Kızlar ya karar vermiştim ci95 maşayı almak için ama gene kafam karıştı yorumlar fln da o kdr abartılcak bişi değil fln diyen olmuş o kdr para vericem iyi bişey olsun =) hem ince hem kalın bukleler olsun istiyorum kalıcı hemen bozulmayan yumuşak ve parlak cif75 falan da düşünüyorum napçam ya =(
remingtonun o kdr çok çeşidi var ki karasız kalıyor insan hepsi de güzel. kalın yada ince yapmak senin elinde şahsen ben kalın maşalara para vermeyi saçma buluyorum çünkü 19 mm lik maşayla kalın dalga yapabiliyorum ztn kalın kalın aldığında kalın oluyor. ama tabi yapamayn kişilerde var. eğer saçını çok korusun istiyosan cif75 çünkü kumaş kaplı. 19 mm lik ve 32 mm lik çeşidi var. ci95 farklı bi ürün klipsi yok.kalından inceye doğru gidiyor doğal bukleler yapmak için inci tozlu. eğer klipsiz kullanabilirm diyosan onuda alabilirsin.çok para vermek istemiosan da ci 76 alabilirsin.oda güzel.
günlerdir takip ediyorum , bütün yorumları okudum artık kafayı yicem karar veremiyorum, sanki ev alacağımda bukadar kafam karıştı. birisi yardım etsin bana artıksaçlarım ince ve düz, hemen yağlanan kötü cinsden ... ama tabiki düz saçın da düzleştirilmeye ihtiyacı vardır. aynı zamanda buklede yapabileyim istiyorum. marka belli remington. fiyatıda önemli değil yeter ki memnun kalayım ki herkes bu markanın tüm serisinden memnun... s6600 la ilgili hiç yorum bulamadım, onu kafamdan bir atabilsem daha kolay karar verebileceğim sanki? yoksa seek&curl mü alsam ki? yoksa S9500 mı? yoksa shine therapy mi? bu son iki model bukle yapıyor mu bilmiyorum gerçi. ah biri yardım etsin ne çok model var yaa....
Saclarin cabuk yaglaniyosa shine therapy alma canim s9500 alanlar cok memnun ama bukle yapiomu bilmiyorum sleek &curl modeli bukle konusunda cok basarili
günlerdir takip ediyorum , bütün yorumları okudum artık kafayı yicem karar veremiyorum, sanki ev alacağımda bukadar kafam karıştı. birisi yardım etsin bana artıksaçlarım ince ve düz, hemen yağlanan kötü cinsden ... ama tabiki düz saçın da düzleştirilmeye ihtiyacı vardır. aynı zamanda buklede yapabileyim istiyorum. marka belli remington. fiyatıda önemli değil yeter ki memnun kalayım ki herkes bu markanın tüm serisinden memnun... s6600 la ilgili hiç yorum bulamadım, onu kafamdan bir atabilsem daha kolay karar verebileceğim sanki? yoksa seek&curl mü alsam ki? yoksa S9500 mı? yoksa shine therapy mi? bu son iki model bukle yapıyor mu bilmiyorum gerçi. ah biri yardım etsin ne çok model var yaa....
saçın yağlıysa shine alma canım. sleek alabilirsin s 9500 alabilirsin. koruması çok yüksek olsun diyorsan s 2044 alabilirsin kumaş kaplı.
uygun olmamasının sebebi şu; kumaş kaplı olduğu için saç yağlıyken düzleştirirsen saçını yağ kumaş aralıklarına girer ve koku yapar. uygun olmamasını o yüzden söylüyorlar ama kimse kalkıpta yağlı saçını düzleştirmez ztn. sadece koku açısından cnm. yoksa herhangi bir engelleyici durum yoktur. aksine saçı en fazla koruyan düzleştiricidir.
Bende mi remington alsam , memnun olmayan yok .
kesinlikle al. başka ne alacaksın ki? herkes memnun. ama adrenalin istiyorsan başka marka al
şu ıslak kuru olanı düşünyrm ne dersnz onunla alakalı ..
Zarar verior mu saça ?[/QUOTE
kullananlar çok memnun, eğer tercihin kurutma yapmadan hemen ıslak saca uygulamaksa bence al . ama dediğim gibi kullananların yorumları hep çok iyi, ben çok uzun süredir araştırdığım için biliyorum, ama kullanmadım tabi.
şu ıslak kuru olanı düşünyrm ne dersnz onunla alakalı ..
Zarar verior mu saça ?