Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

sağol canım..
bak bana başka ürün önerme. tutamıyorum kendimi valla

Benim saçlarım uzun sarı saçlı, röfleli, uçları şu an kırık, (tabi bu hafta kırıklarını kestirmeye gidicam) ,ince telli, kuru olmayan , yıkanınca havlu ile kuruladığımda bile elektriklenen, saç yapım var. Ancak sana güvenerek remington almaya karar verdim. Ancak bilgilerini okuduğumda s2044 mi yoksa 9500 mi alacağımı bilemedim. Ben yazları malüm hergün çekebileceğim. kışın ise iki günde bir çekeceğim düşünülürse hangisini önerirsin şimdiden bilgin için teşekkür ederim. Ona göre cevabın gelir gelmez sipariş vericeğim.

Merhabalar,
çok ince telli ve çabuk yağlanan saçlara sahibim. düzleştirici ve maşa almak istiyorum hangi modelleri önerirsiniz bana?

şimdiden çok teşekkür ederim.

Beetle ben düzleştirici alıcamda saçlarım gür kıvırcık kuru kabarık ayrca hemende yaglanmaz bana hangi düzleştiriciyi önerirsin ???

selam betlee düzleştrici alıcam ve karar vremedim saclarım kabarık gür kıvırcık kuru ve kolay yaglanmaaz bana hangi düzleştiriciyi önerirsin ??? ütfen cevap verr

saç düzleştirici olarak shine therapy'yi öneririm. 4 yıldır kullanıyorum, çok memnunum.
maşa olarak yine remington'ın ci9532 modelini kullanıyorum. çok güzel ve hızlı dalga yapıyor ancak kullanımı zor. eldiveni filan var ama saçı tutmak çok zor oluyor. bu nedenle ilerde bozulursa remington'ın başka modelini alacağım. saçlarım kıvırcık olmasına rağmen hem düzleştiriciyi hem maşayı 170 derecede kullanıyorum, yeterli oluyor.
set olarak da remington as7050 volume & curl var bende ancak tavsiye etmem.

merhaba arkadaslar ben düzleştirici alıcam regminton 9500 ilgili cok yorum okudum 9600 pek yorum yok yeni cıktı oyuzden mı hangüzel

çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım, belki sorumun cevabını çoktan konuşmuşsunuzdur.
remington silk konik maşa ile pearl konik maşa (ikisi de uca doğru inceliyo) arasında çok büyük fark var mı? yapı açısından. dümdüz ince telli saçlarım var, çabuk doşalırlar. hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Bende shıne trapy 9950 yi çok aradım ama ne internette nede magazalarda bulamadım ona benzer ne alabilrim hiç bir fikrim yok sizceee...

ya canm lütfen bana yardmcı olur musun ben keratin pro mu daha iyi remington s9600 mü daha iyi diye düşünmekten kafayı yiceeem

ya canm lütfen bana yardmcı olur musun ben keratin pro mu daha iyi remington s9600 mü daha iyi diye düşünmekten kafayı yiceeem

Merhaba ben eski beetle yeni nickim de bu Bayaadır bakmıyordum konuya ondan yazamadım. Canım saçlarının yapısı nasıl? Çabuk mu yağlanıyor, kuru mu? Kaç günde bir yıkarsın saçlarını? Bunları söylersen ona göre ürün önerebilirim. İkisinin farkına gelecek olursak, biri saça keratin bakım uyguluyor, diğerinde ise turbo özelliği var, 30 saniyede 240 dereceye ulaşabiliyor inatcı saçlar için. Ama gereksiz bir sıcaklık. Çünkü remington 170-180 dereceyle fıstık gibi düzleştiriyor zaten. O daha çok zenci kıvırcığını açmak için bir özellik gibi geldi bana. İkisinin de seramik kaplaması hemen hemen aynı diyebiliriz. gelişmiş seramik. Normal seramiğe göre 3 kat daha fazla koruma sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…