Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Arkadaşlar remington saç düzleştiricide en iyi markadır. Ben bu sektörde çalıştığım için size faydalı olabilecek açıklamalar yapacağm. biliyosunuzki remingtonun bir çok çeşidi var. bu çeşitleri özellikleriyle birklikte yazacağım. alırken saç tipinize uygun olanını secebilesiniz diye. s9950 shine therapy saç düzleştiriciden başlıyorum. bu saç düzleştirici avokado yağı içerdiği için kuru, mat ve yıpranmış çabuk yağlanmayan saçlar için. eğer saçım mat görünüyor çabuk yağlanmıyor diyorsanız bunu seçin mükemmeldir. Bir çok arkadaşım bunu kullandıktan sonra saçına neyle bakım yaptın yada boyattın mı diye cevresinden güzel tepkiler aldı.bnde hepsini tek tek denediğm için harika bir ürün. saçlar pasparlak oluyor. inanmıyorsanız gidin ve deneyin. ama oradaki satış danışmanlarına kulak evrmeyin. kendi markalarını satmak için size denemek istemeyebilirler yada derecesini düşürebilirler.siz kendiniz denemeye çalışın. saçı çabuk yağlanan arkadaşlar tercih etmesin. daha çabuk yağlanabilir saçlarınız. s 2044 teflon fiber dokumalı düzleştiricisi. kumaş kaplı olduğu için saçları en fazla koruyan üründür. eğer saçıma hiç bir zara gelmesin diyorsanız bunu alın. özellikle ince telli kırık az saçlı kişiler alabilir. bütün saç tipindeki arkadaşlar tercih edebilirsiniz. s 6500 s1051 s 5500 bunlar hemen hemen birbirine yakın özelliktedirler. Bunu da her saç tipine sahip arkadaşlar tercih edebilirsiniz ama ben güçlü saçları olan arkadaşlara tavsiye ederim. saçlarınız ıslakken kullanmak istiyorsanız s 7902 bunun kalını s8002 de var. ama ben düzleştirice ince öneririm. kalılar diplere pek girmez ve kullanması yorabilir. bazı arkadaşlar kalın daha çok saç alır diyebilir. ama bu performansı düşük olan markalar için geçerlidir. remington için geçerli değildir. performansı çok iyi olduğu için inceyle de çabucak bitirirsiniz. çünkü tek seferde düzleştirir. üstünden 3-4 kere geçmezsiniz remingtonda. ayrıca sunu da belirteyim. saçın üzerinde 2den fazla gecmek sakıncalıdır. s 7902 ye gelelim ıslak ayarına getirdiğinizde ıslakkende yapabiliyorsunuz. ileri seramik teknolojisine sahiptir. ama ıslakken fazla kullanmayın hiç bir düzleştiriciyi nadir kullanın. çünkü ıslakken saç daha hassas olur. Remingtonun son çıkan ürünlerinde seramik oranı %85 dır. bu diğer markalarda %20 oranındadır. bunu dikkate alın. en son çıkan ürünü s9500 pearl. mükemmel bir ürün. gerçek inci tozu içeriyor plakaları bu yüzden 7 kat daha fazla parlaklık ve yumuşaklık sağlar. saçınızı yaparken hissetmiyorsunuz bile. çok güzel. ayrıca remingtonlar 3-5 yıl garanti sürelidir. ürüne göre değişiyor garanti süresi. pahalı ürünleri s9950, s9500 gibi ürünler 5 yıl garantili. bütün ürünleri bozulduğu taktirde yenisiyle değiştirir tamir yoktur. diğer markaların 2 yıldır garantisi. ve tamir ederler. buda büyük bir avantaj. umarım yardımcı olurum düzleştirici alacaklara. lütfen artık reklamı var diye braun, philips, rowenta almayın bunların saçla yakından uzaktan ilgisi olmayan markalar. 19 tl lik saç düzleştiricisi de alsanız düzleştirmesine düzleştirir ama kalıcı olmaz. artı saç sağlığı önemli. o yüzden ben braun aldım düzleştirdi rowenta aldım mükemmel falan diye karşı cevap atmazsanız sevinirim. Bu işin kitabını yazarım :)

