Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

babyliss te iyidir ama remingtonun kaplaması hiç bir markada yok. özellikleri de öyle. onların hepsi standart seramik. remington öyle değil. remingtonun ürünleri patentli.

Çok kararsızım. Umarım banada yardımcı olursunuz. :18: Saçlarım ince telli, düz yapılı. Geniş değil ince plakalı bir düzleştirici istiyorum.Hep 9500 iyi olduğunu duyuyorum. Ama saçım düz yapılı olduğu için bu fiyata almak fazla geliyor bana. S5500 ve S9500 denedim. Pek bir fark yoktu bana göre. Uzun süreli kullanımda yıpranma konusunda fark olur mu bilmiyorum. 6500 denemedim. Dışınında ısınıyor olması düşündürüyor beni. S5500,6500 dan daha mı geniş plakalara sahip yoksa aynımı bunuda çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

ben s9500 remington mu alsam yoksa s9810 remington arasında kaldım aradaki fark nedir acaba bugün alacağim teşkürr:)))

Çok uzattım dimi Çok kararsızım bir insanım ben napıyım

Yok tatlım benim ama insan hep aklındakini almalı, aklında kalır yoksa .
Bende çok zor karar veririm, kendimden biliyorum
O gitmiş hoşuna madem ^^

Birde Beetle remingtonun wag maşası var mıydı ?

O gitmiş hoşuna madem ^^

Aslında hepsi hoşuma gitti. Ama şimdi almışken en iyisi olsunda istiyorum. Bu kadar övgüden sonra 9500 alsam aklım bişeyde kalmaz sanırım. 5500 biraz eski model gibi. Plakalarının uçları yuvarlak bile değil. Ama 6500,9500 yuvarlak. Annemlede konuşuyorum hergün. Karar vericem inşallah.

O gitmiş hoşuna madem ^^

canım var hemde inci tozlu oda :)

evet canım s5500 al hem fiyat uygun hem güzel. ileri seramik teknolojisine sahip saçlarını korur.

Mesaj sayım yetmediği için mesaj atamıyorum. Özelden mesaj olarak msn adresini yazabilir misin uygunsa ? Bu sayede karar vermem daha kolay olucaktır

xD Sende benim gibisin demek ki, keşke fırsat olsada aklımızdakilerin hepsini alsak
Bu gidişle hiç alamayacağız ama ben karar verdim shine therapy alıcam ^^

Hadi hayırlı olsun Umarım bende karar verebilirim artık

Mesaj sayım yetmediği için mesaj atamıyorum. Özelden mesaj olarak msn adresini yazabilir misin uygunsa ? Bu sayede karar vermem daha kolay olucaktır

canım burdan kafanı karıştıran herhangi bir probleminde yazabilirsin yardımcı olurum :)

xD Sende benim gibisin demek ki, keşke fırsat olsada aklımızdakilerin hepsini alsak
Bu gidişle hiç alamayacağız ama ben karar verdim shine therapy alıcam ^^

shine al canım zaten onu beğenmiştin. en çok parlaklık veren odur.

canlarım siz nasıl bişey istediğinizi saçınızın yapısını hangi fiyat aralığında düşündüğünüzü yazın burdan. ben sizi ona göre yönlendireyim hangisini almanız gerektiğini

Çok kararsız olduğumdan çok soru soruyorum ordan daha pratik olur diye demiştim.
Aklımda üç seçenek 5500,6500,9500.
5500 eski bir model ama denedim beğendim. Plakalarının uçları yuvarlak olmadığından bukle yapamam diye düşünüyorum. 6500 deneyemedim. Ama bukle konusunda daha iyi olabilceğini düşünüyorum. 9500 denedim. Düzleştirme açısından 5500 dan fark görmedim. Ama saçımı daha az yıpratır mı diye düşünüyorum. Düzleştiriciyle bukle yapabilcek miyim onuda bilmiyorum.Bukle yapamıycaksam 5500 alabilirim. Yıpranma açısından düşündüğümde 9500. Uygun fiyat ve bukle diye düşündüğümde 6500.
Çok karışık oldu farkındayım ama kafam bundan da karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…