- 4 Ocak 2012
- 3.466
- 15
Çok kararsız olduğumdan çok soru soruyorum ordan daha pratik olur diye demiştim.
Aklımda üç seçenek 5500,6500,9500.
5500 eski bir model ama denedim beğendim. Plakalarının uçları yuvarlak olmadığından bukle yapamam diye düşünüyorum. 6500 deneyemedim. Ama bukle konusunda daha iyi olabilceğini düşünüyorum. 9500 denedim. Düzleştirme açısından 5500 dan fark görmedim. Ama saçımı daha az yıpratır mı diye düşünüyorum. Düzleştiriciyle bukle yapabilcek miyim onuda bilmiyorum.Bukle yapamıycaksam 5500 alabilirim. Yıpranma açısından düşündüğümde 9500. Uygun fiyat ve bukle diye düşündüğümde 6500.
Çok karışık oldu farkındayım ama kafam bundan da karışık
canım ince olması bukle için yeterli yuvarlaklığına falan bakma. bukle yapmak zordur düzleştiriciyle kolay gibi gösterir satıcılar ama aslında insanın kendine uygulaması zordur. ama bi başkası uygularsa saçına kolay yapar. bence sen fiyatta uygunluk arıyosan s5500 al.s 6500 la farkı yok.daha önceki mesajımdada söyledim aralarında fark yok. sadece birinin kutusundan cd çıkıyor. s 9500 inci tozu içerdiği için saçta daha rahat kayıyor ve parlatıyor saçı farkı bu. ama hepsinin seramiği güzel. bence s5500 al. hiç yıpratmasın diosan s 2044 alman gerekiyor oda pahalı biraz. en fazla koruma sağlayan ürün o. çünkü kumaş kaplı.