Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

şimdi bunlar 3 boy canım,
biri en küçük(fotoğrafını eklediğin)
biri orta boy bu ikisi de babylissin
bir de asıl derin wag maşa var en büyüğü.saçın örülüp açılmış halini seviyorsan al derim
herkesin beğenisi farklı
o yüzden sen kendi sesini dinle bence....belki sen seveceksin.. seveni de çok ama bana özensiz geliyor..hepsiburadada güzel yorumlar almış bu maşa..

işten çıkmadan son sorumu soruyorum.biraz baydım ama:KK43: küçük derken neresi küçük.büyükleri daha mı derin yada derinliği enden mi geniş.yani büyük bukleler mi yapıyor?ben büyük almak istersem ne demeliyim?çünkü ince istemem.onun için derin alıyorum zaten.

işten çıkmadan son sorumu soruyorum.biraz baydım ama:KK43: küçük derken neresi küçük.büyükleri daha mı derin yada derinliği enden mi geniş.yani büyük bukleler mi yapıyor?ben büyük almak istersem ne demeliyim?çünkü ince istemem.onun için derin alıyorum zaten.

boyut olarak diyorum.küçük ,orta boy ve büyük olmak üzere 3 tane var bunlardan.bunların hepsi su dalgası yaptığını iddia eden maşalar..yani bukle istiyorsan olmaz bunlarla..en büyüğünün verdiği dalgayı beğeniyorum ben hani ağır dedikleri var ya o maşa..ama onu da bbeğenen var beğenmeyen var..yani çok göreceli canım yaa...işte böyle

boyut olarak diyorum.küçük ,orta boy ve büyük olmak üzere 3 tane var bunlardan.bunların hepsi su dalgası yaptığını iddia eden maşalar..yani bukle istiyorsan olmaz bunlarla..en büyüğünün verdiği dalgayı beğeniyorum ben hani ağır dedikleri var ya o maşa..ama onu da bbeğenen var beğenmeyen var..yani çok göreceli canım yaa...işte böyle

merhaba tekrar,
cevaplar için öncelikle teşekkürler.biraz önce bir mesaj yazmıştım ama ne olduysa yollayamamışım.ben wag maşayı alamadım.gece babamın nefes darlığı çekmesiyle ambulansla hastanede bulduk kendimizi.birkaç gündür ona koşturuyoruz:KK43: Allah yardımcısı olsun anlayacağın.
anlattıklarına bakarak sanırım bende büyük boy wag maşa istiyorum.ağır diyorsun.ağırsada bu sefer yorucu olur.zaten üşenen bir insanım.neyse bakalım alınca kullanıp durumu bildiririm.
tekrar teşekkür ederim.bebişi kokla benim için.Allah bağışlasın.

maşada da aynı şekilde remingtonu tercih edin. ci18 modeli hariç hepsi olur.kalın yada ince çeşitleri mevcut. ama ci18 modeli çelik olduğu için tercih etmeyin. bide benim tavsiyem çok kalın yani 32 mm yada 38 mm lik maşaları almayın bence. çok kalın oluyor düz maşa tutmayan saçlar kesinlikle almasın.zaten 19 mm lik ve 25 mm likle de tutamları kalın aldığınızda kalın dalga yapabilirsiniz.

Merhabalar,
Düzleştiricilerle ilgili olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim. Forumda aradım ama maşalarla ilgili yazdıklarınızı göremedim. Ben maşa almak istiyorum saçlarım boyalı omuzlarım hizasında diyebilirim çok yağlı değiller hatta boyadan tabi birazcıkta kurular, kalın doğal bukleler olsun istiyorum. 32-38 mm alamayın demişsiniz ci18 almayın demişsiniz ama hangilerini öneriyorsunuz bu konuda bir fikir verebilir misin .Geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler

Selam kızlar,
Saçım omuz hizamda ve airstyler almak istiyorum, kararsız kaldım. Bunlara ne dersiniz kullanan var mı?