Merhaba Beetlee :KK70: Bende 3 sene önce profilonun saç düzleştiricisini aldım hiç iyi değildi . Bozuldu 1 yıla . Geçen sene remington s1450 den aldım . düzleştirmesi iyi ama fönü iyi - tutmuyor saçımda . düğüne gidiyorum kabarıyor uçları kalkıyor . :KK70: çok sinir bişi tatlım , ne yapacağımı bilmiyorum . Saçlarım ince telli . gürdü ama kuaförde ara makas attırdım , şimdi biraz ince . banyodan sonra 2. ve 3. günde yağlanıyor . aslında saç dibim yağlı , bakım kremi kullanmasam saç tellerim kurudur . Boyu omuzlarımda . Dalgalı ve kabarık . Ne yapsam ne alsam bilmiyorum . Remingtondan şaşmam kullanan arkadaşlarımdan 1 kaç kez ödünç aldım . harika . bana ne önerirsin acaba . Remington s9500 , s9550 , s8590 ve Philips HP8361 ProCare arasında kaldım . hangisi saçıma göre uygun veya başka bir tercihin var mı ? Sen bu işin erisin belli oluyor yazılarından . :KK70:

He bide unutmadan . Kalın ve ince maşa istiyorm . remington pearl maşa güzelmi ? shinenin var mı maşası ? remington iyon taraklardanada bişeyler önerir misn ? beni yorumsuz bırakma :KK70: bekliyorm . Hoşça kal :KK70:

Merhaba Beetlee :KK70: Bende 3 sene önce profilonun saç düzleştiricisini aldım hiç iyi değildi . Bozuldu 1 yıla . Geçen sene remington s1450 den aldım . düzleştirmesi iyi ama fönü iyi - tutmuyor saçımda . düğüne gidiyorum kabarıyor uçları kalkıyor . :KK70: çok sinir bişi tatlım , ne yapacağımı bilmiyorum . Saçlarım ince telli . gürdü ama kuaförde ara makas attırdım , şimdi biraz ince . banyodan sonra 2. ve 3. günde yağlanıyor . aslında saç dibim yağlı , bakım kremi kullanmasam saç tellerim kurudur . Boyu omuzlarımda . Dalgalı ve kabarık . Ne yapsam ne alsam bilmiyorum . Remingtondan şaşmam kullanan arkadaşlarımdan 1 kaç kez ödünç aldım . harika . bana ne önerirsin acaba . Remington s9500 , s9550 , s8590 ve Philips HP8361 ProCare arasında kaldım . hangisi saçıma göre uygun veya başka bir tercihin var mı ? Sen bu işin erisin belli oluyor yazılarından . :KK70:

He bide unutmadan . Kalın ve ince maşa istiyorm . remington pearl maşa güzelmi ? shinenin var mı maşası ? remington iyon taraklardanada bişeyler önerir misn ? beni yorumsuz bırakma :KK70: bekliyorm . Hoşça kal :KK70:

Canım remington keratin proyu alabilirsin. keratinle bakım yapar saçlarının ucu kuruysa. dipleri için yapılacak bir sey yok zaten yağlanıyorsa. shinenin maşası yok. saçlarının boyu omuzlarındaysa eğer kalın maşa önermem. 19 mm lik işini görür. zaten kalın kalın sardığın zaman kalın dalgalar elde edersin, ince sararsan ince elde edersin. o yüzden 19 mm olan çelik olmayan, seramik olan herhangi bir maşasını alabilirsin. ci76 olabilir. iyon taraklarına bulaşma. onlar işe yaramıyor hangi marka olursa olsun. Çok saçma bir makine. O anlık elektiriği alır saçından ama elini sürdüğün an saç zaten yine elektirikleniyor önlenemez yani.

selamlar beetlee...bir süredir düzleştirici arıyordum. yaptığın açıklamalar ve diğer arkadaşların sorularına verdiğin cevaplar sonucunda keratin therapy pro (s8590) yu almaya karar verdim. fakat özellikle merak ettiğim bişey var. remington un bazı modelleri ile dagalar, bukleler yapılabiliniyor.keratin pro ile de yapabilirmiyim acaba?? yapılırsa nasıl olur? kalıcı olur mu?

