Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

saçlarım kabarıyor kuru ve ince tellli s9950 şhine ve s9951 frizz arasında kaldım sence hangisi uygun teşekürler

canım ikiside aynı s 9951 s 9950nin yenilenmiş halidir. s 9950den artısı kabarmayı ve elektrklenmeyi önleyen frizz teknolojisi var. aynı fiyatsa s 9951 al derim.

beetlee,şuanki saç düzleştiricim philips Hp 8350 Saç Düzleştiricisi.. bilerek kalın plakalı almıştım 2 yıl önce çabucak saçlarımı alıp düzleştireyim diye ama uçlarını hep kırdı ve canlı görünmüyor kuaförden çıkmış parlak düz saçlar gibi bir ürün istiyorum..saçlarım dirseğimden 1 parmak yukarda..1 gün snra birazcık yağlanan ince telli ve dalgalı saç yapım var hangi saç düzleştirici ve maşayı tavsiye edersin birde duştan sonra saçlarıma glissin durulanmayan spreyinden hangisini tercih etmeliyim gliss yada başka marka varmı önerebilceğin cevabını bekliyorum :)))

s 9500 alabilirsin canım o zaman kırılma minimuma iner ve saçların canlı gözükür. zaten alınca philipsle remington arasındaki dağlar kadar farkı göreceksin:)

Kızlar 9500 Aldım.
6500 Gibi Bukleler Yapabilirmiyim? 6500 In Cd Si Nette Varsa Link Verebilirmisiniz Lütfen

ince olan bütün düzleştiricilerle bukle yapabilirsin yani aldığın düzleştiriciylede yapabilirsin hem uzun plakaya sahip olduğu için çok güzel ve rahat yaparsın. cd o kadarda önemli değil.istersen youtubedan izle orda vardır muhakkak

S1001 hakkında fıkrı olan var mı?

canım s 1001 sabit ısılı düzleştiricilerden yani ısısı 210da sabit. fiyatına göre iyi bir ürün ama ben sabit ısılı bir ürün almanı tavsiye etmem. almışken remingtonun ayarlanabilir modellerinden alıp saçını 170 dereceyle düzleştirmen yeterli olur.

s 9500 alabilirsin canım o zaman kırılma minimuma iner ve saçların canlı gözükür. zaten alınca philipsle remington arasındaki dağlar kadar farkı göreceksin:)

cvbın için teşekkür ederim :) son sorum daga var düzleştiricilerde incemi yoksa geniş plakamı daha avantajlı birdee duştan sonra saçlarıma gliss durulanmayan sıvı kremi sürmek istiyorum gliss yada başka varmı önerebilceğin marka konusunda bide onarıcı parlak hacim vs bunlardan hangisini kullanmalıyım saç yapımı anlatmıştım

cvbın için teşekkür ederim :) son sorum daga var düzleştiricilerde incemi yoksa geniş plakamı daha avantajlı birdee duştan sonra saçlarıma gliss durulanmayan sıvı kremi sürmek istiyorum gliss yada başka varmı önerebilceğin marka konusunda bide onarıcı parlak hacim vs bunlardan hangisini kullanmalıyım saç yapımı anlatmıştım

ince daha avantajlıdır. gliss in keratinli saç spreyi var onu kullandığın zaman hem saçlarını besliyor hem de saça parlaklık veriyor.

herkese merhabalar

foruma bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum. saç düzleştirici almaya karar verdiğim zaman bu sitede baya araştırma yaptım ve remington 9500 aldım. büyük bir hevesle kullandım. bu arada ben h.b.'dan aldım. neyse burada yazıldığı gibi parlaklık, 2-3 gün bozulmadan dümdüz saç olmadı maalesef. sadece elektriklenme olmuyor. 190 derecede düzleştirsem 2-3 sefer geçmem gerekiyor, 210-220'de falan yaparsam tek geçiş yetiyor.
nedem böyle oldu anlamadım, oyasaki çok hevesle almıştım.

herkese merhabalar

foruma bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum. saç düzleştirici almaya karar verdiğim zaman bu sitede baya araştırma yaptım ve remington 9500 aldım. büyük bir hevesle kullandım. bu arada ben h.b.'dan aldım. neyse burada yazıldığı gibi parlaklık, 2-3 gün bozulmadan dümdüz saç olmadı maalesef. sadece elektriklenme olmuyor. 190 derecede düzleştirsem 2-3 sefer geçmem gerekiyor, 210-220'de falan yaparsam tek geçiş yetiyor.

herkese merhabalar

ilginç. ilk defa sizden duyuyorum böyle. bişey diyemeyeceğim saçınızla alakalı bir durum olabilir. remington gibi bir düzleştiricide 160da bile düzleştirir.

