• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk açıcı pudrayı kızıla ekleyerek canlı bir kırmızı elde edebilrmiyim?

beyaz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
49
0
36
İstanbul
Arkadaşlar konu başlığında da söylediğim gibi ben saçlarımın uçlarına kırmızlar atmak istiyorum ancak; kırmızı hiç bir yerde bulamıyorum bir ara yakınımızdaki bir yerden bu boyalardan alıyordum fakat kapanınca orası bir daha başka hiç bir yerde bulamadım,(bu bahsettiğim boyalar sıradışı renklerden oluşuyor kırmızı mor çingene pembesi vs..) ve aldığım tüp boya idi, içindeki kırmızı boyaya açıcı solisyon ekleyerek saç uçlarıma uyguluyordum ve tam bir canlı kırmızı elde ediyordum. Piyasada genellikle kızıl boyalar var ve bundan bi kaç ay önce kolestonun aşk alevi adlı rengini görünce ümitlenmiştim ki uyguladığımda kızıl oldu.. acaba bu renk açıcı pudrayı kızıl renkte aldığım boyaya katarak karışım elde etsem istediğim gibi açarmı kırmızı olur mu yani ???:26:

canım bende aynı dertten yakınıyorum . bence balyaj toz açıcı kırmızılar var lorealin var akosun var bunlar balyaj boyası olduğu için direk saçına uyguluyorsun kırmızı oluyor

Lorealin varmıı? ben baya bi araştırdım boyaları ama hep kızıl denemelerimde oldu saçım kızıl oldu, ama dediğinize bakıyım normal boyaların satıldığı süpermarketlerde falan bulabilrim dimi?? çok aradım ben çünkü hiç bulamadım böyle istediğim kırmızıyı :/

Arkadaşlar konu başlığında da söylediğim gibi ben saçlarımın uçlarına kırmızlar atmak istiyorum ancak; kırmızı hiç bir yerde bulamıyorum bir ara yakınımızdaki bir yerden bu boyalardan alıyordum fakat kapanınca orası bir daha başka hiç bir yerde bulamadım,(bu bahsettiğim boyalar sıradışı renklerden oluşuyor kırmızı mor çingene pembesi vs..) ve aldığım tüp boya idi, içindeki kırmızı boyaya açıcı solisyon ekleyerek saç uçlarıma uyguluyordum ve tam bir canlı kırmızı elde ediyordum. Piyasada genellikle kızıl boyalar var ve bundan bi kaç ay önce kolestonun aşk alevi adlı rengini görünce ümitlenmiştim ki uyguladığımda kızıl oldu.. acaba bu renk açıcı pudrayı kızıl renkte aldığım boyaya katarak karışım elde etsem istediğim gibi açarmı kırmızı olur mu yani ???:26:

olmaz ama kromatik boyalarla istediğin ton kırmızıyı yakalaman kolay.....netten araştırabilirisn...

Back