Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Nette hem 9950 shıne therapy var hemde 8500 shıne therapy var,aralarındakı farkıbılen varmı

beetlee merhaba saçlarım ince telli ve az kelleşiyorum hatta
uçları kuru yıpranmış boya olmamasına rağmen çok kırılır uçlarım dökülmede aşırı var
saçımın dipler daha önce yağlanır ama 2 2 günde diplerim ancak yağlanır bana önereceğin düzleştirici ve maşa var mı önerdiğin ürünlerin bazıları piyasadan kalmış sanırım
s8590 ve senin dediğini bulursam s9500 arasında kaldım

Tamam canım denemeden alma, önce denettir saçına
Merhaba tüm yorumları okudum ama kararsızım saçlarım çok ince,kırık ve çokçabuk yağlanıyor her gün yıkıyorum ondan 2044 artık satılmıyor sanırım ona eşdeğer ne alabilirim?koruma için 8590 düşündüm ama daha çok yağlandırır sanırım s9500 ya da s9600 mı almalıyım? bunlar yakar mı saçımı yardımcı olursan çok sevinirim

Remington veya Babyliss dönen başlıklı saç şekillendirici hakkında fikriniz varmı

Evet,memnunum.kullanışlı.satıcı kız;yapamazsınız,saçınız dolanır gb olumsuz şeyler söylemesine rağmen aldım ve pişman olmadım ki ben beceriksizimdir.

S 9500 aldım. Henüz gelmedi. Gelince yorumunu yazarım.

Remington AS8110 Keratin Volume Airstyler

Remington AS8090 Keratin Therapy Dönen Fırçalı Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

Remington AS7051 Volume & Curl Hava Üflemeli Şekillendirici

Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Elektrikli Hacim Fırçası

Biraz önce remington müşteri hizmetleriyle görüştüm. Modeller hakkında bilgi aldım
S9100 -PROluxe Saç Düzleştirici
S9600- Silk Düzleştirici
S9500 Pearl Saç Düzleştirici
S8590 Keratin Therapy Pro Düzleştirici

Modellerini sordum
S9600- Silk modelini almak istiyordum yalnız bana düzleştirici saçınızı mat yapa dedi
S9500 Pearl Saç Düzleştirici önerdi herkesin çok memnun kaldığını söyledi ama
En son çıkan model olarak
S9100 -PROluxe Saç Düzleştiriciyi almamı tavsiye etti.

Remigton s9600 var ona neditorsun canım nasıl bir sac tipine uygun 9500 de cok cok iyiymiş sadece dışı ısınıyormus biraz fazla sence 9600da bu sorun cözüldümü

arkadaşlar benim saçlarim çok uzun ve çok kıvırcık..
hiç düzleştirici kullanmadim.
remington pearl almayı düşünüyorum fakat kararsiz kaldim bide tesettürlüyüm alsam miki bilemedim. her zaman da kullanmiycam bile.

Ben de cok araştırarak ve buradaki yorumlardan dolayi da dün Remington Keratin terapy aldim. Saclarim kuru ve kıvırcıktır. Gerçekten hayran kaldim. Ayni kuaörde fon cekmis gibi. Ve bugun de saclarim hic bozulmadi kabarmadi.
Benim gibi kıvırcık ve kuru kabaran saclariniz varsa düşünmeden alın derim.

arkadaşlar merhaba ben de sonunda düzleştirici almaya karar verdim ama model konusunda kararsızım.
remington s5525
remington s9500
remington s8590

saç tellerim boyalı, kıvırcık ve kalın telliler önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…