İnce olan her düzleştiriciyle bukle olur canım yapabilirsin.

Kimse cavap yazmayınca bende gittim Keratin teraphy proyu aldım. Denedim de dalga bukle yapılabiliyor ve çok güzel oluyor. Fakat çalışırken hatta prize takar takmaz hafif bir ses geliyo içinden. Hatta konu başlığı açtım bu yüzden. Aldığım yer iyon özelliği falan dedi. Forumdan bir arkadaşta çalıştığı için ses çıkarıyo dedi. Bilemiyorum bende emin olamadım. Servisine sormak istiyorum. Bu modeli kullanan arkadaşlar bana cevap yazarlarsa sevinirim. Acaba onların düzleştiriciside böyle hafif bir ses çıkarıyomu?

O ses iyon özelliğinden kaynaklı canım. sorun yok yani.

rica ederim.. sen prizleri de kontrol et bence :) ama dediğimiz gbi bi sorun olcağını sanmıyorum keratinler aktifleşiyo ısınınca.. sorun çıksa da 5 yıl garanti var değiştirirler güle güle kullanman dileğiyle beetleye slmlar :KK70::KK16: :KK51::KK35:

Selam Özgem :) Naber?

Ben de maşa konusunda çok kararsızım. Saçlarım omuzlarımda fakat çok doal durmasını istediğim için 25ml almayı düşünüyorum. Çabuk yağlanıyor rengi sarı ve çok ince telli aslında çabuk şekil alıyor. Ama saçlarımı yıpratmayacak ve tülertmeyen bir maşa tavsiyesi alabilir miyim ve de pratik olması önemli. 5 6 sn tutup bırakmak istiyorum çok çabuk sıkılıyorum REMINGTON CI6325 25 mm Seramik Saç Maşası nasıl sizce ?

Canım saçların eğer maşa tutuyorsa kalın al derim, yani sorduğun maşayı alabilirsin. Çok doğal bukle istiyorsan olabilir tabi. Maşanın kendisi ve özellikleri çok iyi. Ama maşa tutmayan hemen düşen bir saça sahipsen bence 19 mm lik bir maşa al zaten onunla kalın sararak kalın bukleler elde edebiliyorsun. Ama dediğim gibi saçın tutuyorsa ve çok doğal bukle istiyorsan bu maşayı al.

Canım remington keratin proyu alabilirsin. keratinle bakım yapar saçlarının ucu kuruysa. dipleri için yapılacak bir sey yok zaten yağlanıyorsa. shinenin maşası yok. saçlarının boyu omuzlarındaysa eğer kalın maşa önermem. 19 mm lik işini görür. zaten kalın kalın sardığın zaman kalın dalgalar elde edersin, ince sararsan ince elde edersin. o yüzden 19 mm olan çelik olmayan, seramik olan herhangi bir maşasını alabilirsin. ci76 olabilir. iyon taraklarına bulaşma. onlar işe yaramıyor hangi marka olursa olsun. Çok saçma bir makine. O anlık elektiriği alır saçından ama elini sürdüğün an saç zaten yine elektirikleniyor önlenemez yani.