AS7051
Volume & Curl Hava Üflemeli Şekillendirici

50mm termal hacim fırçası
21mm termal karışık kıllı fırça
30mm çift yönlü fırça
Fön başlığı

AS1201
Amaze Hava Üflemeli Şekillendirici

5 aksesuar: Fön başlığı, Çift taraflı yassı fırça, 25 mm yumuşak bukleler için spiral maşa, 25 mm termal kıllı yuvarlak fırça, 30 mm değiştirilebilir kıllı yuvarlak fırça

Son düzenleme:
Arkadaşlar remington saç düzleştiricide en iyi markadır. Ben bu sektörde çalıştığım için size faydalı olabilecek açıklamalar yapacağm. biliyosunuzki remingtonun bir çok çeşidi var. bu çeşitleri özellikleriyle birklikte yazacağım. alırken saç tipinize uygun olanını secebilesiniz diye. s9950 shine therapy saç düzleştiriciden başlıyorum. bu saç düzleştirici avokado yağı içerdiği için kuru, mat ve yıpranmış çabuk yağlanmayan saçlar için. eğer saçım mat görünüyor çabuk yağlanmıyor diyorsanız bunu seçin mükemmeldir. Bir çok arkadaşım bunu kullandıktan sonra saçına neyle bakım yaptın yada boyattın mı diye cevresinden güzel tepkiler aldı.bnde hepsini tek tek denediğm için harika bir ürün. saçlar pasparlak oluyor. inanmıyorsanız gidin ve deneyin. ama oradaki satış danışmanlarına kulak evrmeyin. kendi markalarını satmak için size denemek istemeyebilirler yada derecesini düşürebilirler.siz kendiniz denemeye çalışın. saçı çabuk yağlanan arkadaşlar tercih etmesin. daha çabuk yağlanabilir saçlarınız. s 2044 teflon fiber dokumalı düzleştiricisi. kumaş kaplı olduğu için saçları en fazla koruyan üründür. eğer saçıma hiç bir zara gelmesin diyorsanız bunu alın. özellikle ince telli kırık az saçlı kişiler alabilir. bütün saç tipindeki arkadaşlar tercih edebilirsiniz. s 6500 s1051 s 5500 bunlar hemen hemen birbirine yakın özelliktedirler. Bunu da her saç tipine sahip arkadaşlar tercih edebilirsiniz ama ben güçlü saçları olan arkadaşlara tavsiye ederim. saçlarınız ıslakken kullanmak istiyorsanız s 7902 bunun kalını s8002 de var. ama ben düzleştirice ince öneririm. kalılar diplere pek girmez ve kullanması yorabilir. bazı arkadaşlar kalın daha çok saç alır diyebilir. ama bu performansı düşük olan markalar için geçerlidir. remington için geçerli değildir. performansı çok iyi olduğu için inceyle de çabucak bitirirsiniz. çünkü tek seferde düzleştirir. üstünden 3-4 kere geçmezsiniz remingtonda. ayrıca sunu da belirteyim. saçın üzerinde 2den fazla gecmek sakıncalıdır. s 7902 ye gelelim ıslak ayarına getirdiğinizde ıslakkende yapabiliyorsunuz. ileri seramik teknolojisine sahiptir. ama ıslakken fazla kullanmayın hiç bir düzleştiriciyi nadir kullanın. çünkü ıslakken saç daha hassas olur. Remingtonun son çıkan ürünlerinde seramik oranı %85 dır. bu diğer markalarda %20 oranındadır. bunu dikkate alın. en son çıkan ürünü s9500 pearl. mükemmel bir ürün. gerçek inci tozu içeriyor plakaları bu yüzden 7 kat daha fazla parlaklık ve yumuşaklık sağlar. saçınızı yaparken hissetmiyorsunuz bile. çok güzel. ayrıca remingtonlar 3-5 yıl garanti sürelidir. ürüne göre değişiyor garanti süresi. pahalı ürünleri s9950, s9500 gibi ürünler 5 yıl garantili. bütün ürünleri bozulduğu taktirde yenisiyle değiştirir tamir yoktur. diğer markaların 2 yıldır garantisi. ve tamir ederler. buda büyük bir avantaj. umarım yardımcı olurum düzleştirici alacaklara. lütfen artık reklamı var diye braun, philips, rowenta almayın bunların saçla yakından uzaktan ilgisi olmayan markalar. 19 tl lik saç düzleştiricisi de alsanız düzleştirmesine düzleştirir ama kalıcı olmaz. artı saç sağlığı önemli. o yüzden ben braun aldım düzleştirdi rowenta aldım mükemmel falan diye karşı cevap atmazsanız sevinirim. Bu işin kitabını yazarım :)

