Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Saçlarınız çok kısa. Ayrı ayrı 2 makine almanız gerekli. O kadar kısa saç düzleştiriciyle kıvırcık olmaz çünkü. Dalga yapabilirsiniz yeteneğiniz varsa ama kıvırcık olmaz. Düzleştirici keratin proyu alın. O hem bakım yapar hem de düzleştirir saçlarınızı. Maşa olarak ta 19 mm lik almanız gerekiyor. Onu da yine keratin pro serisinden alabilirsiniz.

Merhaba!

Faydalı bilgiler için teşekkürler... şimdi benim kafama karıştı. ben saçım kesinlikle yıpranmasın istiyorum diye 8590 almayı düşünüyordum fakata burada 2044 ün teflon kaplamasının daha iyi olduğunu yazmışsınız. seramik teflondan daha iyi değilmidir? hangisini almalıyım? kafam karıştı... bir de hiç bir mağazada bulamıyorum bu ürünleri ne bimeks ne teknosa ne media markt ne ykm, internette bile zor buldum... bunun nedeni ne olabilir bu irinler tutmadı mı niye satılmıyor? ben en son çıkan en iyisini saçıma en az hasar vereni istiyorum... yardımcı olur musunuz?? aklımda ilk olarak 8590 vardı ama... bir de 8590 ile düzleştiriken uçlarını dalgalı yapmak mümkün müdür kıvırarak???

Merhaba, dün Ankamall Boyner de Remington wag maşa kullandılar saçımda. Yeni bir ürünmüş. Bayıldım ama mağazadaki bitmiş. Kullandınız mı ? yorumunuz nedir? Remington perfect waves gibi birşey yazıyordu üzerinde. Saçınız yıkanana kadar şeklini korur dediler, yattım kalktım hala süper diyebilirim.

benim saçlarım gür kalın ve kıvırcık,kuru remington s9500 ve s8500 shine therapy arasınds ksldım bana hangisini önerirsiniz ???

benim saçlarım gür kalın kuru ve kıvırcık çabukta yağlanmaz ben remington s8500 shine thrapy ve s9500 arasında kaldım bana bu ikisinden birini önerir misiniz yada başka önereceğiniz düzleştitici var mı ?

meraba ben düzleştirici alıcam saçlarım gür kabarık kıvırck ve kalın telli çabukta yağlanmaz remington keratin pro,s8500shine therapy ve s9500 arasında kaldım bana hemen cevap verirseniniz çok sevinirim çünki hemn alıcam ...

Merhaba.beetlee artik bu sorulardan bikmis olmalisin duzlestirici almak istiyorum buradaki yorumlari degerlendirdim fakat halen karar vermis degilim.senin onerecegini artik almak istiyorum...sac tipim ince telli ve 2 gunde yaglaniyor birde elektirikleniyor fon cektirdigim zaman.remigton alacagim fakat onerecegin urunu dort gozle bekliyorum.simdiden tsk ederim.

Tutmamakla alakası yok, Remington sürekli yeni ürünler çıkardığı için eskileri üretimden kaldırıyor. O yüzden eski model olanları bulabilmek daha zor. Remington Türkiye'de reklamı olan markalara göre daha az biliniyor. Ve sadece bu işi yaptığı için. Kendi alanında profesyoneldir. Ama diğer markalara baktığınızda philips diyelim mesela. Philips'in ütüsü de var tv'si de var, ampulu bile var. Şimdi sadece kendi alanında profesyonelleşmiş bir marka düşünün, bir de her alana el atmış bir marka. Sizce hangisi daha başarılıdır? Ama işte bizim insanımız maalesef araştırmadan etmeden pat diye reklama kanar gider alır. Sonra da pişman olur. s 2044 teflon kumaş kaplıdır. O yüzden seramiğe göre daha fazla korur. Ben ya s 2044 ya da keratin proyu almanızı öneririm.

benim saçlarım gür kalın ve kıvırcık,kuru remington s9500 ve s8500 shine therapy arasınds ksldım bana hangisini önerirsiniz ???