Yani shıne , pearl ve phılıps bana göre değil mi ? :KK43: keratin pronun maşası var , yoksa pearl mı daha iyi olur ? herkes çok beğeniyor bu iki saç şekillendiriciyi .
Artı kalın maşayı istememde şu ki ablamın saçları çok gür ve beline kadr uzun . o istiyor . acaba bişi önerir misin ? Teşekkür ederim :KK70:

Son düzenleme:
Yani shıne , pearl ve phılıps bana göre değil mi ? :KK43: keratin pronun maşası var , yoksa pearl mı daha iyi olur ? herkes çok beğeniyor bu iki saç şekillendiriciyi . ya şu CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Styler da çok merak ediyorm . onuda mı alsam ?

Artı kalın maşayı istememde şu ki ablamın saçları çok gür ve beline kadr uzun . o istiyor . acaba bişi önerir misin ? Teşekkür ederim :KK70:

Shine Therapy aldım ve tek kelimeyle müthiş birşey olduğunu söyliyebilirim.
Her parçadan sadece bir kerede ve 160 derecede geçtim, harika oldu saçım.
İnci tozlu olanda güzeldi ama o Shine kapar parlatmıyor , başka bir arkadaş daha yazmış bunu zaten ^^
Korumasına gelince bir düzleştiricinin yada bir işlemin saçı yıpratıp yıpratmadığı banyoda belli olur.
Saçınızı yıkarken uçlarda sertlik kuruluk dolaşıklık ( taradığınız halde) oluyorsa o iş ters gidiyor demektir.
Remington'da olmuyor denmişti burda ve birkaç yerde , bakalım .. Onuda yazarım.[/Q

Güle güle kullan canım :KK70: saç tipin nasıl ? kuru mu , düz mü , ince telli mi , sık mı ,uzun mu kısa mı ? hepsini merak ettim ? :KK70: yazar mısın acaba ?

remingtonun kullanma kılavuzunun üzerinde

ince telli saçlar 150-180
orta telli saçlar 180-200
kalın telli saçlar 200-235

yazıyor zaten.benim inanılmaz derecede inat kalın saçlarım vardır düzleşmez öyle kolay kolay ama 180 de deniyim dedim vallaha harika oldu tek değil ama 2 seferde dümdüz yaptı 200de tek seferde yaptı...
:KK51::KK51:

çok araştırarak çokk hevesli aldım çok memnun kaldım remingtonun üstüne hiç bi düzleştirici yok gerçekten :):)' b-a-y-ı-l-d-ı-m'
:KK54:

burda saçlarını dümdüz yapmadığından bahsedenler için saç tipinize göre ısı seçin valla çok memnunum
:KK52:

hayırlı olsun , güle güle kullan canım ::KK70: saçların kaçıncı günde yağlanıyor ?
Benim saçlarım ince orta telli , ne çokkalın ne çok ince , 3.güne hemen yağlnıyr . bana olut-r mu acaba ?

arkadaşlar saç düzleştirici alıcam bende ama ne alsam bilemedim.remington s1450 yada 2880 nasıl ürünler.saçlarım ince ve çabuk yağlanıyo ve elektirikleniyor.fazlada pahala bir ürün alacak durumda değilim bunlar nasıldır ii midir yardımcı olurmusunuz lütfen:)

ıı . sakın s1450ye göz ucuyla bile bakma derim . benim de saçlarım ince telli ve yağlı . s1450 kullanıyorm . durum rezillik . düzleştirmesine düzleştiriyoda fön saçta durmuyo . en iyisi s9500 al sana göre :KK70:

selam arkadasım bende sanırım 4 ay önce ıdı bu markaya kafayı takmıştım ve remıngton9500 aldım ben cok memnunum 1 kez gecıyorsun dumduz yapıyo ustelık az yıprtıyor dıger markalara gore..umarım sende memnun kalırsın

::KK70: saç tipin nasıl canım ?

Yani shıne , pearl ve phılıps bana göre değil mi ? :KK43: keratin pronun maşası var , yoksa pearl mı daha iyi olur ? herkes çok beğeniyor bu iki saç şekillendiriciyi . ya şu CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Styler da çok merak ediyorm . onuda mı alsam ?

KERATİN THERAPY kURUTMA MAKİNESİ SERİSİ NASIL ? ALSAMMI ?

