Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Nerdeyse 10 gündür kararsızlık yasyrum döne dolasa iki seçenege indirdim saçlarım çok dalgalı kabarık hep topluyorum uçları kuru boyadan çok yıprandı mısır püskülü gbi shine terapi ile kratin terapi hangisini tercih etmeliyim sizce hangisi daha bakımlı oarlak gösterir yardım lütfen

Merhabalar. Benim saclarimin da uclarinda boya var ben s9500 dan yana kullandim tercihimi. Ama iyice yipranmis olanlar icin shine terapi oneriliyor cogu yerde. Benim sahsi fikrimi sorarsan cok da farkettigini dusunmuyorum. Klasik pazarlama teknikleri :/

s9500 den memnun musun?

canım remingtonun en cok tavsiye edilen modeli s9500 olan ama yinede sen bilirsin,ondan sonrada keratin therapy olanı tavsiye edilmiş..s8590 olan ..

Bende sac kurutma makinası ve set halinde duzlestirici maşa tost vs var.
Saç kurutma mak. bozumustu yenisi geldi.
Herseyini seviyorum .Maşa yapsan yikadıktan sonra bile hafif dalgalı kaliyo.

Daha bugun geldi deneme yapayim dedim tek seferde gercekten duzlestiriyor. Ama birkac problemim var 1. Urunun uzerinde made in china yaziyor 2. Urun daha once videolarinda izledigim kutuda gelmedi (mesela videolarda saklama cantasi ve kilif var ama burda sadece saklama cantasi var, kilif yok. Kutuda da ayni sekilde) 3. Duzlestiricinin uzerindeki cicek deseni izledigim videolardaki kadar duzgun degil. Acaba sahte mi dicem ama uzerinde bandrolle vs geldi. Ayrica faturasi var, distributor formayi vs arastirdim dogru. Turkiye'ye bu modeli mi satiyorlar anlamadim.

Denedim sac duzlestiricisini made in china yazisiyla husrana ugramis olsam da olumsuz dusunmek icin erken olmus biraz. Dun sacimi cok da ozenmeyerek soyle bir duzlestirdim. Sadece yatistirmak icin. Uyandigimda sacim hala duzdu. Daha once babyliss kullaniyordum ilk zamanlar o da cok iyi olmasina ragmen son zamanlara dogru cok da duzlestirmez olmustu. Simdilik memnunum remington s9500 tavsiye ederim. Yalniz musteri hizmetleriyle konustugumda fiyati 250 tl ancak artik uretilmiyor tedarikci firmalar bizden cok aldigi icin daha ucuza hala satilmaya devam ediyorlar demisti. Bu kadar populer olan modeli neden uretimden kaldirmislar onu da pek anlamadim. Herkese iyi pazarlar :)

canım remingtonun en cok tavsiye edilen modeli s9500 olan ama yinede sen bilirsin,ondan sonrada keratin therapy olanı tavsiye edilmiş..s8590 olan ..
Hadi ya ilk kararım s9500 dü nedense onu almadım diğer keratinle shine e kaydı gonlüm hala da bu 3 ü arasında kararsızım shine theraphy i denedim sımı çok guzel parlak yapıyor ama işte yaglandırır mı pearl daha mi iyi keratin de mi iyi die die bi ay geçti alamadan

Ben s9500 alıcam canım. Shine olan modeli arızalanabiliyomuş. Keratin therapy olan modelide istiyordum ama s9500 daha cicili bicili olduğu icin onu tercih ettim :)

Ben s9500 alıcam canım. Shine olan modeli arızalanabiliyomuş. Keratin therapy olan modelide istiyordum ama s9500 daha cicili bicili olduğu icin onu tercih ettim :)
:) hayırlı olsun canm bnde şu an pearl e kaydım gbisaçı parlatıyor mu peki yumusak ve parlak olsun istiyorum saçlarmın uçları baskaduzlestiricilerle halı fırçası gbı duruyoda

ben s9500 kullanıyorum arkadaşlar. memnunum ben. ama bütün düzleştiriciler saçı yıpratıyor onu söyleyeyim. hele boya ve oryal varsa. çok marka kullandım. remingtondan şaşmam o ayrı

ben s9500 kullanıyorum arkadaşlar. memnunum ben. ama bütün düzleştiriciler saçı yıpratıyor onu söyleyeyim. hele boya ve oryal varsa. çok marka kullandım. remingtondan şaşmam o ayrı
Canım 9500 le düzleştirdikten sonra elktriklenme oluyor mu ? Ve parlak mı yapıyor saçını matlaşsın istemyrm

bu arada hepsinde çin malı yazar. orada işçilik ucuz olduğundan markalar orada yaptırıyorlar. benimkindede yazıyor baktım şimdi. marks and spencer bile çinde yaptırır ürünlerini

Canım 9500 le düzleştirdikten sonra elktriklenme oluyor mu ? Ve parlak mı yapıyor saçını matlaşsın istemyrm
olmuyor. parlaklık saçın cinsine bağlı. benim gibi sarı saçlar zaten mat. bakımlla falan parlatıyorum ancak. remingtonun 3 modeli var bende. bundan memnunum ben.

mesela braun aldımdı duruyor . hiç memnun kalmadım. philips aldım. 1 hafta sonra arkadaşımın annesine verdim. hem adam gibi yapmıyor,elektrikleniyor saç, hemde plakalar tam kapanmıyordu.. boşluk oluyordu resmen arada.
braundada bu var.
ama remingtonlar çok iyi. s9500 gerçekten çok başarılı. bende remingtonun ıslak kuru olanı birde curl and sleek olanı var. curl and sleeekte iyi . dalga iyi yapıyor saçta.
ha Babylissi hiç tavsiye etmem.
direkt elektriklenme,kabarma ,nemli havada saçı papaza çevirme ve düzlenmiş saçların kıvrılması.

Son düzenleme:
benim kılıfı vardı,gümüş kılıfı içinde cd de var bende

Onca günlük kararsızlıgın ardından - pearl shine ve keratin arasında kalmıstım- keratin terapiyi bgn aldım içimden onu almak geldi :) denedim gayet güzel parlak yapıyor saçı ama shine kadar yumusak degil saçlarmn ucları cok yıpranmıs shine tumusack yapmıstı uclarnı keratin onun kadar yapmadı pearl ı hiç denememiştim ama bu ikisi arasında kararsz kalanlar daçnz kuru yıpranmıs dalgalı ise shine den yana kullanım bence :)

Ama sunu da soyleyeym eger 230 derecede yaparsam hakkını yiyemem keratin terapinin özellikle saçimın saglıklı olan kısımlarnda harikalar yaraıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…