Keratin proyu al canım.

Elektriklenme saç tipiyle alakalı bir durumdur. s 6500 s 9500 (inci tozlu ) modellerinden herhangi birisini alabilirsiniz.

Ben bir soru daha sormak istiyorum söylemiştim benim saçlarım gür kıvırcık peki bana s 6500ü önerir misin ben onu beğendimde???

Teşekkürler beetlee.

Rica ederim.

Ben bir soru daha sormak istiyorum söylemiştim benim saçlarım gür kıvırcık peki bana s 6500ü önerir misin ben onu beğendimde???

Olur tabii ki. Düzleştirme açısından sorun olmaz, hepsi iyi düzleştiriyor. Sadece artı özellikleri değişiyor. S 6500 da çok güzeldir. Tavsiye ederim.

merhabalar, ben de bu ara philips 8315 almayı düşünüyordum lakin bu yazıyı görünce ve biraz daha araştırma yapınca remington almaya karar verdim ama saç tipime hangi model tam olarak uygun bilmiyorum. saçlarım ince telli ve çok çabuk yağlanıyor, ayrıca az da. s2400 demişsiniz ama ben daha uygun fiyatlı bi model istiyorum. hem saçıma hacim kazandıracak hem de çabuk yağlandırmayacak ve uygun fiyatlı bi ürün var mıdır acaba? çok teşekkürler şimdiden :)

S 2014 alabilirsiniz. Düzleştiriciler hacim kazandırmaz. O sizin saçınızla alakalı bir durum ve saçınızı yapış şeklinizle. Hacim istiyorsanız fön daha uygun olur size. Düzleştiriciler daha düz yapıyor. CB65 modelini bir düşünün derim. Saçı az olanlar için daha uygun bir ürün.

Ben s9500 aldım düzleştirmesi çok iyi . Evkurdan aldım CI95 maşasıyla beraber 240 TL idi . Düzleştiricinin içinde Made ın China yazıyor . Sordum , alman malı olduğunu ama montajının çin de yapıldığını söylediler . Artı 2 modelinde 5'er yıl garantisi varmış , kutularının üstünde ve kullanım kitapçıklarında da yazıyor ama kutunın içinden çıkan kağıtta ' bı ürürn garanti süresi 2 yıldır. ' yazıyor. Onu da sordum , biz firma olarak 3 yıl daha ekledik üzerine dediler . Bozulduğu halde kapınızdan biz kargoyla alacağız dediler . Napmam lazım bilmiyorum . İnanmalı mıyım ? Yardımına ihtiyacım var Beetlee ( :44:

Çoğu ürün Çin'de üretiliyor zaten, ama alman markasıdır remington. Ayrıca kutunun üstündeki garantiyi baz al. Yani 5 yıl. Genel olarak garantiler 2 yıldır. Klavuzlarda genel olarak üretildiği için hepsinde 2 yazar. Ama ürünün asıl garanti süresi kutuda yazandır. Dedikleri doğru yani. Ayrıca remingtonda tamir yoktur. Yenisiyle değiştirir ürünü senden kaynaklanan bir bozulma yoksa eğer.

Çok teşekkür ederim . Ben asından keratin proyu almaya gitmiştim ama bana ısrarla s9500 ün daha iyi olduğunu söylediler . s9500 ün koruması daha iyiymiş . Peki gerçekten hangisi daha iyi ? Hangisinin koruması daha fazla ?

bende evkurdan aldım. aynısını.
umarım iyidir.
beetle artık son. almam sanırım:)biri beni durdurmalı:)

Son düzenleme:

Canım koruma açısından ikisi de iyi bir farkları yok. Keratin pro, keratin içerdiği için biraz daha nemlendirir saçı. Yani kuru saçlar için.
bende evkurdan aldım. aynısını.
umarım iyidir.
beetle artık son. almam sanırım:)biri beni durdurmalı:)

Tatlım ben keratin pro aldın sanıyordum senii. Bu inci tozlu olan. Bu ürün de çok güzel Güle güle kullan. Evin remington mağazasına döndü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…