İnce olan her düzleştiriciyle bukle olur canım yapabilirsin.

O ses iyon özelliğinden kaynaklı canım. sorun yok yani.

Selam Özgem :) Naber?

Canım saçların eğer maşa tutuyorsa kalın al derim, yani sorduğun maşayı alabilirsin. Çok doğal bukle istiyorsan olabilir tabi. Maşanın kendisi ve özellikleri çok iyi. Ama maşa tutmayan hemen düşen bir saça sahipsen bence 19 mm lik bir maşa al zaten onunla kalın sararak kalın bukleler elde edebiliyorsun. Ama dediğim gibi saçın tutuyorsa ve çok doğal bukle istiyorsan bu maşayı al.

Ben günlük kullanacağım için çok doğal istiyorum. Okula giderken sabah 10dkda halletmeliyim işimi.. düzleştirmekten bıktım hem sönük duruyor hem de çabuk yağlanıyor düzleştirirnce.. ama özel günler için 19 mmlik bir maşa tavsiyesi daha almak istiyorum Remington Ci·8319 Keratin Therapy Pro Curl Saç Maşası nasıl sizce. En son olarakta babyliss te niye herkes takılı kalmış durumda çok mu iyi gerçekten maşada, ben bir kere denedim o çıkık metal aparatı varya onunla elimi kafamı yakmaktan hiçbişey yapmadım ama performansını merak ediyorum açıkçası.. 19luk için başka ne önerebilirsiniz acaba ?

Ben günlük kullanacağım için çok doğal istiyorum. Okula giderken sabah 10dkda halletmeliyim işimi.. düzleştirmekten bıktım hem sönük duruyor hem de çabuk yağlanıyor düzleştirirnce.. ama özel günler için 19 mmlik bir maşa tavsiyesi daha almak istiyorum Remington Ci·8319 Keratin Therapy Pro Curl Saç Maşası nasıl sizce. En son olarakta babyliss te niye herkes takılı kalmış durumda çok mu iyi gerçekten maşada, ben bir kere denedim o çıkık metal aparatı varya onunla elimi kafamı yakmaktan hiçbişey yapmadım ama performansını merak ediyorum açıkçası.. 19luk için başka ne önerebilirsiniz acaba ?

Bu arada saçım çok ince telli olduğu iin çok kolay şekil alıyor fakat çok çabukta yıpranıyor hemen çatallaşıyor uçları o yüzden en iyisini almak istiyorum

Remingtonun saç kurutma makinasını kullanan var mı? ne önerirsiniz? çabuk kurutan saçları kabartmayan hatta mümkünse bakım yapan :) çok mu şey istiyorum marka remington olunca az bile istiyorum bence :))

Yani shıne , pearl ve phılıps bana göre değil mi ? :KK43: keratin pronun maşası var , yoksa pearl mı daha iyi olur ? herkes çok beğeniyor bu iki saç şekillendiriciyi .
Artı kalın maşayı istememde şu ki ablamın saçları çok gür ve beline kadr uzun . o istiyor . acaba bişi önerir misin ? Teşekkür ederim :KK70: Amazon.com: Remington CI5338 Keratin Therapy Curling Wand, 1 1/2 Inches: Beauty kalın maşa olarak türkiyede bulunuyor mu ? nasıl iyi mi acaba ? Nolur beetlee yardım et !