Ben birkaç gün önce remington pearl aldım onunla ilgili birşey sormak istiyorum açma düğmesine basıyorum istediğim ısıya ayarlıyorum birkaç saniye sonra off diyo bu normal mi

çok teşekkürler,
remington bu sitede çok övülmüş genelde.o yüzden düşündüm.bir de güvenlik açısından.gerçi diğerleri dışarıya ısıyı çok mu veriyor.yani metal kısmın dış tarafı da tamamen ısınıyor mu?peki yanmamak için hangisini önerirsiniz?yani kızımada kullanmak istiyorumda.
bir de derin wag istersem trinayı biliyor musunuz?nasıldır?önerir misiniz?tekrar cevap için teşekkürler.

merhaba,
wag maşayı derin almadığına:KK1:pişman olmuş biri olarak ben derin wag maşa öneriririm ancak beğeniler çok göreceli.. her tipte wag maşa videosunu nette bulabilisin.derin olmayan wagları beğenenler de çok fazla..ancak bana göre saç örülüp açılmış gibi... özensiz dalgalar..
ayrıca remington ve babyliss sadece saç üzerine olan markalar ve bence ikisi de sadece burda değil çoğu yerde çok övülüyor bu da bir gerçek..
benim şahsi fikrim ben bu markalar dışındakilere pek güvenmiyorum çünkü onların çeşitli alanlarda ürünleri var..
babylisinki var bende..güvenlikli...ama şimdiki aklım olsa derin wag maşa alırım.
hatta elips maşa ve derin wag maşada gözüm var 1-2 yıl içinde alırım..kesin açtlarım alamazsam:KK9:

canım duru'ya katılıyorum. bol bol videolar izle önce derin mi yoksa derin olmayan mı wag istiyorsun ona karar ver sonra al. babyliss'i öneriyorum. iyi bir markadır. trina'yı hiç duymadım o yüzden yorum yapamıyorum. ama kaplaması ve derecesine bak. bir de genel olarak araştır markayı. iyi bir marka olabilir. muhtemelen sadece bu işle uğraşıyordur.

Merhabalar,
Düzleştiricilerle ilgili olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim. Forumda aradım ama maşalarla ilgili yazdıklarınızı göremedim. Ben maşa almak istiyorum saçlarım boyalı omuzlarım hizasında diyebilirim çok yağlı değiller hatta boyadan tabi birazcıkta kurular, kalın doğal bukleler olsun istiyorum. 32-38 mm alamayın demişsiniz ci18 almayın demişsiniz ama hangilerini öneriyorsunuz bu konuda bir fikir verebilir misin .Geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler

merhaba, 32-38 mm alırsan çok pişman olursun. çünkü saçların omuz hizasındaymış. 32-38 mm lik maşa için saçın çok uzun olması gerek. 25 mm lik alman gerekiyor. remingtonun 25 mm lik maşalarından alabilirsin. örnek olarak hem fiyat açısından hemde özellik açısından ci6325 önerebilirim. 80-89 tl aralığında fiyatı olması gerekiyor. tam da bilmiyorum. ama seramik, derece ve digital gösterge açısından iyi.

