- 9 Kasım 2013
- 965
- 575
- 37
okadar çok model var ki dediğiniz model hangisi,inanın kaç gündür başım döndü ne alayım diye,bu 4. olacağı için emin olamadım
kızlar 50 küsür sayfanın atlaya atlaya yarısını incelemişimdir ama benim aradığım saç maşası yani bukle yapan.Bir de saçlarım dalgalı düzleştirdiğim zaman akşamında dibi yağlanıyo tabi durum normal ama yine de belirteyim dedim bir de saçlarım hafif dalgalı yarısı düz dipleri dalgalı , kolay şekil alır ama saçın uzun olmasından mıdır bilinmez yaptıktan 1 sonra kendini bırakmış oluyo akıyor saç ,saç telim ince sanırım yani normal kalınlıkta öyle diyeyim .Mümnkün olduğunca uygun fiyatlı(yani 80 lirayı geçmese iyi olur)Remington ürünü arıyorum özellikle Beetle ablam gayet güzel anlatmış düzleştiricileri bilhassa senden tavsiyelerini bekliyorum..Klavyenize kuvvet haydi :)
frapancım remington silk saç maşası ci96w1 aldım, bugün elime geçti. pisayada 110-150 tl arasında satılıyor ama 94 tl ye satan bi site buldum ordan dün aldım bugün elime ulaştı. hemen denedim. saçı çok güzel bukle yapıyor, oyun gibi walla, saçı dola 10 sn tut hoop lüle hazır. internette video izlediğimde şunu farkettim, bu maşayı ilk kez kullanan kızlar saçlarının hemencecik lüle olduğunu görünce ağız açık gülümsüyolardı yani şaşırmakla birlikte mutlu olarak gülümsüyolardı hayret ediyodum.. aynısı bende de oldu :) şaşkınlık hayret mutluluk aynı anda hissedince ağız açık way be diyosun :) yardımın için teşekkür ederim tekrar.
bi şey daha sormak istiyorum. ben maşayı yapmadan önce saçı korusun diye bi şeyler sürmeli miyim bilemedim. önerir misin?
özelden yazabilirmisn acaba hangi siteden almıştın..
kusura bakmayın mesaj sayım 50 yi doldurmadığı için mesaj atamıyormuşum. internette araştırabilirseniz eğer 94 tl ye satan benim bulduğum tek bir yer var.
teşekkürler................
modeli s 8590. merak etme remington aldıktan sonra keşke daha önce remington alsaymışım diyeceksin
modeli s 8590. merak etme remington aldıktan sonra keşke daha önce remington alsaymışım diyeceksin
benim saçlarım seyrek ve ince telli acaba maşa saçlarımı yıpratırmı..görümceminki kaskatı olduda:)
frapancım remington silk saç maşası ci96w1 aldım, bugün elime geçti. pisayada 110-150 tl arasında satılıyor ama 94 tl ye satan bi site buldum ordan dün aldım bugün elime ulaştı. hemen denedim. saçı çok güzel bukle yapıyor, oyun gibi walla, saçı dola 10 sn tut hoop lüle hazır. internette video izlediğimde şunu farkettim, bu maşayı ilk kez kullanan kızlar saçlarının hemencecik lüle olduğunu görünce ağız açık gülümsüyolardı yani şaşırmakla birlikte mutlu olarak gülümsüyolardı hayret ediyodum.. aynısı bende de oldu :) şaşkınlık hayret mutluluk aynı anda hissedince ağız açık way be diyosun :) yardımın için teşekkür ederim tekrar.
bi şey daha sormak istiyorum. ben maşayı yapmadan önce saçı korusun diye bi şeyler sürmeli miyim bilemedim. önerir misin?
canım remington s9600 nasıl,karar vermeme yardımcı olurmusunuz kararsız kaldım
Kızlar merak edenler için yazıyorum :) Geldi düzleştiricim iki gün içinde elime ulaştı. 120 Tl ye aldım Remington Keratin Therapy :) yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim çok güzel bi ürünmüş gerçekten saçımdan yağ gibi kayıyo süper bukle oluyo ve en güzeli orialle yaktığım saçımı bile tel tel düzleştirdi hiç yapışık durmuyo Ayrıca ben bilmediğim bi özelliğini keşfettim kullanma klavuzunu okuduğumda; braun un yeni çıkan sensocare teknolojisi diye öve öve bitiremediği özellik remingtona göre yeni bi şey değilmiş çünkü aynı özellik keratin therapy de de mevcut :) herkese özellikle frapankoala ya çoooooooooooook teşekkür ederim :)
Maşa saçı çok yıpratan birşey değil. Çelik olanlar saçı yakar genelde. Bir de günaşırı kullanmadıktan sonra sorun olmaz. Düzleştiriciye nazaran maşa yıpratmaz. Remingtonun korumalı maşalarından alabilirsiniz.
Canım güle güle kullanRemington iştee 1 numara Tatlım ısı koruyucu spreyler oluyor ya istersen onlardan kullanabilirsin. Ama yapmadan biraz önce sık, saçında kurusun biraz sprey. Yani ıslak ıslak yapma saçlarını
Tatlım saçların çabuk yağlanmıyormuş. Muhtemelen biraz kurudur. O yüzden dediğim model daha iyi olur saçına. Yine de sen bilirsin. Benim önerdiğim model de ekstra olarak keratin özelliği var. Onun dışında iki model de hemen hemen aynı. Remingtonun bütün ürünleri zaten hemen düzleştiriyor. O yüzden düzleştirme konusuna takılma. Muhtemelen önceki ürünlerin diğer markalardandı. Onlar da zaten remingtonun yanında basit kalıyorlar düzleştirme açısından. Ondan korkmuşsun sen biraz.
Maşa saçı çok yıpratan birşey değil. Çelik olanlar saçı yakar genelde. Bir de günaşırı kullanmadıktan sonra sorun olmaz. Düzleştiriciye nazaran maşa yıpratmaz. Remingtonun korumalı maşalarından alabilirsiniz.
Canım güle güle kullanRemington iştee 1 numara Tatlım ısı koruyucu spreyler oluyor ya istersen onlardan kullanabilirsin. Ama yapmadan biraz önce sık, saçında kurusun biraz sprey. Yani ıslak ıslak yapma saçlarını
Tatlım saçların çabuk yağlanmıyormuş. Muhtemelen biraz kurudur. O yüzden dediğim model daha iyi olur saçına. Yine de sen bilirsin. Benim önerdiğim model de ekstra olarak keratin özelliği var. Onun dışında iki model de hemen hemen aynı. Remingtonun bütün ürünleri zaten hemen düzleştiriyor. O yüzden düzleştirme konusuna takılma. Muhtemelen önceki ürünlerin diğer markalardandı. Onlar da zaten remingtonun yanında basit kalıyorlar düzleştirme açısından. Ondan korkmuşsun sen biraz.
tamam o zaman bakmaya başladım şimdiden :) Teşekkürler .Canım ci76 modelini alabilirsin, hem fiyatı uygun hem de çok kalıcı olur. 69 tl olması lazım. İnternette daha uyguna da bulabilirsin. Bu arada ben beetle, yeni nickim bu