oldu bebeğimi kaybettim
o yüzden uğrasamadım
bu aralar değişikliğe başlayacağım inş