Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

remingtonun o kdr çok çeşidi var ki karasız kalıyor insan hepsi de güzel. kalın yada ince yapmak senin elinde şahsen ben kalın maşalara para vermeyi saçma buluyorum çünkü 19 mm lik maşayla kalın dalga yapabiliyorum ztn kalın kalın aldığında kalın oluyor. ama tabi yapamayn kişilerde var. eğer saçını çok korusun istiyosan cif75 çünkü kumaş kaplı. 19 mm lik ve 32 mm lik çeşidi var. ci95 farklı bi ürün klipsi yok.kalından inceye doğru gidiyor doğal bukleler yapmak için inci tozlu. eğer klipsiz kullanabilirm diyosan onuda alabilirsin.çok para vermek istemiosan da ci 76 alabilirsin.oda güzel.

tşk ederim cnm önceki maşamda da klips fln yoktu hertürlü kullanabilirim ama dediğim gbi çok çeşit var ve brz da kalıcı olanını istiyorum galiba =))

günlerdir takip ediyorum , bütün yorumları okudum artık kafayı yicem karar veremiyorum, sanki ev alacağımda bukadar kafam karıştı. birisi yardım etsin bana artık saçlarım ince ve düz, hemen yağlanan kötü cinsden ... ama tabiki düz saçın da düzleştirilmeye ihtiyacı vardır. aynı zamanda buklede yapabileyim istiyorum. marka belli remington. fiyatıda önemli değil yeter ki memnun kalayım ki herkes bu markanın tüm serisinden memnun... s6600 la ilgili hiç yorum bulamadım, onu kafamdan bir atabilsem daha kolay karar verebileceğim sanki? yoksa seek&curl mü alsam ki? yoksa S9500 mı? yoksa shine therapy mi? bu son iki model bukle yapıyor mu bilmiyorum gerçi. ah biri yardım etsin ne çok model var yaa....

Saclarin cabuk yaglaniyosa shine therapy alma canim s9500 alanlar cok memnun ama bukle yapiomu bilmiyorum sleek &curl modeli bukle konusunda cok basarili

Saclarin cabuk yaglaniyosa shine therapy alma canim s9500 alanlar cok memnun ama bukle yapiomu bilmiyorum sleek &curl modeli bukle konusunda cok basarili

hımm... çok teşekkür ederim.. s9500 bukle yapıyormuş biraz önce öğrendim bende.. peki slk&curl düzleştirme konusunda 9500 kadar iyi mi acaba? bir alete fazla özellik girdiğinde başarısı konusunda tedirgin oluyor insan

saçın yağlıysa shine alma canım. sleek alabilirsin s 9500 alabilirsin. koruması çok yüksek olsun diyorsan s 2044 alabilirsin kumaş kaplı.

saçın yağlıysa shine alma canım. sleek alabilirsin s 9500 alabilirsin. koruması çok yüksek olsun diyorsan s 2044 alabilirsin kumaş kaplı.

çok teşekkür ederim :) s9500 siparişini vereceğim artık bugün , sayenizde. inşallah memnun kalırım :) bu arada belki faydası olur başkalarına , s2044 yağlanma problemi olanlar için pek uygun değilmiş, online alışveriş yapılan bir siteden kullanıcı yorumlarında rastladım..

uygun olmamasının sebebi şu; kumaş kaplı olduğu için saç yağlıyken düzleştirirsen saçını yağ kumaş aralıklarına girer ve koku yapar. uygun olmamasını o yüzden söylüyorlar ama kimse kalkıpta yağlı saçını düzleştirmez ztn. sadece koku açısından cnm. yoksa herhangi bir engelleyici durum yoktur. aksine saçı en fazla koruyan düzleştiricidir.

hanımlar benim saçlarım kıvırcık hem kabarıyor hemde mat.. kabarıklığı 9951 önlüomuş.. parlaklıktada 9950 iiyitmiş hangisini alsam acaba.. yardımmmm...

hmm anladım, evet olabilir, neyse artık verdim siparişi, teşekkür ederim yardımlarınız için. . . bu hava şartlarında da haritanın taaa bir köşesine nezaman gelir artık allah bilir....

şu ıslak kuru olanı düşünyrm ne dersnz onunla alakalı ..
Zarar verior mu saça ?

şu ıslak kuru olanı düşünyrm ne dersnz onunla alakalı ..
Zarar verior mu saça ?

bende ondan var canım. eğer ıslak kullanırım diyorsan al. ama ıslak olarak yapmayacaksan eğer ve saçım hiç yıpranmasın dersen s 2044ü öneririm. ama ıslak ta kullanırım diyorsan s 7902 alabilirsin.

saçların çabuk yağlanmıyosa kuruysa shine al canım gerçekten süperdir.

Hangi model kullanıyorsun canım ? .
Babyliss'inde güzel seçenekleri var, bugün baktım biraz ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…