Selam kızlar,
Saçım omuz hizamda ve airstyler almak istiyorum, kararsız kaldım. Bunlara ne dersiniz kullanan var mı?

AS7051
Volume & Curl Hava Üflemeli Şekillendirici

50mm termal hacim fırçası
21mm termal karışık kıllı fırça
30mm çift yönlü fırça
Fön başlığı

AS1201
Amaze Hava Üflemeli Şekillendirici

5 aksesuar: Fön başlığı, Çift taraflı yassı fırça, 25 mm yumuşak bukleler için spiral maşa, 25 mm termal kıllı yuvarlak fırça, 30 mm değiştirilebilir kıllı yuvarlak fırça

tatlım üflemeli istiyorsun sanırım sen. bunlar üflemeli şekillendiriciler. fön çekermiş gibi yani. yalnız bunların güçleri biraz düşük oluyor. as1201 güç olarak daha yüksek. 1200 watt, diğeri 1000. yani bu ürünler biraz uğraştırır seni açıkçası. saçların az ve hacimsiz mi?

Ben birkaç gün önce remington pearl aldım onunla ilgili birşey sormak istiyorum açma düğmesine basıyorum istediğim ısıya ayarlıyorum birkaç saniye sonra off diyo bu normal mi

canım off deyip kapanıyor mu? kapanıyorsa tabii ki normal değil.

Kızlar bu arada burayı takip edemiyorum. O yüzden geç cevap verebiliyorum. Aciliyeti olanlar yazımı alıntılarsa, beğeni yaparsa ya da özel mesaj atarsa o zaman haberim olur, hemen dönüş yapabilirim.

Kızlar bu arada burayı takip edemiyorum. O yüzden geç cevap verebiliyorum. Aciliyeti olanlar yazımı alıntılarsa, beğeni yaparsa ya da özel mesaj atarsa o zaman haberim olur, hemen dönüş yapabilirim.

Merhaba,
Bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

Aşağıdaki maşalardan hangisi doğal ve kalıcı dalga yapma konusunda daha başarılı, fiyat önemli değil almışken iyisi olsun istiyorum.

CI95 PEARL KONİK BUKLE MAŞASI 13-25MM 109TL CİVARINDA

CI96ZI SİLK ELİPS 16-26MM 149TL mediamarkt da (şekli elips olduğundan nasıl bir dalga şekli çıkıyor acaba)

CI6325 PROSOFT 25MM 80TL CİVARINDA

CI96S1 SİLK ULTIMATE 25MM 229 TL mediamarkta. İnternette 150tl ciavarında satan siteler var fakat hangisi güvenilir karar veremedim.
(sanırım çok yeni bir model kullanan var mı acaba, bu paraya değer mi? )

Son düzenleme:
Merhaba,
Bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

Aşağıdaki maşalardan hangisi doğal ve kalıcı dalga yapma konusunda daha başarılı, fiyat önemli değil almışken iyisi olsun istiyorum.

CI95 PEARL KONİK BUKLE MAŞASI 13-25MM 109TL CİVARINDA

CI96ZI SİLK ELİPS 16-26MM 149TL mediamarkt da (şekli elips olduğundan nasıl bir dalga şekli çıkıyor acaba)

