güle güle kullan
güle güle kullan şimdiden
Canım ben de merak ediyorum ben de remington kretin pro ve aynı özelliklerde philips procare keratinli 8321 arasında gelip gidiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Benim dümdüz yapma gibi bir kaygım yok saçlarım zaten düz ama yumuşak parlak bakımlı görünmesni istiyorum. Uçlarındaki çatallıklar gitsin ve ağırlık olmasın saçlarımda çok mu şey istiyorum
canım tabii ki remingtonsaçların zaten düzse, düşük ısıda alelade bir şekilde geçersin saçlarının üzerinden. o zaman çok bastırmadığın için ağırlık sorunu yaşamazsın, hem de parlak saçların olmuş olur.
Merhaba,
Bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Aşağıdaki maşalardan hangisi doğal ve kalıcı dalga yapma konusunda daha başarılı, fiyat önemli değil almışken iyisi olsun istiyorum.
CI95 PEARL KONİK BUKLE MAŞASI 13-25MM 109TL CİVARINDA
CI96ZI SİLK ELİPS 16-26MM 149TL mediamarkt da (şekli elips olduğundan nasıl bir dalga şekli çıkıyor acaba)
CI6325 PROSOFT 25MM 80TL CİVARINDA
CI96S1 SİLK ULTIMATE 25MM 229 TL mediamarkta. İnternette 150tl ciavarında satan siteler var fakat hangisi güvenilir karar veremedim.
(sanırım çok yeni bir model kullanan var mı acaba, bu paraya değer mi? )
peki remington olatak hangisi dediğim gibi dümdüz yapma kaygım yok. saçlarımı yapıştırmasın ve uçlarını çatallı gösterip kurutmasın istiyorum aynı anda bakımda yaparsa süper olur :)
inci tozlu, keratinli, shine therapi ve en son çıkan kırmızı renk 9600 silk modeli var bu 4ü arasında hangisi dediklerime uayrki
peki saç kurutma makinası olarak
AC5000 AC5011 AC8000 (BUNUN BAŞLIĞI PLASTİK OLDUĞU İÇİN ÇOK PROFESYONEL GELMEDİ)
NOT:SAÇLARIM İNCE TELLİ AMA ÇOK ZOR KURUYOR. Elektriklendirmeyen bir fön makinası tavsiyesi alabilir miyim ?
Eki Görüntüle 1067337 Eki Görüntüle 1067335 Eki Görüntüle 1067336
güle güle kullan
tesekkur ederım canım senın burdakı yorumlarınn etkısı buyuk oldu. bende braunun vardı hıc bır ıse yaramayan berbat bısı kımseye asla tavsıye etmıorum120 tl vermıstım asla hak etmıor
çok teşekkür ederim 2. ve 3. aynı biri inci özlü sadece ikisinden birini alıcamcanım 2. modeli alabilirsin. o profesyonel. seramik ızgaralı.
güle güle kullan
tesekkur ederım canım senın burdakı yorumlarınn etkısı buyuk oldu. bende braunun vardı hıc bır ıse yaramayan berbat bısı kımseye asla tavsıye etmıorum120 tl vermıstım asla hak etmıor
Rica ederimAynen çok kötü canım Ama görüyorum hala reklamlarına aldanıp alıyorlar Satış elemanları da çok etkili. Bir müşteri geldi. Remingtonu çok araştırdım kesinlikle remington alıcam dedi. Shine therapy modelini. Braun, philips kullandım hiç memnun kalmadım dedi. Braun'un elemanı ilgileniyordu. Kız ısrarla remington istemesine rağmen, siz braun'un eski modelini almışsınız. Şimdi yenisi çıktı çok iyi falan dedi. İlla remington diyen kızı bir şekilde ikna etti aldırdı Braun'u
Hanımlar, bende ablama Remington düzleştirici almayı düşünüyorum ama karar veremedim.Ablamın saçları kalın telli ve yağlı.Hem düzleştirici olarak kullanabileceği hemde dalga yapabileceği bir model var mı? Ya da ne önerirsiniz ? Fikir verirseniz sevinirim..
Canım düşündüğün belirli bir fiyat aralığı var mı?
Hanımlar, bende ablama Remington düzleştirici almayı düşünüyorum ama karar veremedim.Ablamın saçları kalın telli ve yağlı.Hem düzleştirici olarak kullanabileceği hemde dalga yapabileceği bir model var mı? Ya da ne önerirsiniz ? Fikir verirseniz sevinirim..
Rica ederimAynen çok kötü canım Ama görüyorum hala reklamlarına aldanıp alıyorlar Satış elemanları da çok etkili. Bir müşteri geldi. Remingtonu çok araştırdım kesinlikle remington alıcam dedi. Shine therapy modelini. Braun, philips kullandım hiç memnun kalmadım dedi. Braun'un elemanı ilgileniyordu. Kız ısrarla remington istemesine rağmen, siz braun'un eski modelini almışsınız. Şimdi yenisi çıktı çok iyi falan dedi. İlla remington diyen kızı bir şekilde ikna etti aldırdı Braun'u
Canım düşündüğün belirli bir fiyat aralığı var mı?
Fiyatı önemli değil canım istediğim özelliklere sahip olsun yeter :)
S9500 Pearl modelini çok duydum ama inceleme şansım olmadı. Cevabınız için teşekkür ediyorum :)s-9500 güzel, diğer modelleri bilmiyorum ama bu modelin dış tarafı da ısınıyor bu sayede dalga yapmak da kolaylaşıyor ..
S9500 Pearl modelini çok duydum ama inceleme şansım olmadı. Cevabınız için teşekkür ediyorum :)
S9500 Pearl modelini çok duydum ama inceleme şansım olmadı. Cevabınız için teşekkür ediyorum :)
CIDDIMısın canım bende bu tur seylerı kozmetık alısverısınde yasıyorum az cok anlıyorum ben kozmetık ısınden ole bı davranıorlarkı satıs elemanları olmucak bır markayı ovuyoda ovuyolar ılla aldırcaklar ama ben buna kanmıyorum
Selam kızlar,
Saçım omuz hizamda ve airstyler almak istiyorum, kararsız kaldım. Bunlara ne dersiniz kullanan var mı?
AS7051
Volume & Curl Hava Üflemeli Şekillendirici
50mm termal hacim fırçası
21mm termal karışık kıllı fırça
30mm çift yönlü fırça
Fön başlığı
AS1201
Amaze Hava Üflemeli Şekillendirici
5 aksesuar: Fön başlığı, Çift taraflı yassı fırça, 25 mm yumuşak bukleler için spiral maşa, 25 mm termal kıllı yuvarlak fırça, 30 mm değiştirilebilir kıllı yuvarlak fırça
tatlım üflemeli istiyorsun sanırım sen. bunlar üflemeli şekillendiriciler. fön çekermiş gibi yani. yalnız bunların güçleri biraz düşük oluyor. as1201 güç olarak daha yüksek. 1200 watt, diğeri 1000. yani bu ürünler biraz uğraştırır seni açıkçası. saçların az ve hacimsiz mi?
Selam FrapanKoala cim,
Vallahi kafamda bolca sac varBen hacimli ve dogal gorunuslu sac seviyorum, duzlestirici sevmiyorum. Masa da yapamam, saclarim masa uzunlugunda degil. Bir de masa saci cok yakiyor, ben iyice uzatmak istiyorum, sonra masa kullanmaya baslamak istiyorum. Yani fbu stil bir seyler istiyorum, onerin var mi?