kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 9 Kasım 2010 Konu Sahibi kurmis #1 Çok sevdiğim canım arkadaşımın henüz 1 haftalık oğlu Muhammed Enes için yaptım bu panoyu. Henüz bir bebecik olduğuna göre,renkli renkli olmasında bir sıkıntı olmasa gerek :) ♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: Rengarenk keçe pano . Son düzenleme: 9 Kasım 2010
Çok sevdiğim canım arkadaşımın henüz 1 haftalık oğlu Muhammed Enes için yaptım bu panoyu. Henüz bir bebecik olduğuna göre,renkli renkli olmasında bir sıkıntı olmasa gerek :) ♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: Rengarenk keçe pano .
eNur Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2008 310 2 13 Kasım 2010 Konu Sahibi kurmis #2 süpperrrrrrrr...............
angel_gly Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 150 0 13 Kasım 2010 Konu Sahibi kurmis #3 harika.......çok güzel
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 19 Kasım 2010 Konu Sahibi kurmis #4 yeteeer .!.: süpperrrrrrrr............... Genişletmek için tıkla... angel_gly .!.: harika.......çok güzel Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim..
yeteeer .!.: süpperrrrrrrr............... Genişletmek için tıkla... angel_gly .!.: harika.......çok güzel Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim..
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 1 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #5 ya nasıl yapıldığını ve malzemeleri anlatırmısın çok güzell bende görümcemin bbeğine yapmak istiyorum
ya nasıl yapıldığını ve malzemeleri anlatırmısın çok güzell bende görümcemin bbeğine yapmak istiyorum
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 1 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #6 nasıl diktin ya da yapıştırdın mı ne kullandın malzemeleri nedr anlatırmısın lütfen
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 2 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #7 dermet .!.: nasıl diktin ya da yapıştırdın mı ne kullandın malzemeleri nedr anlatırmısın lütfen Genişletmek için tıkla... zemin için beyaz renk kalın keçe,diğer gördüğünüz her şey için de ince keçe kullandım. boncuklarla vs süsledikten sonra da tek tek silikonla yapıştırdım. bu kadar Son düzenleme: 2 Aralık 2010
dermet .!.: nasıl diktin ya da yapıştırdın mı ne kullandın malzemeleri nedr anlatırmısın lütfen Genişletmek için tıkla... zemin için beyaz renk kalın keçe,diğer gördüğünüz her şey için de ince keçe kullandım. boncuklarla vs süsledikten sonra da tek tek silikonla yapıştırdım. bu kadar