CI6325 PROSOFT 25MM 80TL CİVARINDA

CI96S1 SİLK ULTIMATE 25MM 229 TL mediamarkta. İnternette 150tl ciavarında satan siteler var fakat hangisi güvenilir karar veremedim.
(sanırım çok yeni bir model kullanan var mı acaba, bu paraya değer mi? )

merhaba, konik maşanın kullanımı biraz zor. doğal dalga istiyorsanız 25 mm lik almanız yeterli. elips olan daha yayvan şekilde salgalar yapıyor. yani tost yapılmış bir saçı düşünün, tost gibi ama daha geniş dalgalar. silk ultimate yeni bir model. ipek kaplı seramiği var. ayrıca 3 farklı modelde dalga yapılabiliyor. hem küçük dalgalar hem de büyük dalgalar. remington alınca paranız boşa gitmez her türlü değer. cı6325 ya da cı96s1 arasında bir seçim yapabilirsiniz. 2sinden de memnun kalırsınız. bence ci6325 'i alın. hem uygun fiyatlı hem de güzel.

merhaba, konik maşanın kullanımı biraz zor. doğal dalga istiyorsanız 25 mm lik almanız yeterli. elips olan daha yayvan şekilde salgalar yapıyor. yani tost yapılmış bir saçı düşünün, tost gibi ama daha geniş dalgalar. silk ultimate yeni bir model. ipek kaplı seramiği var. ayrıca 3 farklı modelde dalga yapılabiliyor. hem küçük dalgalar hem de büyük dalgalar. remington alınca paranız boşa gitmez her türlü değer. cı6325 ya da cı96s1 arasında bir seçim yapabilirsiniz. 2sinden de memnun kalırsınız. bence ci6325 'i alın. hem uygun fiyatlı hem de güzel.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Tam ci6325 alırım diye düşünürken birde Remingtonun S6600 Stylist Multi Syle diye bi modelini gördüm.
Hem düzleştirici hem farklı boyutlarda dalga yapıyor.
videolarında dalgalar güzel ve doğal görünüyor.

bu model hakkında ne düşünüyorsunuz. ci6325 mi S6600 mü?

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkürler.

Tam ci6325 alırım diye düşünürken birde Remingtonun S6600 Stylist Multi Syle diye bi modelini gördüm.
Hem düzleştirici hem farklı boyutlarda dalga yapıyor.
videolarında dalgalar güzel ve doğal görünüyor.

bu model hakkında ne düşünüyorsunuz. ci6325 mi S6600 mü?

canım o düzleştirici. onla da dalga yapılıyor ama zorlanabilirsin. yani kendine yapmak pek kolay değil. anca eli alışkın olan insan yapabilir. başkasına cok kolay yaparsın ama kendine biraz zor. yani amacın dalga yapmak ise maşa al, düzleştirici alma. ama eğer ikisini de yapsın diyorsan düzleştirici al. dalga yapmayı da zamanla öğrenirsin. elin alışır.

Kızlar nolur cok acil yardim. Saclarin röfleli ve yipranmis durumda ayrica rofleli kisimlar ister istemez inceldi. Düzlestirici kullanmak istemiyordum ama artik saclarim hic bi sekil almadigi icin bi düzlestirici almam gerektigini farkettim 😁 remington da karar kildim ama hangi model karar veremedim. Nolur bilenler yardim etsin. S9500 mü s9600 mü s8950 mi? Bu gece hepsi buradadan siparis vericem vericeginiz cevaplara göre nolur yardim edinn 😢😢

Kızlar nolur cok acil yardim. Saclarin röfleli ve yipranmis durumda ayrica rofleli kisimlar ister istemez inceldi. Düzlestirici kullanmak istemiyordum ama artik saclarim hic bi sekil almadigi icin bi düzlestirici almam gerektigini farkettim 😁 remington da karar kildim ama hangi model karar veremedim. Nolur bilenler yardim etsin. S9500 mü s9600 mü s8950 mi? Bu gece hepsi buradadan siparis vericem vericeginiz cevaplara göre nolur yardim edinn 😢😢

canım yıpranmışsa saçların kesinlikle remington keratin pro yu alman lazım.

kızlar burdakı yorumları okuyarak remıgton s8950 kratın pro yu sıparıs verdım umarm memnun kalırım yorumlarımı yazarı tekrar :KK34::KK34::KK34:

X