Arkadaşlar remington saç düzleştiricide en iyi markadır. Ben bu sektörde çalıştığım için size faydalı olabilecek açıklamalar yapacağm. biliyosunuzki remingtonun bir çok çeşidi var. bu çeşitleri özellikleriyle birklikte yazacağım. alırken saç tipinize uygun olanını secebilesiniz diye. s9950 shine therapy saç düzleştiriciden başlıyorum. bu saç düzleştirici avokado yağı içerdiği için kuru, mat ve yıpranmış çabuk yağlanmayan saçlar için. eğer saçım mat görünüyor çabuk yağlanmıyor diyorsanız bunu seçin mükemmeldir. Bir çok arkadaşım bunu kullandıktan sonra saçına neyle bakım yaptın yada boyattın mı diye cevresinden güzel tepkiler aldı.bnde hepsini tek tek denediğm için harika bir ürün. saçlar pasparlak oluyor. inanmıyorsanız gidin ve deneyin. ama oradaki satış danışmanlarına kulak evrmeyin. kendi markalarını satmak için size denemek istemeyebilirler yada derecesini düşürebilirler.siz kendiniz denemeye çalışın. saçı çabuk yağlanan arkadaşlar tercih etmesin. daha çabuk yağlanabilir saçlarınız. s 2044 teflon fiber dokumalı düzleştiricisi. kumaş kaplı olduğu için saçları en fazla koruyan üründür. eğer saçıma hiç bir zara gelmesin diyorsanız bunu alın. özellikle ince telli kırık az saçlı kişiler alabilir. bütün saç tipindeki arkadaşlar tercih edebilirsiniz. s 6500 s1051 s 5500 bunlar hemen hemen birbirine yakın özelliktedirler. Bunu da her saç tipine sahip arkadaşlar tercih edebilirsiniz ama ben güçlü saçları olan arkadaşlara tavsiye ederim. saçlarınız ıslakken kullanmak istiyorsanız s 7902 bunun kalını s8002 de var. ama ben düzleştirice ince öneririm. kalılar diplere pek girmez ve kullanması yorabilir. bazı arkadaşlar kalın daha çok saç alır diyebilir. ama bu performansı düşük olan markalar için geçerlidir. remington için geçerli değildir. performansı çok iyi olduğu için inceyle de çabucak bitirirsiniz. çünkü tek seferde düzleştirir. üstünden 3-4 kere geçmezsiniz remingtonda. ayrıca sunu da belirteyim. saçın üzerinde 2den fazla gecmek sakıncalıdır. s 7902 ye gelelim ıslak ayarına getirdiğinizde ıslakkende yapabiliyorsunuz. ileri seramik teknolojisine sahiptir. ama ıslakken fazla kullanmayın hiç bir düzleştiriciyi nadir kullanın. çünkü ıslakken saç daha hassas olur. Remingtonun son çıkan ürünlerinde seramik oranı %85 dır. bu diğer markalarda %20 oranındadır. bunu dikkate alın. en son çıkan ürünü s9500 pearl. mükemmel bir ürün. gerçek inci tozu içeriyor plakaları bu yüzden 7 kat daha fazla parlaklık ve yumuşaklık sağlar. saçınızı yaparken hissetmiyorsunuz bile. çok güzel. ayrıca remingtonlar 3-5 yıl garanti sürelidir. ürüne göre değişiyor garanti süresi. pahalı ürünleri s9950, s9500 gibi ürünler 5 yıl garantili. bütün ürünleri bozulduğu taktirde yenisiyle değiştirir tamir yoktur. diğer markaların 2 yıldır garantisi. ve tamir ederler. buda büyük bir avantaj. umarım yardımcı olurum düzleştirici alacaklara. lütfen artık reklamı var diye braun, philips, rowenta almayın bunların saçla yakından uzaktan ilgisi olmayan markalar. 19 tl lik saç düzleştiricisi de alsanız düzleştirmesine düzleştirir ama kalıcı olmaz. artı saç sağlığı önemli. o yüzden ben braun aldım düzleştirdi rowenta aldım mükemmel falan diye karşı cevap atmazsanız sevinirim. Bu işin kitabını yazarım :)

yazı icin cok tesekkürler tatlım. benim sorunum biraz farklı. ince telli düzlestirince sürekli yanıyo malesef üstelik bozuluyoda hemen kalıcı olması ve nemlendirici olması benim icin önemli sac tipim ince telli değil ama hassas nemlendirsin kalıcı olsun yıpratmasın yeter bana aklımda 9500 var peki sence?

