Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

güle güle kullan

güle güle kullan şimdiden

Canım ben de merak ediyorum ben de remington kretin pro ve aynı özelliklerde philips procare keratinli 8321 arasında gelip gidiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Benim dümdüz yapma gibi bir kaygım yok saçlarım zaten düz ama yumuşak parlak bakımlı görünmesni istiyorum. Uçlarındaki çatallıklar gitsin ve ağırlık olmasın saçlarımda çok mu şey istiyorum

Ahaha konumu buldum hemen remington ahine therapy s9950 yi alicam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tabii ki remington saçların zaten düzse, düşük ısıda alelade bir şekilde geçersin saçlarının üzerinden. o zaman çok bastırmadığın için ağırlık sorunu yaşamazsın, hem de parlak saçların olmuş olur.

peki remington olatak hangisi dediğim gibi dümdüz yapma kaygım yok. saçlarımı yapıştırmasın ve uçlarını çatallı gösterip kurutmasın istiyorum aynı anda bakımda yaparsa süper olur :)

inci tozlu, keratinli, shine therapi ve en son çıkan kırmızı renk 9600 silk modeli var bu 4ü arasında hangisi dediklerime uayrki

bende remington S 6325 var bence yeterli diğer maşalar gibi duman çıkmıyor saçından diğer maşalara nazaran yakmıyor ve çok çabuk şekil veriyor 25 mm yeterli benim saçlarım omuzlarımdan biraz aşşağı ince telli ve çok doğal duruyor

canım keratin proyu al.

Hanımlar, bende ablama Remington düzleştirici almayı düşünüyorum ama karar veremedim.Ablamın saçları kalın telli ve yağlı.Hem düzleştirici olarak kullanabileceği hemde dalga yapabileceği bir model var mı? Ya da ne önerirsiniz ? Fikir verirseniz sevinirim..

s-9500 güzel, diğer modelleri bilmiyorum ama bu modelin dış tarafı da ısınıyor bu sayede dalga yapmak da kolaylaşıyor ..

s-9500 güzel, diğer modelleri bilmiyorum ama bu modelin dış tarafı da ısınıyor bu sayede dalga yapmak da kolaylaşıyor ..
S9500 Pearl modelini çok duydum ama inceleme şansım olmadı. Cevabınız için teşekkür ediyorum :)

Selam FrapanKoala cim,

Vallahi kafamda bolca sac var Ben hacimli ve dogal gorunuslu sac seviyorum, duzlestirici sevmiyorum. Masa da yapamam, saclarim masa uzunlugunda degil. Bir de masa saci cok yakiyor, ben iyice uzatmak istiyorum, sonra masa kullanmaya baslamak istiyorum. Yani fbu stil bir seyler istiyorum, onerin var mi?

Canım o halde as1201 alabilirsin. CB65 diye bir model var. Ben çok beğeniyorum onu. İstersen ona da bir bak araştır. O da fırçalı. Ama üflemeli değil ısıtmalı. O yüzden saçı dağıtmıyor. Tararmış gibi düzleştiriyorsun saçlarını. Ama düzleştirici gibi yapıştırmıyor saçı. Hacimli, fönlü gibi duruyor. Ben kendimde almayı düşünüyorum ne zamandır. Çok hoş bir ürün. Saça da zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…