• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk degıstırme..

nur51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
191
0
96
Niğde
Slm kızlar sacım gorundugu gıbı sarı balyajlı dı boyam geldı fakat ben eskı halıme yanı tekrara kumrala donmek ıstıyorum cunku kuafor ıstedıgım sarıyı tutturamıyor sızce neyapayım yardım..............:18:resım ekledım asagıda

Son düzenleme:
Slm kızlar sacım gorundugu gıbı sarı balyajlı dı boyam geldı fakat ben eskı halıme yanı tekrara kumrala donmek ıstıyorum cunku kuafor ıstedıgım sarıyı tutturamıyor sızce neyapayım yardım..............:18:
canm resim yüklersen yardımcı olabilirim belki bende 4 senedir sarı kullanıyorum aynı şeylerle çok kez karşılaştım belki yardımcı olabilirim

$Resim 033.jpg $Resim 033.jpg $Resim 033.jpg

pigmentasyon işlemi yapılmadığı sürece saç rengin akmaya devam eder siyah ya da koyu kahve tonlarına boyamadıkca tabi gerçi onlarda da akıyor ama diğer tonlara göre daha az sonradan pişman olabilirsin yani pigmentasyon işlemi yap ya da yaptır (kuaförde) sonra isteğin koyu kumral-kumral tonuna saçlarını boya bir nebze akmasını engeller ama boya bu sonuçta her zaman akar :)

kustum sıze 2 kısı harıc kımse yardım etmedı bende dogal olarak gene dıplerıne sarı balyaj attıracagım pazartesı gunu
:18:

Back