remington ci76, easy curl ve ci6235 arasında çok kararsız kaldım. saçlarım göğüs hizamda ince telli kolay şekil alır ve kolay kolay bozulmaz. easy curl ün ısı ayarı yok hoşuma gitmedi o yüzden ne yapsam bilemedim. ci6235 ise 25 mm yani saçım kısa mı gelir bilemedim. yardım lütfen :44:

:KK54:

benim saçlarım sarı röfle ince telli uçları doğal olarak boyadan dolayı kuru dipleri yağlı ben saçımı hem düz,hemde kıvırcık yapmak istiyorum saç boyum ensemde en uzun hali daha çok kısa kullanıyorum remıngton ' un hagisini alacağıma karar veremedim yardımcı olursa o kadar mutlu olurumki anlatamam....sarı olduğu için yıpranmaya fazlası ile müsait ...şimdiden teşekkür ederim...

keratin pronun maşası var , yoksa pearl mı daha iyi olur ? herkes çok beğeniyor bu iki saç şekillendiriciyi .
Artı kalın maşayı istememde şu ki ablamın saçları çok gür ve beline kadr uzun . o istiyor . acaba bişi önerir misin ? Amazon.com: Remington CI5338 Keratin Therapy Curling Wand, 1 1/2 Inches: Beauty türkiyede bulunuyo mu yada bi benzeri keratinlinin kalın maşası..
CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Styler da çok merak ediyorm . iyi mi ?
KERATİN THERAPY kURUTMA MAKİNESİ SERİSİ NASIL ? ALSAMMI ?

merhaba;
yazınız için öncelikle çok teşekkürler yaklaşık iki aydır babyliss in saç şekillendiricilerini araştırıyorum as 210 u almaya karar vermiştimki sizin burdaki yazınızı gördüm sizden rica etsem bana yardımcı olursanız çok sevinirim. benim saçım ensemde zaman zaman dahada kısa kullandığım oluyor tabi platın sarısına boyalı ve normal hali dalgalı artık sarıya boyata boyata dalgası da kalmadı kabarıyor ve normalde yağlı saçlarım vardır fakat boyadan dolayı uçları kuru dipleri yağlı oluyor çok ince ve hacimsiz artık kuaföre gitmekten usandım evde saçlarımı yıpratmadan ve yakmadan hem kıvırcık hem düz yapabileceğim bir cihaz modeli önerebilirmisiniz: Nazar:

Canım doğal dursun istiyorsan ısrarla dediğim gibi 25 mm lik al. 19 mm likten de ci76 modeli veya keratin proyu alabilirsin. Hangisi bütçene uyarsa.
Babyliss'te iyi bir markadır. zaten saç konusunda sadece remington ve babyliss alınmalı. Bu iki marka profesyoneldir. Ama ilk tercih her zaman remingtondan yana olmalı. Çünkü remington daha başarılı. Remington yoksa babyliss alınmalı.

yazı icin cok tesekkürler tatlım. benim sorunum biraz farklı. ince telli düzlestirince sürekli yanıyo malesef üstelik bozuluyoda hemen kalıcı olması ve nemlendirici olması benim icin önemli sac tipim ince telli değil ama hassas nemlendirsin kalıcı olsun yıpratmasın yeter bana aklımda 9500 var peki sence?

nemlendirsin istiyorsan keratin proyu ya da shine therapy modelini almalısın.

remington ci76, easy curl ve ci6235 arasında çok kararsız kaldım. saçlarım göğüs hizamda ince telli kolay şekil alır ve kolay kolay bozulmaz. easy curl ün ısı ayarı yok hoşuma gitmedi o yüzden ne yapsam bilemedim. ci6235 ise 25 mm yani saçım kısa mı gelir bilemedim. yardım lütfen :44:

Doğal dalgalardan hoşlanıyorsan 25 mm al. Saçların çok kısa değil. 19 mm lik almak istersen de ci76 modeli uygundur.

X