mrb ben maşa almak istiyorum saçlarım ince telli dalgalı remington cı76 almayı düşünüyorum ama bugun satıcı remington cı 19 ve arzumun buka modelini önerdi iyon teknolojisine sahipmiş kararsız kaldım:nazar:

mrb ben maşa almak istiyorum saçlarım ince telli dalgalı remington cı76 almayı düşünüyorum ama bugun satıcı remington cı 19 ve arzumun buka modelini önerdi iyon teknolojisine sahipmiş kararsız kaldım:nazar:

ci76da da iyon özelliği var turmalin taşı var kabarmayı elektriklenmeyi önceleyen.ci76 alabilirsiniz. satıcılara pek inanmayın derim.

kizlar selam. remingtonun yeni bir modeli cikmis ci5319. bunu kullananiniz var mi? cif75 den farki ne acaba? benim saclarim cene hizasinda kut ve ince telli. sizce hangisini almaliyim? bir de 25 mm icin sacim cok mu kisa sizce?

kizlar selam. remingtonun yeni bir modeli cikmis ci5319. bunu kullananiniz var mi? cif75 den farki ne acaba? benim saclarim cene hizasinda kut ve ince telli. sizce hangisini almaliyim? bir de 25 mm icin sacim cok mu kisa sizce?

25 mm almamalısın 19 mm almalısın. remington alabilirsin ci5319 keratin içeren bir maşa. keratin terapisi uyguluyor saça.

cevabin icin tsk beetlee. peki ci5319 ile cif75 den hangisini onerirsin? aralarindaki fark ne?

ci5319 da keratin var cif75te de teflon fiber dokuma var. saçların yıpranmışsa ikisinide seçebilirsin. ikiside korur. eğer çok kuru saç sahipsen ci5319 u al. keratinle saçların daha parlak ve canlı durabilir.

canım benim de saçlarım omuz hizasında katsız düz kesim. büyük dalgalar yapabileceğim doğal duracak bir şey istiyorum. sence hangi modeli olur? ve bu markayı nerden satın alabilirim fiyatıyla birlikte yazarsan sevinirim.

teşekkürler önerilerin üzerine s9500 aldım bugün geldi gelir gelmez denedim harikaaa oldu

çok inatçıdır benim saçlaarım hiç bi düzleştirici böyle iyi yapmamıştı harikaaaaaaaaa :)

remingtonun kullanma kılavuzunun üzerinde

ince telli saçlar 150-180
orta telli saçlar 180-200
kalın telli saçlar 200-235

yazıyor zaten.benim inanılmaz derecede inat kalın saçlarım vardır düzleşmez öyle kolay kolay ama 180 de deniyim dedim vallaha harika oldu tek değil ama 2 seferde dümdüz yaptı 200de tek seferde yaptı...
:KK51::KK51:

çok araştırarak çokk hevesli aldım çok memnun kaldım remingtonun üstüne hiç bi düzleştirici yok gerçekten :):)' b-a-y-ı-l-d-ı-m'
:KK54:

burda saçlarını dümdüz yapmadığından bahsedenler için saç tipinize göre ısı seçin valla çok memnunum
:KK52:

Son düzenleme:
Beetlee; ben de remington almaya karar verdim ama hangi modelini alacagımı bilmiyorum s9500 e sıcak bakıyorum.
Benim saçlarım ince telli, çabuk bozuluyor ve okula gidiş geliş 4.5 saat yolda geçiyor. Yoruluyorum şöyle sağlam, saçımı bozmayacak hangi modeli önerirsin?
Ayrca düzleştirmeden önce saç nemli mi kuru mu olmalı? ve düzleştirmeden önce herhangi bir saç ürünü kullanmalıyım ??

Hanımlar yardımlarınızı bekliyorum almak istiyorum hemen

Beetlee; ben de remington almaya karar verdim ama hangi modelini alacagımı bilmiyorum s9500 e sıcak bakıyorum.
Benim saçlarım ince telli, çabuk bozuluyor ve okula gidiş geliş 4.5 saat yolda geçiyor. Yoruluyorum şöyle sağlam, saçımı bozmayacak hangi modeli önerirsin?
Ayrca düzleştirmeden önce saç nemli mi kuru mu olmalı? ve düzleştirmeden önce herhangi bir saç ürünü kullanmalıyım ??

Hanımlar yardımlarınızı bekliyorum almak istiyorum hemen

s9500 harika tavsiye ediyorum 1 ay oldu ben alalı mükemmell kırmıyorda saçı öyle sanki saçımda kayıp gidiyor saç tellerimi çekmiyor :KK70: benim saçlarım kalın telli olmasına rağmen hiçbir düzleştirici tam düzleştirmezken bu mükemmel yapıyor :)

ayrıca 3 gün bozulmadı hiç 3.gün yıkadım artık :KK70: öyle bozuldu ki hayatta saçım tutmazdı :KK70: hiç beklemeden almalısın

X